0 oy
906 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar benimkj artık hastalk gibi aşırı derecede ilerledi her yerimi kemir kemir kemiriyor aslında eşim edepli biridir bakmaz kimseye ama ben sanki esim insanlara bakyor insanlar esime bakyor gibi hissedyorum :(( ve bunlar yznden hep kavga ediyoruz aramz bozlyo genelde kavgayi hep ben ckaryorum hep kıskançlık kavgası o sana baktı sen ona bktn bak bak iyi bakyon gibi vs vs ama artık bu durum yüzünden dışarı gezmeye gidemiyorua gittigmz zaman hep sorun oluyor sosyal yayat neredeyse sıfıra indi yanisiz akıl verin ben napaym gerçekten artık kendi huyumdan çok rahatsız oluyorum çok üzülüyorum adam yeminler ediyor vallaho billahi iki gözüm önüme aksn bakmıyorum niye inanmyosun diyor . Söyleyin ben napaym 

28 Cevaplar

0 oy
(163,454 puan) tarafından
en iyisi destek almab
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
Muhtemelen küçüklükten gelen bir şey babanız veya yakınından kalan izler lütfen yıpratmayin kendinizi 

Baktı diyelim ne olacak kendi günah kazanır haysiyeti şerefi ona kalmış biz kendimize bakalım 

Boşver in birde şöyle bir şey de var sizz yaptın ettin dedikçe onda olmayan hal olur zaten baktın diyor bakayım olur 

Sakın ollah a dua edin Allah'ım korkularımdan emin kıl beni diye 

Allah yardımcın olsun ben kızmıyorum sana Anlıyorum  seni 

Üzme kendini 

Kendini geliştir her bakımdan donanımlı ol aman bakarsa kaybederse etsin seni sen kaybelmeyi göze alınacak kadar iyi ol bak hep sen kazanırsın 
tarafından
İste  en sevdiğim yorum bu oldu allahm razi olsun evet cok haklsn canm
(2 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek senden de Razı olsun inşaallah
Birde daha çok Dini anlamda eksiğiniz var ise ona vakit ayırın
Kur'an okuyun tecvit mahreciniz eksikse onlarla ilgilenin öğrenin bunlariniz iyi ise Kur'an'ı çok fazla okuyun emin olun Ferahlık verecek  sonra tefsir okuyun
Said Nursi hazretlerinin Risale i Nur kitaplarını tavsiye ederim

Birde boş şeylerden vazgeçip  hakiki hakikatlerle meşgul olmak gerek zaten zaman geçiyor Allah'ın rızasını gerçek manada kazanmamız gerek bunlarla ilgilenin girin bakın o kadar boş gelicek ki çünkü ilgilenmeniz gereken başka işler var
Bir davası olmalı insanın onun için yaşamalı
Şehit olmak olmalı,İmanlı ölmek olmalı, Allah'ın rızasını kazanmak olmalı...
Aynı dava yolunda buluşmak duasıyla...
Selametle
0 oy
(4,715 puan) tarafından
Tedavi olman lazım. Farkında olman da iyi bir şey.
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Dr şart kesinlikle bi görün derim
0 oy
tarafından
Bunları yaparak onu kaybedecek be kör bir karanlıkta kalacaks8niz 

Doğru tespit kıskançlık hastalıktır

Ve sizin özgüven eksiklgnz ile ilisiktir 

Bunun için profesyonel bir yardım tavsiye ederim

Ya da bir çok yazardan kişisel gelisim kitabı okumanızı

Yoga ve plates yapmanizi  rus slow şarkıları dinleyip ruhunuzu arndrmanzi  tavsiye ederim
tarafından
Rus slow şarkıları tavsiyeniz icin cok teşekkür ederim deniycem
(2 puan) tarafından
Kıskanmak hastalık değildir iki tarafta haddini bilip yaşamalı
Eşini kıskanmayan kadın
Karısını kıskanmayan erkek bilmem nasıl olur sevip sayarsan kıskanırsin ama dozunda olmalı
tarafından
Neden benim yorumunun  altına  gorrus yazdiniz kendinix bir yorum açabilrdinz
(2 puan) tarafından
Kıskançlık hastalık dediğiniz için
0 oy
(2,706 puan) tarafından
bende öyleyim cnm ama snra buraktm 1tane bebişim var onlarla ugrasmaktan bazen yanından biri gecince bakıyor kıza niye baktın diye burnundan getirrdim oda öyle erkek gecse bana kızardı ama ben DHA fena oda bakmadım diye inkar edince daha cok kızardım halbu ki esim gözunu nereye cevirrse direk oraya bakardım ve baktıgım yerde kız varsa kavga dövus eve giderdk senle gezmekten zevk almıyorum derdi ve haliyle insan insana bakıyor bunu normallestrdim ilk önce kafamda snra duzeldim arada bi yaparm
0 oy
tarafından
Kız abartma sende yolda ben karıya kıza bakıyorum kocam sapık mısın lan bi gün beni s.. Diye korkuyorum der hani biraz akışına bırak hayatı kastıkca eşinde kasılır soğukluk girer araya biyerden sonra

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 212 göst.
22 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Toprakeva (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 192 göst.
3 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 109 göst.