0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Kızım 3 üncü ayından beri hep uyurken uyumak isterken yüzünü örtülerle kapatıyo  örtüsüz uyuyanıyo yani örtü derken üstüne örtüğüm ince örtülerden hep yüzüne çekiyo yüzüne kapattığı zaman boğulacak diye korkuyorum çekincece ağlıyo babasıda bebekken böyleymiş örtüsüz yatmazmıs  ama korkuyorum bi ara görmem boğulacak diye napıcam

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya benimki de başladı çekemesin diye kenarlara sıkıştırıyorum örtüyü. 
(23 puan) tarafından
Bende sıkıstırıyorum onuda çekiyo eşim sasırıyo bu kız bu örtüyü nasıl cekiyo diyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oglusda oyle uyuyunca cekiyom gozlerim hep uzerinde 
0 oy
tarafından
Sanirim sen canm dogdugundan beru basinda örtüyle uyuttn ondan alisto sanirim benim annemde kziima aynu şeyi yapiyodu cok zorlandm birktirirken valla benim kizimda 6 aylik 1 aydan beri örtmeden uyutuyorm bu sefer de ellerini memesine goturuyo cekiyo yada ellerini surekli yüzün3 götürüyo kendisini uyandiriyo 
(23 puan) tarafından
Hayır hayır kesinlikle yüzüne örtü falan örtmedim üstüne örtüğüm örtüyü alıyorum çekmesin diye nu sefer sıkıştırdığım örtüyü cekiyo yüzüne ne babası ne ben alıştırmadık
tarafından
Müslin örtü al cnm 1 tane uyuturken onu kullan bogulmazda normal örtulere göre delikli ve ince
(23 puan) tarafından
Var var  müslin örtüsüde var atıyo yada onu bırakıp beşiğindeki örtüyü cekiyo
tarafından
Bnmki gbi yaramaz desene :)
0 oy
tarafından
Benim oğlumda öyleydi ışıktan rahatsız oluyor demekki odayı karanlık yapmaya çalışsan işe yarar belki 
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Bez mendil ver eline uyurken uyunca yavaşca alırsın olur mu bilmem aklıma öyle geldi
(23 puan) tarafından
Bu iyi fikir  aslında teşekkür ederim  :)
(1,719 puan) tarafından
Rica ederim inşallah yararı olur hayırlı günler
(23 puan) tarafından
Sizede :)
0 oy
(5,213 puan) tarafından
benim bebiş 3aylık olmasına 1hafta var bi 2kere balkonda güneşten korumak için müslin örtü kapattım yüzüne 1aylıkken.daha da örtüsüz uyumuyo ağlıyo hep yüzünü örtmeyince :D
(23 puan) tarafından
Biz hiç bişey yapmadan yani yüzüne birşey örtmeden bu hâle geldik bende acaba babasınamı çekti bu kız diyorum :)))
(5,213 puan) tarafından
hee olabilir kan çekiyo :)
(23 puan) tarafından
Aynen  :)))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Havva45 (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 747 göst.
25 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,651 soru

24,403,727 cevap

350,341 kullanıcı

...