0 oy
456 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Ay deli oldum gene kaynanam arıyor neymiş çocuğu getir eee niye amcası gorecekmis çıksın evime girmessede kapıdan görsün dedim indiremem dedim yemek yiycek eee sonra yesin benim kızım kimsenin ayağına gidemez hiç kusura bakmasinlar geleli kaç gün oldu daha selam bile vermedi bide çocuk gostercem ayağına goturup haklimiyim haksizmiyim kızlar sinir olmakta dünde gorumcem görsün diye güneşin alninda dışarı cikacakmis kizim... Hiç kusura bakmasinlar kolay dogurmadim görmek isteyen evime gelsin halimi hatrimida sorsun uzak olsa neyse üst katlarindayim ben böyle bencillik görmedim..

13 Cevaplar

0 oy
(2,520 puan) tarafından
Görmek isteyen gelip görür şimdiye kadar gelmemiş  düşünüp
(3,101 puan) tarafından
Geleli 3 gün olcak geldiği günden beri gelipte bı selam bile vermedi sonra amcalik taslamasinlar bana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla hepp amcası gelip görür
(3,101 puan) tarafından
Sanki ben yiycem kaynimi
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Haklısın cnm dedigin gibi uzak vs olsa aksam oturmaya gel hem coxugu gorsunler denir ama bu sacma 
(3,101 puan) tarafından
Bir merdiven var aramızda ya iki yüzlülük yapıp yüzüme bakmazlar bide çocuk indircem ayaklarına
(7,786 puan) tarafından
Yuh yani .. aman boşver.
Benim gorumcem özledim yeğenimi der kendi gelir esimde oyle gider gorumceme ozleyen gider yani...
(3,101 puan) tarafından
Eşim gurbetten gelince gelmeye başlarlar evime o zaman diycem ama halimi hatrimi sormak için esimimi bekliyordunuz bide görümcem utanmaz arlanmaz hergun burda
0 oy
(5,213 puan) tarafından
hele vışş sen çocuğunu yol üstünde mi buldunda güneşe çıkarcan ayağına götürcen açmıycan telefonu göstermicen çocuğu görcekler çok mu zor bikat üste çıkmak
(3,101 puan) tarafından
Diğer kaynım bile gelir gelmez çıktı halimi hatrimi sordu görümcem dibimizde nerdeyse hergun burda bide ayaklarına indircem kızımı evime girmese bile kaynım gelip kapıdan olsa görebilir
0 oy
(1,666 puan) tarafından
On numara annesin... helal olsun güçlü annelerin güçlü çocukları olur.. sıcakta çocuğumun rahatını asla bozmam bende kimisi sesini çıkaramıyor napayım diyor hiç anlamıyorum onları öncelik bebeğim onlar bize Allah 'ın emaneti 
(3,101 puan) tarafından
Allah korusun hastalansa onlarmi bakcak basina güneş geçse ki ben bilerek neden hastalanmasına sebebiyet vereyim
(1,666 puan) tarafından
Işte böyle diyemeyen ,ama napabilirim ki vs diyen çok kadın var onlar anne değil bence.. tavuk bile civcivi olunca  bi değişiyor, o u.yuz hayva.n  bile koruma gücü geliyor..
(3,101 puan) tarafından
Gorumcemgil kendileri saldım çayıra mevlam kayira olduğu için çocukları benide öyle zannediyorlar işte
0 oy
(668 puan) tarafından
Gorumcemde öyle çok özledim getirin diyo dha genç eli ayağı tutuyo çok şükür bı kaç kez götürdüm en son eşime dedim bn niye kendi çocuğumu sevsin diye birinin ayağına götürecem özleyen gelir sever dedim oda söyledi ablasına abla ikide bir getirin diyosun hep biz geliyoz buse kiziyo artk sen niye gelmiyorsun dedi ayda bi kere gelirse gelir bide sorsan çok seviyom der herkese anlatir kızımla bir araya gelincede yabancı seciyo diye zoruna gidiyo kaldir k.icini bı zahmette gel gör yani bnde çok sinir oluyorum bu tarz seylere
(3,101 puan) tarafından
Görümcem dibimde valla hergun nerdeyse burda iki yüzlülük yaptı muhattap olmuyorum bide ayağına indircem heee enayi vardı karsilarinda
0 oy
(3,997 puan) tarafından
Ben götürurdum sanırım , ne olacak 
(3,101 puan) tarafından
Güneşin alninda goturursun yani ve halini hatrini sormayan birine
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Yeni adetler mi bunlar salaaağlarrrrr
(3,101 puan) tarafından
Bunlar pek severler öyle şeyi
(2,586 puan) tarafından
Defolsunlaar edepsizler ya ne var 5 dakka gelip çayını içmeye gelseler hadsizler
(3,101 puan) tarafından
Görümcem bide eşimin kuzeninin karısı için bana iki yüzlülük yapıyor iki gün sonra o gidince geri İstanbul'a dibimde bitcekler o zaman diycem ama
(2,586 puan) tarafından
Ya bu insanlar hep böyle anneannemlerin evine biri gelince bizim yüzümüze bakmıyorlardı sonra herkes evine dönünce tatilleri bitince yine hayran kurban bu insanlar hep böyle 2 3 hediye için menfaat çıkar için varya analarını boyayıp babalarına satarlar sen bu mantıkla ilerle kuşum hiçte sinir olma istediklerini verme onlara
(3,101 puan) tarafından
Benimde kocam geldiğinde gelcekler o zamanda belli zaten kocam çalışmadan gelcek ya parası için
0 oy
tarafından
İyi yaptın kız sakın götürme benimkine bugün mesaj atmış getir diye ama hayatta götürmem torununu yigenini sevmek isteyen gelsin evimde sevsin iki haftadir gelmişim ne amcaları ne halalari yigenimiz gelmiştir gidip görelim demiyorlar Allah'tan tasinacamda kurtulacam onlardan
(3,101 puan) tarafından
İndirirmiyim ben ya dibime gelir görümcem gelipte nasılsın demez  kaynım geleli 3 gün oldu daha cikipta selam vermedi
0 oy
tarafından
Cok istiyorsa gelsin görsünn iyi demişsin alışmasınlar öyle.
(3,101 puan) tarafından
Aynen öyle canım bide yemeğini sonra yedircekmisim kızımın sizin yüzünüzden aç kalmak zorundami
tarafından
Düşüncesizler canimm ne desen anlamazlar
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Kendisi gelsin kapıda görsün sen neden götürüyorsun kizinla birlikte senide ayaklarına çağırıyorlar baksana uyanıklara 
(3,101 puan) tarafından
Enayi yerine koyuyorlar beni olmadığımı anliycaklaf inşallah bigun
0 oy
tarafından
Benimde  kaynanam boyle  cogu zaman inmem
(3,101 puan) tarafından
Bence hiç bı zaman inme canım sonra alışkanlık yapıyor bunlarda
tarafından
Surekli cagiriyor hic kendi gelmez verem ediyo inmiyom zaten
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Valla çok haklısın bende goturmezdim