0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Makineniz beyazlari kaç dakikada yıkıyor ve Açe çamaşır suyu kullanmadan lekelr çıkıyor mu çocuk var malum çıkmayan lekeleri nasil cikartiyorsunuz ben yeni aldım makinemi 4 saati buluyor suda bekletme programında yıkıyorum tabi ama hafif cjkmayanlar var adam da Açe kullanmayı önermiyormus sizinki nasıl 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahiii benimki yıldız beyazlar en az 60 derecede iki saatte Omo ile tertemiz oliluyo
tarafından
Ben de 90 derecede atıyorum hep 2 saatte mi yikyor hangi marka makine
tarafından
Arçelik iki sat hoş 90 fazla kaçıyor kız
tarafından
Nasıl fazla kız ben 90 dereceden az atsam çıkmaz ki eşim uagli işte çalışıyor cocuk habire bişey dokuuro
tarafından
He senin eşinin işini bilemem bize fazla kaçıyor asko onu diyom 60 da tertemiz oluyorlar
tarafından
Dnemek lazım güzelim makineyi yeni aldım bozuldu öbürü Açe atıyordum hepte
-Reklam-
0 oy
(5,213 puan) tarafından
benimki 2buçuk saatte beyaz programı ama çok lekeli bişey yoksa 1.buçuk yada 1.45 dk yıkatıyorum omo döküyorum sadece temiz oluyo 90derecede yıkanıyo
tarafından
Makine ha gi marka acaba pamuklular yazan yere mi ayarliyorusn
(5,213 puan) tarafından
eco bubble samsung canım pamukluda yıkıyorum evet
tarafından
Anladım canım bende öyle ayarlıyorum aslında ama çıkmayan lekeler oluyor suda bekletme kızlı var oraya ayarlıyorum mecbur 4 saat sürüyor eski makinem 1.5 saatte mis gibi yapardı ama Açe de atıyordum buna atmim deidm servis de onermedi
(5,213 puan) tarafından
ben lekeli bişey olunca bi avuç omo küçük leğende erittiyorım suda. lekeliler bi gece bekliyo sonra makşneye hepsini atıp yıkıyorum ama makineye yada çamaşırlara hiç çamaşır suyu dökmedim bişe diyemiycem
tarafından
Tmm canım çok sağol bende öyle yapıyım bundma sonra akşamdan leğene katim
0 oy
tarafından
Pamuklu programinda yıkarım hep 3 buçuk saati buluyor çıkmayan lekeleri beyaz kalıp sabunla elimde citileyip o şekilde atıyorum makineye çıkıyor bide beyazlara Domestos dokerim çoğu zaman 40derecede
tarafından
Lekeler çıkmıyor diye atıyordum ama atmayim bari ya çok pahalı gerçekten
tarafından
Canım suda bekletme programi vardır kullanma kılavuzunda var ya onu kulla  yada ben akşamdan leğene koycam çok kirli olanları bundan sonra arada birde citilicem send eoyle yap
tarafından
Bende elimde citiliyorum.ama bazen usenince işte öyle atıyorum Domestos dokuyodum
tarafından
Kimyasal ya sonuçta dökme canım bundma sonra nolur nolmaz kokusu ağır bide o yoğun Açe hani boraz daha sivi ya ben onda bile korkuyorum çocukların çıktığı kadar artık napalim sağlık olsunda
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(16,068 puan) tarafından
2 aydır beyazlar için Omo kullanmaya başladım tüm lekeler çıkıyor 1 gün bekletiyorum makjna da kıyafetleri 
tarafından
Ömür ilk kez duydum canm nasıl bekletiyorum bir gün anlamadim
0 oy
tarafından
Küynanam izin vermiyo makinemin calismasina 7 yildir elde yikiyorum 
tarafından
Allah'ım ya neler var bu dünyada Allah sorar hesabını için rahat olsun kardeşim inşallah hemen bir an önce kendi evinize çıkarsınız ya el insaf
tarafından
Amin ya rabbim insallah sabr ediyorum buyukdur diye
(16,068 puan) tarafından
7 yıldır iyi sabretmessin  insaallah tez zaman da hır ev alırsınız
tarafından
Pis donları da  mı yıkıyorsun herkesin iğrenç yaaa .. ne insanlar var valla iyi sabrediyosun helal.olsun
(3,102 puan) tarafından
Allah ıslah etsin böylesini nedir bu ya bı makineyidemi esirgiyor Allah'ım ne günlere kaldık
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Profilo 9 kilo makinam  pamuklu 60 da yıkıyorum omo yada beyaz sabun her ikisinde çıkartıyor 2.5 saate

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 242 göst.
3 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 302 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.