0 oy
639 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
2 hafta önce n11den tv almıştık. Geçen hafta pazartesi kargoya vermişler. 5 gün falan sürdü kargoya vermeleri neyse onu anladım. Adamlar kargoya verdikleri ertesi günğ arıyolar tv kargoda kırılmış. Ekranı yaptırıp gönderelim. Bende kesinlikle olmaz dedim. Sıfır tv aldım bana resmen ikinci elini göndericekler. İtiraz ettim ya paramı iade edin ya da yerine başka tv gönderin dedim. Daha da uzatırsanız dava açarım falan dedim ama bilmiyorum nasıl olur. Başına gelen var mı naptınız?

11 Cevaplar

0 oy
(3,546 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Canım aldığın siteden iadesini yap hemen. Detaylıca da anlat sorununu. Bir mal satılınca 15 gün hiçbir sebep olmadan iade alma zorunlulukları varki sana resmen ayıplı mal satmış oluyorlar... Mahkemeye veririm dediğin anda tırsarlsr. Eğer mahkemeye verirsen o verdiğin paranın bilmem kaç katını alacagını iyi biliyorlar. Mahkeme onlardan vede kargo dan bütün faturaları tahsil edecek çünkü. Faturasız yada tıtanaksız da iş yapamayacaklarına göre. 
tarafından
Haklısın canım çok sağolasın.
(3,546 puan) tarafından
Sende sağol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke direk iade isteseydin nerden bileceksin ki yenisini yolladıklarını
tarafından
Arıycaklar tekrar aradıklarında söyliycem inşallah.
0 oy
tarafından
Direk iade et canım yerine yenisini gönderin falan deme hiç güvenmem başka bidaha alırsınız
tarafından
Bende öyle düşğndğm iade alırlarsa tabi olmazsa artık tüketici.mahmekesine başvururm
tarafından
Mecbur alıcaklar canım kargo onların düzgün tşaıcak bi kargoya verselermiş
tarafından
Ay sorma kargoyu kamyon tekerlerinin oraya koymuşlar. Ben napabilirim yani. Senin hatan sen karşılıycaksın
0 oy
tarafından
Geldiğinde kabul etme. Ya da geldiği an tutanak tuttur. 
tarafından
Adamlara tekrar gitti tv ama iade almadılar sanırım. Bilmiyorum.
0 oy
tarafından
İptal et bence hayır gelmez ondan 
0 oy
(418 puan) tarafından
Hiç almadan iade et.

Aldığın an çok daha fazla uğraşırsın.
tarafından
Tamam canım öyle bari yapıyım
0 oy
tarafından
Iptal etsene siparisini
tarafından
Eşim ilgileniyo şuanda ama ipleri ben alıcam elime sanırım. Sakin biri ben gibi çirkef değil laf etmiyo
tarafından
Cok basit aslinda hic adamlarla tartisma gir n11 e tek tusa bas iade olsun ve paran hesabina geri yatsin
tarafından
Tamam canım çok teşekkğrler.
0 oy
tarafından
Bence daha ordan alma zaten baştan alman hata iptal et direk 
tarafından
Öyle yapıcam artık bana hiç ulaşmadı zaten daha
tarafından
Direk iptal yaparlar onu gönderirler sıfır gondermezler
tarafından
Tamam canım sağolasın
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından

Gönderirselerde alma nerden bilecen tamir ettikleri TV yi yollamadıklarını

tarafından
Ondam emin olamam zaten iade bari ediyim
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Peşini bırakma derim eşime hepsiburada dan 8 bine bir cihaz aldık kargoya vermediler dedikleri tarihte ve eşimin ihalesine yetişmedi iptal ettik olmadı vs vss uzatmayayyım her dk aradım taciz ettim tğm sosyal medya vr şikayetvar. Com a yazdım peşini sakın bırakma 
tarafından
Yok canım az para mı kolay kazanılmıyo. Yedirmem hakkımı kimseye.
0 oy
tarafından
Merhaba bizde n11 de urun satisi yapmaktayiz boyle durumlarda musterilerimizi n11 musteri hizmetlerine yonlendiriyoruz onlar gerekli iptal islemini ve ucret iadesini yapiyorlar magazanin musteriyle iletisime gecmesi yasak ayrica siz direk musteri hizmetlerini arayip durumunuzu anlatin onlar mağazayla iletisime gecip butun islemleri baslatirlar.
tarafından
Sağol canım. Teşekkğrler ilgin için.
tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 477 göst.
+2 oy
29 cevap 1,659 göst.
4 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,727 göst.
11 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 2,105 göst.
30 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,907 soru

24,189,955 cevap

336,853 kullanıcı

...