0 oy
507 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (848 puan) tarafından
Kızlar şimdi eşim koltuk yıkama işinde çalışıyor patronuyla da araları çok iyi hatta öyle ki patronu istiyor diye biz şehir bile değiştirdik antalyaya taşındık evimizin tam karşısınd da patronun annesi yaşıyor bizim hemen yan taraf ta patronun ofisi var Antalya'daki işlerini hep eşim yapıyor ilaçları o hazırlıyor işe yeni başlayan elemanlara eşim eğitim veriyor ve bunun karşılığında hiçbişey almıyor bu konuda zaten sinirliydim ama bu akşam eve geldi elinde birsürü koltuk yıkama ilacı bunlar ne dedim ilaçları burda hazırlicam diyo şok oldum işte yandaki ofise boşu boşuna para veriyorlarmış bende kullanmadığımız küçük odada yapacam artık dedi sözde bu akşamda patronuyla beraber dışarı çıkacaktık bende inat ettim hiçbiryere gelmiyorum dedim geleceksin dedi gelmicem dedim geleceksin dedi en sonunda bana dedi ki yaptığım her işi sana anlatmak zorunda değilim attığım her adımı sana söylemek zorunda değilim o sırada sofradaydık kızımda durmuyordu aldım kızımı yatak odasına götürdüm emzirmek için sofradan kalkarken bana dedi ki ister babana git ister ablana git ne yaparsan yap dedi sofrayı kaldırdı evden çıktı bende patronuyla gezmeye gitti sandım 10 dk sonra geldi çayını demledi şimdi balkonda oturuyor her şeyi anlattım size sizde bana söyleyin şimdi kim haksız ben ne yapayım 

5 Cevaplar

0 oy
(2,520 puan) tarafından
Haklısın canım 
(848 puan) tarafından
Hay ağzını öpiyim:) :) :) ') :)
-Reklam-
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Haklısın... diyecek bisey yok . Ama uzatma.  Huzurunu bozma 
(848 puan) tarafından
İlk defa bana bu kadar sinirlendi bu akşam asla konuşmaz benimle
0 oy
tarafından
Yani sen esini enayi yerine mi koyuyolar diyorsun hakkını vermiyorlarmi
tarafından
Benim kocamın adida hakan ama canavar gibi aklı :))
(848 puan) tarafından
Ah ahh her hakan bir değil demekki
tarafından
Kız öyle deme belki fark eder sen söyle ama tartismadan
(848 puan) tarafından
Denicem canım çok saol
tarafından
Hakana vesile olursun :)))
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Haklısın canım ya eşin iyice kaptırmış kendini
(848 puan) tarafından
Valla öyle yaa onuda söyledim Biraz sabret ilerde kendim yapacam diyo
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Dukkana bosa para veriyoruz fikrini kim bulmus peki 
(848 puan) tarafından
Olabilir valla o kadarını anlatmadı ama muhtemelen öyle demiştir her sorunda öne atılmayı seviyor sanki kendi işiymiş gibi ilgileniyor ama bu çok fazla
(1,664 puan) tarafından
Oraya vereceginiz kirayi bana ver de deseydi bari  fark etmiyor madem ha ev ha dukkan
(848 puan) tarafından
Vıyy hakanın o kadar kafası çalışmıyor hahahahahah maalesef
(1,664 puan) tarafından
Ah hakan enişte yakti vesile ablamizi desene :)
(848 puan) tarafından
Oyyy hemde ne yakmak

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 310 göst.
14 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kartanesi1 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 482 göst.
14 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 355 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,030 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 386 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,913 cevap

329,221 kullanıcı

...