0 oy
568 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (495 puan) tarafından
Oncelikle gunaydin gecen okuyan bilir gorumcem aradi ve bahce temizliyoruz diye kabul etmedim oldu esim de surat asti bugun arayacam tum kardeslerini yemege cagiracam istekside olsam ve su yemekler yetermi acaba yogurt corbasi biver dolmasi yesil fasulye  bulgur pilavi cacik salata gelin pastasi yetermi bi cesit daha yemek yapayimmi sizce 

17 Cevaplar

+2 oy
(4,148 puan) tarafından
Zikkik yesinler. Huzurunu bozdular ya resmen. Esin hala ayni mi 
(1,789 puan) tarafından
Hemde zıkkımın dibini yesinler nefret ediyorum şöyle kibirli pis insanlardan
(495 puan) tarafından
Esim o gun aksama kadar surat yapti sonra duzelmek zorunda kaldi ayni evde yuz bulamayinca
(1,789 puan) tarafından
Bırak kız çağırma daha fazla kalkmasın bi tarafları yoksa daha fazlasını beklerler senide her yerde yerin dibine sokarlar
(495 puan) tarafından
Ole oluyor canim artik biktm lafdan sozden iki kab bni oldurmez onlari doyurr blki
-Reklam-
+1 oy
(579 puan) tarafından
Onlara çok bile canım yeterli terbiyesizlik yapıp havalara giren kendileri haksız olan sensin valla pes kocanda maşallah hiç ayrilmasaymis onlardan seni niye almış acaba sana inanıp guvenmicekse 
(495 puan) tarafından
Ahh ahh canim bei bi dinlese anlasa hersey yoluna girecek ama
(579 puan) tarafından
Dinlemezler kuzum herşeyi kendileri iyi bilir sonra lafimiza gelir
(495 puan) tarafından
Ole oluyo ama yine burnundan kil aldirmiyor
(579 puan) tarafından
Aynen canım erkek milleti işte
+1 oy
(7,140 puan) tarafından
Cehennemin dibine gelesiceler o kadar huzurunu bozmuslar zıkkim yesinler yeter bu menu onlara fazla bile tas corba koy onlerine icip gitsinler
(495 puan) tarafından
Onu da kendime yakistiramam canim ya ben gorevimj yapayim da uzerimde kalmasin sonra kim ne yaparsa yapsin illaki dogru bulunacaktir
+1 oy
tarafından
Neden mecburmus gibi yapıyorsun ki gelmeyen cehennemin dibine gitsin sen böyle yaptıkça onlar öyle yapmaya devam edecek 
(495 puan) tarafından
Canim cagirmasam cagirmadi istemedi vs vs laf yapacaklar bi ton kaldiramam artik
tarafından
Sen bilirsin canım ama bu senin yaptığını zamanında bende çok yaptım sonuç yine laf yedim yine kötü oldum hepsi saldım çayıra şimdi kafam rahat
(495 puan) tarafından
Ne bilim ben bi ara ailemin yanina gittim arkamdan neler neler dediler bi duysan artik biktim 2 kap yemek beni oldurmez onlari doyurur belki isteksiz hazirlanan sofraya oturmak hoslarina gidiyor galiba
tarafından
Valla canım benim de arkamdan çok konuştular hala daha konuşuyorlar ama artık beni ilgilendirmiyor artık umursamadı bıraktım benim yüzüme konuşmaya başladılar arkadan da değil düşün ona rağmen umursamadım artık eşim dr arkamda olunva
(495 puan) tarafından
Ama senin esin arkanda bnm degil
0 oy
tarafından

Onlara fazla bile.     

(495 puan) tarafından
Isteksizce yapiyorum da iste laf etmesinler
tarafından
Sen konumunda haklısın kim ne derse desin.
(495 puan) tarafından
Ole olmuyor ki cnm bizde laf ettilermi esimde o tarafa geciyor basliyor artik bende saygisizlik olmasin vs diye ses etmiyom tepeme cikiyorlar
tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm inşallah
(495 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
tarafından

