0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar merhaba bizim ilçede durumu kötü olan bi abla var eşinden boşanmış eşi çocuklarına bakmıyor hiç bir şekilde bi imkanları yok destek olmak ister misiniz malum bayram geliyor evi kira 4 çocuğu var ayrıca aylık yalnizca 1000 tl bi geliri var oda devlet tarafından veriliyor çocuklar okuyor yardımcı olmak isteyen iletişime geçebilir gerçekten çok muhtaçlar 

TR65 0001 0000 9473 3437 6650 05 

isteyen bu ibana atabilir çocuklarımızın sadakası olsun bu bayram bi hayır işleyelim hep birlikte
notu ile kapatıldı: Yasak post

4 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Yani nasıl güvenip atacak insanlar 
(8 puan) tarafından
Muhtaçlık belgesi her şey atılabilir isteyen insana
(15,007 puan) tarafından
Üye olalı 43 dk olmuş, kapanmasına rağmen iki kez açmışsınız postu aleni iban paylaşıyorsunuz muhtaçlık belgesi vs valilik onayı ile yardım kampanyası yürütülür ya da devlet eliyle. Yaptığınız belki halisane niyet ama doğru değil.
(8 puan) tarafından
Bakin gerçekten kötü bi niyetim yok sadece yardım etmek istediğim için burda yeni üye oldum normalde zaten uygulamaya uyeyim
(4,687 puan) tarafından
Uygulamaya üye iseniz neden yeni bir hesap açtınız
(8 puan) tarafından
Gebelik dışı sorular için 2.defa üye olunması gerekiyor dendi aynı hesap üzerinden giriş yapamadım bu posta
(8 puan) tarafından
Ayrıca hesabim yine adı mailim falan hep aynı
(4,687 puan) tarafından
Yardımı hangi ilden topluyorsunuz
(8 puan) tarafından
Ya ben sadece durumunu biliyorum bayanın zor durumda ve yardımcı olabilecek birileri olur diye düşündüm siz hiç 20.tl ye çalıştınız mı mesela ya da çocuklarınız ac diye ağlarken onları uyuttunuz mu milletin para ya da ona yardım yaparken nasıl incittini biliyor musunuz o.zorda olsa boşandığı kocasının onlara para getirin deyip çocuklarına ettiği eziyeti gördünüz mü amacım kimseden pata dilenmek değil muhtaç bi aile var ben sadece yardım etmek istiyorum isteyen eder istemeyen etmez kimseyi kandırma gibi bi durumumda yok sadece yardımcı olmak isteyen varsa diye soruyorum hepimiz belki evimizde çocuklarımızla eşimizle az çok bi şekilde geçinip gidiyoruz ama herkes bizim gibi şanslı dehil ben bu aileyi gördüm biliyorum yalnızca destek olmak isteyen olur diye düşündüm ve yazdim
(8 puan) tarafından
Siirt kadın ilçede ama eruh ta
(8 puan) tarafından
Isteyene özelden bilgilerini dahi verip gorusturebiliriz evine gidip imkanı olan kendisi dahi görebilir
(15,007 puan) tarafından
Bakın sanırım beni anlamadınız yaptığınız yasal değil. Bunun yolu bu değil. Online üzerinden yapmak doğru değil. Değiller silsilesi yani. Etrafınızda kadın kollarında, yasal derneklerde yardım için sesinizi duyurmanız sağlıklı.
(8 puan) tarafından
Sagolun teşekkürler zaten dediginiz yerlerin hepsine başvurduk ama sizde bilirsiniz ki kurum işleri uzun sürüyor biz zaten bayram geliyor diye yardım etmek istemiştik yasal olup olmadığı ile ilgili bilgim yok maalesef yine de teşekkür ederim
(15,007 puan) tarafından
İnstagram üzerinde anneler el ele var yasallaştılar yakın zamanda ve güzel dönüşler oluyor. Yine aynı şeklide çocuklar üşümesin var buralara bakabilirsiniz
(8 puan) tarafından
Teşekkür ederim ilginiz için umarım iyi dönüşler olur
-Reklam-
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Yanı kim nasıl niye güvensin devir öyle bi devirki
(8 puan) tarafından
Muhtaç olduğuna dair belgeleri bosandigina dair çocukları olduğuna dair hatta insanlar isterse özelden iletişim numaraları dahi atılabilir
(1,345 puan) tarafından
Yeni üye olmuşsun ve direk yardım isteyip iban atiyosun bilemedim
(8 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ya bakın ben sadece durumu zor olan birine yardım etmek istedim o kadar ben zaten normal olarak uygulamayı kullanıyorum yardım etmek deyince aklıma burası geldi ve yazdim sadece hani kötü bi niyetim olsa zaten yazmazdım gebelik dışı sorular burda soruluyor diye ben üye oldum belki gerçekten yardım etmek isteyen olur diye
0 oy
tarafından
Allah yardımcısı olsun... kimse gûvenmez bóyle
(8 puan) tarafından
Biz yine de dua edip elimizden geleni yapmaya calisalim
0 oy
tarafından
Devlet suanda 500tl 800tl arası yardım veriyor 
(8 puan) tarafından
1000 tl sed kapsamında destek alıyor onun dışında hangi kuruma başvurularda bulunduysalar dahi verilmiyor ev kira durumları zor
tarafından
Vermeleri gerek biz aliyosak o haydi haydi alır
(8 puan) tarafından
Sed kapsamında sosyal ekonomik destek olarak her ay alıyor ama 4 çocuk ev kira sizce yeter mi

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 152 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde guer_ bozaner (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 409 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Aysenur5561 (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 304 göst.