0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Diş doktoruna gittim antibiyotik verdi 32 haftalık hamileyim doktoruna sor dedifakat doktoruma randevusu gidemiyorum devlet hastanesi doktorunu arayamiyorsun nasıl soracağım ben randevusuz da hasta ile ilgilenilmiyor acaba kullansam kan degerleeim herşeyim normal Afoxil 500 Gr ilacın adı kullanan var mi hamileyken 

4 Cevaplar

0 oy
(116 puan) tarafından
Sakın kullanma canim ilerde bebeğin sakat kalmasina kadar gider vallahi allah göstermesin doktorlar onermiyor hamile iken ağrı kesici bile
tarafından
Disimde çok acıyor duramıyorum beynime vuruyor napayım ki doğurmayi mi beklesem :‑X
-Reklam-
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Hamilelikte baska.bir antibiyotik veriliyor diye biliyorum. Ben kullandim ama bu degildi emzirirkende kullandim hatta
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Hamileyken augmentin kullanılıyor genellikle ama o bile doktora danışmadan kullanılmaz
0 oy
(747 puan) tarafından
Ben diş için agumentin yazdı 1000 lik kullandım o antıbıyotıkler b grubunda bebege zararı ypk o diş agrosı cpk fena bögürttü beni danalar gibi bnmde doktoruma randevum yoktu ulastm içebilir dedi içtim risksiz di gebeliğim
tarafından
Ben gidemem ki doktora en iyisi özelden sıra alıp muayene olup sormak sağol canm çekilir dert degil

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
15 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (251 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
5 cevap 105 göst.

Kategoriler

1,472,507 soru

24,112,107 cevap

333,024 kullanıcı

...