0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar tavsiye ettiğiniz kan ilacını aldırdım eşime. Ama kafam karıştı yeni nesil demir desteği diyor. Eşim yanlışlıkla demir ilacı almış olamaz dimi ? Demir ilacı var çünkü. Ayrıca sağlık ocağındaki verilen damla kipkirmiziydi. Bunuda kıpkırmızı olacak sandım ama rengi açık bir renk.

Yanlış mı aldı eşim kızlar yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca eşim sormamış sabah mı öğlen mi akşam mı ? Aç karnına mı tok karnına mı ? Tok karnina ise mamadan kaç saat sonra vermem lazım 2 saatte bir mama yiyor kızım. 

Akşam zaten ilaç verilmez diye düşünüyorum ben bile icmem akşamları hazmedemez midem diye kizimida öyle alıştırcam :D

Beni bi aydınlatın kurban olayım :D<3

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(3,998 puan) tarafından
Biz de bundan kullanıyoruz ben öğlen veriyorum açken, ardından da meyve yediriyorum . Ama seninki küçüktü değil ki
tarafından
4.5 aylık hemen hemen . Bende mi açken veriyim ?
(3,998 puan) tarafından
Evet , bir süre de emzirme mümkünse canım . D vitamini de kullanıyor musun , kullanıyorsan onu da ver bununla beraber
tarafından
Evet kullanıyorum canım mama veriyorum canım.  D vitaminini sabah veriyorum peş peşe mi veriyim yani ?
(3,998 puan) tarafından
Evet , birbirlerinin emilimini hızlandırıyor diye biliyorum
-Reklam-
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Canım kan ilacı demek zaten demir demek. Vücuuta kansızlık demek kanda demir oranı eksikliği demek. Zaten kansız yaşanmaz ki. Bu iyi. Bir marka ama sana tavsiyem 1 yas altına içirme. Doktoruna danış lütfen. Zararlı olabilir. 
(3,546 puan) tarafından
Gebelik için mi ben bebeğe vereceksiniz sandım. Tabiki gebelikte kullanılır. Mecbur hatta
tarafından
Bebegime vericem canım
(3,546 puan) tarafından
Bebeğe verecekseniz doktora danışın derim. Bebeğe doktor tavsiyesi dışında hiçbir şey vermeyin. Benden size söylemesi.
tarafından
Canım bu ilaç hem demir hem kna ilacımı? Bi tek bu ilacı vermem yeter mi ? Demir ilacı da veriyorum henüz bu ilacı kullanmadım. Eczacı bi arkadaşım var sordum ona verebilirsin bi zararı olmaz. Sağlık ocağınin verdiği ilaçtan daha iyi bu dedi.
(3,546 puan) tarafından
Canım demir ilacı kan ilacı demek kan ilacı demir ilacı demek.. İkisi de aynı şey.
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Hiç bilgim yokki ay
0 oy
tarafından
10 gün sonra yazicam ben sana doktor bize hangisinden verdi diye

D vitamini olan bu marka bizim 

Ama kan ilacina hangisini yazar bilmiyorum organik olani vericem dedi kullanım şekillerinide karşılaştiririz 
tarafından
Ayy sevinirim canım özelden yazarsın bana ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 781 göst.
17 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bustas (577 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 588 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2cocuklu1anne (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 443 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 903 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,694 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,658 soru

24,061,734 cevap