Hanımlar ben 3 yıllık evliyim zor gebe kaldım şuan 4 aylık gebeyim ve eşim erkek bebeyi olsun çok istiyor 13 haftada kız bebeyim olcagını ögrendik eşimde sevindi bende çnki ilk bebeyimiz gecenlerde kaynım gildeydik yemek yiyorduk ben doydum kızım ne cabuk yedin oglum içinde ye dedi ben kükredim iyce ne oglu kızımız olcak dedim resmen kendimw hakim olamadım ama kız erkek ayrımı neden yapılıyor ben allaha yalvarmışım allahım inşallah bebeyim olur diw oldu bide erkek kız ayrımımı yapcam şükretrik ama k annemin erkek bebk sevdası eşimide etkiliyor ister istemez :(
Hic sevmem ayrim yapanlari saglikli olsun
Bnm kı de aynu arkdsları erkek adamın erkek cocugu olur dıe beynıne sokmus cıbsıyetı kız deyınce hastaneden 2 saate zoe cıktık soka gırdı kndısı ogun bugun hıc bırsey demez bebegımle ılgılı ıcımden dıom bebegı tek yptım herhlde
Ah canım onu fazlasi ile yaşıyorum maalesef. Ilk gebelimde kizdi kaynanam dönsün diye dua etti. Hep belki erkek olr dedi. Bebeğim 31haftalik dogdu 3gun yasadi kaybettim. Simdi tekrar hamileyim kaynanam farketmez diyor ama yine erkek istiyor belli yani. Sinir oluyorum. Yani okadar sacma biseki Rabbim akil versin.
Cinsiyet için biraz erken olabilir canım bende kız biliyordum 19 haftada erkek olduğunu öğrendim biraz daha bekle cinsiyet için ayrım yapanları da takma boş ver kız evlat rahmettir öyleyse Rabbim rahmetini göndermiştir
Bende senin gibi zor hamile kaldım yalvadim gece gündüz Rabime hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin diye en sonunda Rabim bir evlat nasip eti iki sene sonra bir kızım olucak insAllah bende senin gibi aynı durumla karşılaştım malesef kiz erkek ayrımı var ama umrumda değil kızım sağ salim kucağıma aliyim hiç biri umrumda değil insAllah Rabim bütün annelerin evlatlarini sağ salim kucaklarina vermeyi nasip etsin insAllah
O zaman ogullarina soyleselermis dollenme sirasinda x kromozomu yerine y kromozomu gonderseymis yumurtaya. Hayir çünkü erkeğin kromozomlariyla cinsiyet belli oluyorda. Siparisle olmuyor ne yazıkki. Nankör insanlara ne desen bos torunum olacak diye sevinevegine kiz erkek derdine düşmüş yazık.. Sen evladini kucagina alacagin gunun keyfine ver bosver cok istiyorsa o yastan sonra kendi yapsin erkek cocukta siz sevin
Bi bilse kiz cocuklarinin ilk askinin babasi oldugunu hayatta en cok babasini sevdiklerini. Esin havalara uçar :) bende hep erkek hissediyodm ne yalan soylym hemen alisamadm 2 hafta snra fln kizim demeye basladm. Hele haraketlenince pembe pembe kiyafetler almaya basladikca icim titredi. Esinde alışır sever yavaş yavaş. Daha cok yeni :)
Ahh bu tip insanlar çevremde çok fazlaaa aile dostumuz var iki kızı da kız doğurdu şimdiden ikinci oğlan olsun diye dua ediyolar adları bile hazır :D çok şükür eşim in ailesi öyle geri kafa değil ayrımcalık yok onlarda hatta kız çocuklarını çok seviyolar ☺☺
Benim kaynanamda öyleydi hep erkek istedi eşim de hep oğlum olcak derdi bnde kızardım bak oğlum diyosun kız olırsa üzülcekmişsin gbi hissediyorum dedim oda kız bebeği daha çok seviyorum ama ilk oğlum olsun isteiyorum derdi babasının adını koymayı sevgililik dönemimizden beri derdi o yüzden diye düşünürdüm. Kaynanamda hastahane çıkışı almıştı mavi beyaz ona da kızmıştım niye mavi alıyosun ben kız hissediyorum diypdum ama bni dinlemeyim mavi ip falan alıyodu. Oğlumuzun olacagını öğrendiğimşzde eşimin sevincinin tarifi yok bnde anlam veremiyorum ha kız ha erkek evlat evlattır ayrım yapmanın amacı yok
Yaratabiliyorlarsa sadece bi tirnagini yaratsalarya evlat evlattir onemli olan cinsiyet deil hayirli saglikli evlat olmasi iyi yapmissin canim kizmakla kim olsa ayni tepkiyi verir erkek olsa nolur ki odul falan mi vercekler
Geri kafalilik canm benm.basmda da var daha kotusu benmde ilk cocugm bana kayinpederm bi oglan doguramadn baska gelin alcam bencilsn sen falan dedi tobe tobe Allah hayurlisini versn kiz erkek ikiside yok ikisde can sevilir bakma sen millete
Bu cahillik kardeşim takılma sen kkız evladı rahmettir hesabı sorulmaz.hele bi dogum yap bebegını kucakla. Ataerkıl bı toplumdayız etkılenmesı normal.ama sen acıkla durumu ya kızımızda olmasaydı dıye.Sakın ol sınır sanada bebegıne de zarar.imkanın varsa cok görüşme nadır görüş.Bısey derse de tepkı vermemeye dıkkat et belkı esın alınır belkı kayınvalıden daha cok üstüne gelir konuyu degıstır yada cevap verme.
Ay valla tatmin edemiyorsun deli oluyorum mesela benimkide erkek delisi. Rabbim erkek verdi bir daha dogurcan usak olacak daha bu dogmadi ya. Benim oglum yalniz kalmasin diyor sanki kendi cocugu. Bebegin isminide onlar koyuyor hemde kayinbabamin adi neyse koysun dedim artik razi geldim ama yanina birsey koymamiza bile karisiyor. Sen birseye eyvallah diyince bir ustu cikiyorlar. Taviz verme deki rabbim nasip etmis bir evlat vermis cinsiyet ayrimi olurmu. Bana kaynanam bir daha birsey derse bende susmam hayatta denedim orta yol bulup susmaya calistim ama olmuyor.
Rabbiiiim cahiliye devrine geri döndürme :/
1,488,112 soru
24,325,399 cevap
345,478 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın