Kızlar şimdi eşim koltuk yıkama işinde çalışıyor patronuyla da araları çok iyi hatta öyle ki patronu istiyor diye biz şehir bile değiştirdik antalyaya taşındık evimizin tam karşısınd da patronun annesi yaşıyor bizim hemen yan taraf ta patronun ofisi var Antalya'daki işlerini hep eşim yapıyor ilaçları o hazırlıyor işe yeni başlayan elemanlara eşim eğitim veriyor ve bunun karşılığında hiçbişey almıyor bu konuda zaten sinirliydim ama bu akşam eve geldi elinde birsürü koltuk yıkama ilacı bunlar ne dedim ilaçları burda hazırlicam diyo şok oldum işte yandaki ofise boşu boşuna para veriyorlarmış bende kullanmadığımız küçük odada yapacam artık dedi sözde bu akşamda patronuyla beraber dışarı çıkacaktık bende inat ettim hiçbiryere gelmiyorum dedim geleceksin dedi gelmicem dedim geleceksin dedi en sonunda bana dedi ki yaptığım her işi sana anlatmak zorunda değilim attığım her adımı sana söylemek zorunda değilim o sırada sofradaydık kızımda durmuyordu aldım kızımı yatak odasına götürdüm emzirmek için sofradan kalkarken bana dedi ki ister babana git ister ablana git ne yaparsan yap dedi sofrayı kaldırdı evden çıktı bende patronuyla gezmeye gitti sandım 10 dk sonra geldi çayını demledi şimdi balkonda oturuyor her şeyi anlattım size sizde bana söyleyin şimdi kim haksız ben ne yapayım