0 oy
309 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (285 puan) tarafından
Kizlar biliyorsunuz zor bizmandan geçiyorum oğlumla hala hastanedeyiz toparlanamadi hala  süreçte çok yıprandım yoruldum yuruyemedim bile sancidan bazen bugün eve gittim duş alıp kıyafet getirmek için komşumla karşılaştık durumu sordu çocuğun anlattım senin doğum ne zaman desi iki ay var dedim 30 haftadayim dedim senin doğumda erken olur karnın baya assagiya inmiş dedi bende hep öyle düşünüyorum assagida gibi ilk gebelihime göre ve kalça kasık ağrım vajinal ağrım hiç geçmedi 3 aylıktan beri çekiyorum hep hissediyorum ben erken dohurcm sanırım diye ama komşum öyle diyince çok korktum sıra varmı diye baktım yok  gitsem yatan hastaların birinin annesiyim kendimi iyi hissetmiyorum desem muane olabilir miyim acaba 30+4 günlüğüm bu haftalarda doğum yapan oldumu 

11 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Vıy komşunu bana da gönder teşhis koysun 4 ayrı doktor ultrasonla baktılar kan tahlili test bilemem ne yaptılar hiç biri böyle kesin teşhis koymadı maşallah senin komşu oxford mezunu herhalde. Kız ne bakıyon her hamilelik bir mi hepsinde aynı şekilde ki karnımız büyüyor sen çocuğun hastanede zaten streslisin boş konuşmuş bence böyle şeyler düşünme inşallah vakti zamanında gelir sağlıkla 
(1,260 puan) tarafından
Böyle komşulari (kaynanalari eltileri gorumceleri), cinsiyet tahmini yapanlari ve herşeye karisanlari bir toplasalarda ülkece herkes bir rahatlasa. Esigim aşağıda ve bir kaç problemim var  5 doktor da tahmini şeyler söyledi ( bilimsel tezler ile bile sonuç vermedi nedeni belli değil ) ( keza doğum konusunda da)  kaynanama kalsa herşey benim yüzümden oldu xaten bu çocukta erkenden doğar küçücük doğar büyümez. Bunlarin hepsini alıp bir binaya kapatsalar çok iyi olur :-)
tarafından
Bacım o kadar çoklar ki malesef bi bina yetmez :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Söyle canım bi şansını dene belki acilden yönlendirirler
0 oy
(785 puan) tarafından
Bende sen gibiydim çocuk sanki ıkinınca hemen cikicak gibi duruyordu bende korkuyordum erken dogurucam diye ama sonuç 41 haftada suni sancı ile zor doğdu yani aşağıda olmasını doğumla alakası yok bence önemli olan rahim ağzını yeteri kalınlıkta olmasi
0 oy
tarafından
33 haftalık doğum yapmıştım şimdi 6. Aylık hamileyim yine
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Komşun doktor mu canım?
tarafından
Başlığı okur okumaz ilk düşündüğüm
0 oy
(30,138 puan) tarafından

Deli dedi akıllıda inandı .

0 oy
(2,123 puan) tarafından
Valla benimde karnım hep asagidaydi herkes dogum yakın heralde derdi ama yavrum zamaninda geldi 38 haftalikken
0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bnmde cok asagidaydi cok rahatsizdim surekli erkenden gelecek dedim bekliyorsum.Hatta dogumdan 2-3 hafta once nisanim gelmisti.39da kendim gittim suyumu patlattilar dogurdum yoksa dogmuyordu.
0 oy
tarafından
Ben 5 aylık hamileyken oğlumun ayağı yandı hep kucağımda çise götürdüm karnım aşağı indi 28 haftalıkken Rahime düştü bebek doğdu doğacak doğdu doğacak her hafta gittim ne olur doğurma diyordu doktorun Ondan sonra 37 haftada doğum alacağım dedi sonra bebek yukarıya çıktı 38 hafta gittim 39 hafta gittim 40'da Gittim bebek inmiyor du 40 + 2 de suni sancı ile doğum yaptım ki mendil kaldırmam bile yasakti malum iki cocuk önünde biri 4 biri 3 yasinda peşlerinden donuyordum
0 oy
tarafından
Bu Türkiye’de komşusu kasabı kaynanası herkes doktor mübarek 
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Sen bnm karnımı görseydin heran doğum yapıcaksan diyorlardı ama 41 haftalıkken sezeryana alındım 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,678 göst.
0 oy
6 cevap 512 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,433 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 600 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu