0 oy
368 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
yeniden kategorilendirildi

Bacılar bugün ben 5 kg luk sarma bidonunu boşalttım sarıp sarıp poşetliyorum hamaratlığım yine üstümde sizler de bu bacınız gibi olun kocalarınıza kaynanalarınıza sarmayın yaprak sarın :P 

Dua edin de çabuk bitsin 28 haftalık hamileyim tek başıma sarıyorum aradan çıksın diye giriştim bugün biter mi he ne dersiniz şmdiden belim koptu daha başındayım :(:D

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

0 oy
(2,520 puan) tarafından

Puhahahah kız kim isteyerek kocasına kaynanasına sarar ki. Kolay gelsin sana :D

tarafından
Şimdiden teselli edim dedim Bugün pazar ya akşama dökülür herkes :D
(2,520 puan) tarafından
Ahahha hadi bakalım. :D
-Reklam-
0 oy
(30,138 puan) tarafından

Kaynaya kocayı bilmemde insanlara sarmak ayrı bir zevk 

:D
tarafından
Ahahahaa:D o da iyiymiş
0 oy
(54,055 puan) tarafından
öyle büyük oynmadim hic ☺️ kolay gelsin
tarafından
Ben de ilk defa yaptım valla hangi akla hizmetse :)) saol canımm
0 oy
tarafından
Daha önce yaptın mı güzel oluyor mu 
tarafından
Evet canım daha önce denemelik yapıp buzluğa atmıştım nasl olucak diye beğenince bu sefer hepsini çıkardım gücüm yetiyoken aradan çıksın giriştik biker e:))
0 oy
(17,211 puan) tarafından
Ben gecen sene 1 yasindaki kizimi uyutup sürekli yaprak sarıyordum. Dondurucunun 2 derin gözü yaprak dolmustu. Sürekli yedik valla iyi oluyor. Sana kolay gelsin. 
tarafından
Benim de var 2.5 yaşnda bi minnoşum babasıyla uyurken ben de aradan çıkarım dedim alışınca da pratik eline geliyo insanın iyi yapmşsın afiyet olsun canımm:))
(17,211 puan) tarafından
Benimkide şimdi 27 aylik rahat vermiyorki sarayim. Gelip sarmanin icini yiyor. Manti yapsam hamuru yiyor. Bu sene gözüm korktu yapmadim bişey.
tarafından
Aslında sarma işi kalabalıkla çabuk gidiyo da anam memlekette bacım yok görğmcem yok eltim var bebeği var birini çağırsan çoluk çocuk dur etme gitme derken daha çok yoruluyo insan inşallah sen de fırsat bulursun canım . Benm bide doğum var annem çok kalamaz kaynanam desen öyle hazır elimin altında bişyler olması lazm ben de difriz doldurm çabalarına girdim :D
(17,211 puan) tarafından
Aynen bu işler kalabalıkken cabuk oluyor ama benim eşim baskasinin eli degerse asla yemez o yüzden ben hep tek yapıyorum. Eltilerim hep komşularıyla toplanip yaparlar bende hevesleniyorum ama esim tiksiniyor. Doğumdan önce hazilarlamak iyi oluyor. Heleki 2 çocuk olunca daha zor olur heralde.
tarafından
Öyle de zor canım ya Allah yardımcın olsn
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Kolay gelsin  sana cnm 
tarafından
Saol canım benim :)
(3,163 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(83 puan) tarafından
Pişirmeden mi buzluğa atiyosun acaba merak ettim 
tarafından
Evet canım iç harcını kavuruyorum ben az da su ekliyorum :)
(83 puan) tarafından
Dolaptan çıkardığında buzu çözülmeden mi pisiriyosun tadında bı değişiklik oluyor mu acaba bende denemek istiyorum da kötü olur diye çekiniyorum
tarafından
İçi piştiği için farketmez ama ben buzluyken kaynar su döküyorum son hizaya kadar kaynayınca kısıp çekene kadar pişiriyorum tadı değişmiyo biraz yapıp deneyebilirsin hoşuna giderse devam yaparsn
0 oy
(15,791 puan) tarafından

Bebis karnında tabi rahat rahat sarın diyorsun :)şaka bir yana kolay gelsin:)

tarafından
Tek o değil kuzum bi tane de 2.5 yaşında var babası evde de ondan rahatım biraz :))
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Uyarınida almışin hayırlı olsun:D

tarafından
Tüh ya :D
0 oy
(7,786 puan) tarafından

Kaynanam sardi verdi sarmayi gecende annem sariverdi  bide ben sarmistim am hala ev yaprak dolu ve kizim hic bi sekilde durmuyo ki sarsam:D 

Kolay gelsin sana cnm
tarafından
Oh maşallah annem de bana bekle gelince sararız dedi aslında ama son zaman gelicek iş mi yapsın sarma mı sarsın ona dair başka planlarım var :D sana da afiyet olsn kuzum
(7,786 puan) tarafından
Canim sar şimdiden cocuk olunca saramiyosun cok zor benimki yaprak yemeye calisiyo :D zaten az uyuyo ilk zamanlar kolikti bide sezeryan oldum bel agrisi... Yani cocuktan once ne yapsan kar :D
tarafından
Evet canım bilmez miyim bende de var 2.5 yaşında bi cadıkız :)) ben yapcam diye bana fırsat vermiyo . Birileri yapcak diye beklememek lazm onlarda yapar ama ekden gelen öğün olmaz derlekçr kendi yaptıgına benzemiyo hiçbişy :)
(7,786 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canim.. ben anneme de dedim ama gelireken yaparak getirmeis gitmeden sardi sağolsun
tarafından
Allah razı olsun anne yüreği işte başımzdan eksik etmesin Rabbim :))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,776 soru

24,115,754 cevap

333,221 kullanıcı

...