0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
kapalı
Kizlar çok halsizim ayakta bile duramıyorum havalarda çok sıcak bayram temizligim var daha herşeyim kalmış ayakta duramıyorum basım dönüyor sanki bunalıyorum bir sürü isim kalmış  napacam ben yaa akıl verin bana
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende aynıydım vitamin hapları ve balık yağı falan aldım 1 haftadır sabah 6 da ayaktayım gece 12 de uyuyorum 
tarafından
Kız özele git halsizim de gwbelerin kullandığı vitaminler varmış son aylar balık yağına devam edeceğim beyin gelişimi için önemliymiş falan doktorunun numarasını al sor ben yazıyorum sapık gibi kadına
(46 puan) tarafından
Var numarası da var ama hastaneye kontrole gidecem zaten orda yüz yüze anlatsam daha iyi diyorum bakalım keşke bugün gitseydim ama hiç halim yok yaa ağlıcam artik:(
tarafından
Eşinize söyleyin götürsün :D hamilesin ve az yiyorsun büyük ihtimal ve yediğin sadece çocuğa yarıyor sana kalmıyor :) ondan meyve bolca ye sıvı tüket meyve suyu yap kendine bolca kendine gelirsin süt iç bolca
(46 puan) tarafından
Tesekur ederim canım evet fazla yememeye çalışıyorum sadece bebeğe yarasın diye çünkü ben çok kilo alıyorum 100 kiloya kadar çıkarım yoksa şimdiden:(
tarafından
Bende öyle diyordum camış gibi yedim akşamları eşimle yürüdüm sadece ona ramen 4 kg vermiştim ama al kuzu abartmadan yürüyüş yap tembellik yapma al ye çünkü sen halsiz kalırsın
-Reklam-
0 oy
(3,455 puan) tarafından
O temizlik senin sağlığından önemli değil baş donmen için tuzlu ayran iç istersen bu sıcaklardada bol bol su tüketilmeli dikkat et kendine iyi olduğun zaman basla temizlige
(46 puan) tarafından
5 haftalık hamileyim ama bi sorun olur mu tuzlu ayran icsem
(46 puan) tarafından
Ya öyle ama dayanamıyorum temizlemesem içime dert oluyor ev çok pis gözüme geliyor
(3,455 puan) tarafından
Bende hamileyim cnm 25+6 baş donmesin iyi geliyor başından belli iciyorum ben yeni hamilemissin daha dikkat et kendine ilk 3 ay ozellikle yorma kendini sağlıkla kucağına al minnosu
(46 puan) tarafından
Ayy inşallah yaa :( yarın doktoruma gidince bi anlatim bakalım neden böyleyim diye artık ağlıyorum halime kalkamiyorum diye

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 352 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde nur120302 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Adeviyeyavuz (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 429 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 549 göst.