0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
meraba kızlar. yengem 34 35 haftalık falan  hamile. bugün biraz suyu gelmiş çok değil. ama devamı yok ve sanci falan da yok başına gelen oldumu böyle bişey. benim suyum geldiğinde az değil baya bi gelmişti ve sancim da başladı sonra.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Cnm o idrar kaçırma da olabilir..ben de öyle sanıp hastaneye gittim idrar kaçırıyorsun dedi açılma sancı falan yoktu yaklaşık o haftalardaydım
tarafından
belkide öyledir canım. sabah az bişey gelmiş ve devamı gelmemis şu olsa azar azar da olsa gelirdi sanki. aslında 4. çocuğu ama ilk defa böyle olmuş hep sancisiyla giderdi hastaneye
tarafından
Ben de ilk kızımı suyun gelmesiyle doğurdum gece 1de geldi..öğlen 1de doğdu..küçük kızımda su sanıp doktora gittim idrar kaçırıyorsun dedi ve 1 ay sonra doğum yaptım hiçbir belirti yoktu..kanama sancı  su gelmesi falan..42.haftaya girince dedim tehlikeye atmayayım hastaneye gideyim pazar gece 12de gittim suni sancıyla salı 3te soğum oldu sancıyı salı günü sabah verdiler..pazartesi belirti beklediler olmayınca suni verdiler
-Reklam-
0 oy
tarafından
34 haftalıkken geldi hastaneye yatış verildi bebeğe ciğer gelistirici yaptılar felan şuan 38 deyim ve doğum bekliyorum :) 
tarafından
ne kadar geldi canım az bişey mi azar azar mi birden mi
tarafından
Çok az geldi idrar sandım alttan baskı hisettim sonra hastanede pet verdiler onada az gelmiş hemen yatış yapıldı hatta 1 yada 2 cm acilmam olmuştu
tarafından
sabah gelmiş bi daha bişey yok oda bekliyor öyle
0 oy
tarafından
Benim o şekil oldu. Ilkin yarim çay bardağı kadar felan geldi, 1 gün sonra sabah namazinda baya bi geldi. Ama yine tamamı değildi. Umursamaz hemşire bana dediki şu değil idraradr. Boşuna geldin vs ama obur hemşire geldi , idrara sikisik olup olmadigimi sordu degilim dedim suyundjr dedi.  Hastanede sancılarım arttı zaten akşam da doğum yaptım suni sancı almadım ama
tarafından
anladım canım oda bekliyor öyle az olunca hastaneye gidip gitmemekte de kararsız kaldı şimdi gitse de belki bekleyecek 1 2 gün
tarafından
Ben de ilk az geldiginde gittim. Ama suyun yerinde dedi dr, fakat suyfu ben biliyordum ama az gelmişti diye anlamamıştı. Fakat her ihtimale karşı en ufak şeyde hastaneye gel dedi. Ertesi günü zaten baya bi suyum geldi kasilmalarim başlamıştı. Hastaneye gidince sancılarım da başladı
tarafından
onunda devamı gelecktir o zaman bi daha gelirse öyle gideyim dedj
0 oy
tarafından
Ben hiç yaşamadım 40 haftalıkken foşur foşur geldi 
tarafından
benimde aynı oldu 33 haftaliktim ayağa kalktıkça boşalıyordu hastaneye gidene kadar nerdeyse kalmamıştı suyum
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Suyum benim durmaksizin geldi bilemiyorum kontrole gidip ölçtürebilor miktarını 
tarafından
teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 931 göst.
11 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sare (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 306 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Deryanyr (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 445 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde sinem8omer. (153 puan) tarafından soruldu