0 oy
511 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

bugun regli oldum ondan kaynaklı mi bilmiyorum daha önce de görmüştüm ama hemen geçmişti simdi görünce tekrar bu sefer korktum etrafımda çok kanser hastası var pandemiden de panik oldum iyice artık. Emziriyorum başına hiç böyle bisey gelen oldu mu? Ayrıca memeni çekip niye attın diyecekler yorum yapmasın lütfen mememi değil derimi çekip attim

9 Cevaplar

0 oy
(7,934 puan) tarafından
Kız ne korkuyon sivilce gibi biseu
tarafından
Ay ne biliyim sertlik yok kabarmış hafif daha önce de olmuştu hatırlıyorum reel dönemiyle alakalı mı acaba
-Reklam-
0 oy
(11,348 puan) tarafından
Kız sivilce olmuş herhalde 
tarafından
Kasidigimda kasinti hissi geliyor aslında kanserden korktum
(11,348 puan) tarafından
Kız.benim göğsümü bi görsen benim bu falan ne ki.kiz
Kitle.mitle yoksa kendini niye korkutuyorsun kız
tarafından
Senin göğsünde neler var canim
(11,348 puan) tarafından
Kuzu bunlardan binlerce var kaşıntısı cabasi
Öyle.kotu ki doktora gittim egzama dedi
tarafından
Insallah ciddi birsey değildir dediğin gibi canim. Bende bir kaç güne gecmesse giderim doktora
0 oy
(163,576 puan) tarafından
Sinek issirigi gibi
tarafından
Ama daha önce de olmuştu hatırlıyorum ozaman onemsemedim simdi olunca bi korktum ya regliden kaynaklı mi acaba?
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Bi Dr görün canım ne olur ne olmaz.   İnşallah kötü bişey değildir
tarafından
Hemen yarın gideceğim ben duramam korkuyorum
0 oy
(5,790 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla kanser türü bisey olduğunda derinin altında kitle gibi bişey oluyor. Ama riske atmamak için mutlaka ketem e git bi kontrol ettir.
tarafından
Evet sert bisey yok kabariklik var sadece ama daha önce de olmuştu regli döneminde mi çıkıyor acaba
(5,790 puan) tarafından
Olabilir regl döneminde vücut tamamen değişiyor sanki :D
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Meme kanseri memede bir kitle sertlik hissedersen olabilir bu sivilce gibi bisi. Belki bisey ısırmıştır ya da birsey alerji yapmıştır. Korkma canım ve hemen kötü şeyler düşünme 
tarafından
Sertlik yok hafif kabarmış ama daha önce de oldu onemsemedim simdi korktum bi regli den kaynak li olabilir
0 oy
tarafından
Sivri sinek yemiş memişini sjsjsjjshdh
tarafından
Canim insallah ama daha önce de aynı yerde cikti boyle onemsemedim simdinkorktum bi acaba regliden mi kaynaklı ki
tarafından
Regli ne alaka ki bilemedim
0 oy
tarafından
Sivilce gibi korkuluya benzemiyo
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Sinek mi ısırmış seni sivilce gibj 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 439 göst.

Kategoriler