Kız eminmisinn bütün kardeşlerini çağırmaya kaç kardeşler

(495 puan) tarafından
Esimle 5 kardesler her zmn geliyorlar canim toplandiklarinda bizle beraber 22 kisi oluyorlar
0 oy
(163,472 puan) tarafından
yeter kiz daha ne olsun
(495 puan) tarafından
Ne bilim ya isteksiz yaapicam ya yetermi yetmezmi dusemiyom bile
0 oy
tarafından
Yeşil fasulye yerıne baklıyat yemegide olabilir ikiside sebze ya. Amaaann yada nasil istersen 
(495 puan) tarafından
Olabilir canim
0 oy
tarafından
Fazla bile zift yesinler
(495 puan) tarafından
Yesinler valla
0 oy
(1,671 puan) tarafından
Günaydın canını sıkma değmez fazla bile ellerine sağlık
(495 puan) tarafından
Saolasin canim da takmaz gibi gorunuyorum ama ister istemez takiliyor kafaya
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Hiçte kendimi sıkıntıya sokup cagirmam. Sen o gün arayıp durdun sonucta Gelmeyen kendileri. Bide iyice kendini haksız gösterip onları haklı görmüş gibi olursun çağırınca. 
(1,789 puan) tarafından
+++++++ aynen katılıyorum
(495 puan) tarafından
Esime anlatamiyorum artik canim illaki anlasilacaz hakli gec de olsa
0 oy
(17,680 puan) tarafından
Böyle yaparsan onların gotu dahada kalkacak eşinde suç sana boşu boşuna sürat yapıp seni mecbur birakiyo onlara hizmet etmeye......
(495 puan) tarafından
O ole yapinca zaten kendimi mecbur hissdiyorum tum suclu esim zaten
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Senin yerinde olsam hiç çağırmam bundan sonra da konuşmam onların yengemiz deyip saygı duymaları gerekirken bide küçük düşürüyorlar kocan olacak adamın da suratına bile bakma illaki gelecek ayağına çünkü bu meselede sen haklısın
(495 puan) tarafından
Canim onlar benden buyuk ya en kucuk benm bide yasim kucuk iyce takmiyorlar esimde beni degil onlari tutunca mecbur hissdiyom sanki cagirmam gerekmis gibi
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Yanlış yapıyorsun eşin istiyor diye kimseyle görüşmek zorunda değilsin ha aynı şeyi senin aile bireylerine de yapıyorsa onlara da hurmette sınır tanımıyorsa haklı ama ne olursa olsun erkeğin ailesi eşine bile değil sana müsait misin diye sormak zorunda eşine haddini bildir kimse için sana bu şekil davranamaz ha yapar işini gücünü yemeğini o zaman çağırır zoraki hizmet ettirmemeli sana rezillik yani ama senden kaynaklı bir sorun var  kendine değer ver ve kimseyi çağırma otur eşine sen trip at kimseyi davet etmeyecem gezip tozarken yengem de gelsin yazıktır dememiş falan diye duygu sömürüsü yap 
(495 puan) tarafından
Bnm ailemin yuzune bakmiyor nerdeyse ablama 1 senedir gitmiyorum onlar geliyor bana enistem bekler gelcek diye hep bi isi cikar gelmez onlada mecbur gider bana deger vermiyor onlari hakli gorunce bende mecbur hissediyom kendimi
0 oy
tarafından
Yanlarına meze gibi havuç tarotor ..patates topları ..gibi küçük seylerde hazirlayabilirsin cnm .
(495 puan) tarafından
Tamm canim saol fikir icin
0 oy
(54,132 puan) tarafından
aman surat asarsa assin beya boyle boyle alisir 
(495 puan) tarafından
Alisti oda oburleride zaten ama artik biktim kimsenin suratini cekemm elime yapismaz iki kab yemek diyorun
(54,132 puan) tarafından
zikkimin kokuni yesinler
(495 puan) tarafından
Yesinler valla
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Canim direkt mangal yap gitsin bir de salata ugrasma imkanın varsa.
(495 puan) tarafından
Valla canim onlara da bussuru et gider bussuru para degermi degmez ayrica zaten surekli butun mangalli isler benm evde yapiliyor deli oluyorum beni arayan gorumcem 6 sene olacak evleneli daha 6 kere gitmedim cqgirmadi ama o surekli gelmek ister yada bi kardesi geldiyse mutlaka peslerine takilir
(1,950 puan) tarafından
Ne diyim canim sen bilirsin tabi ki

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 769 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 540 göst.
25 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 690 göst.
6 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu