0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (383 puan) tarafından
Kızlar 17 aylık bebeğim var süte alıştıramıyorum tecrübeli anneler siz neler yaptınız tavsiyelerinizi bekliyorum

10 Cevaplar

+1 oy
(505 puan) tarafından

Biz hep biberon kullaniyoruz basta icmedi doktu felan biraz sabır lazim canm elinden tut sabah uyaninca dolaba gidin hadi yavrum sana süt koyalim de icelim de bi kac gun oyle yap gun içinde de bi iki kez ver o sekil sonra o kendi ister anne şüttt diye.aksam uyumadan once de ver  uyuycaz de anlasin uyuyacagini canım. Canim biraz önce baska posta cevaben yazmistim

(383 puan) tarafından
Tamam bunu da denicem canım teşekkür ederim
(505 puan) tarafından
Rica ederim inşallah ise yarar yazarsin buraya olur mu merak ettim sonucu
(383 puan) tarafından
İnşallah kuzum mutlaka yazicam
(505 puan) tarafından
Tamam canim
-Reklam-
+1 oy
(505 puan) tarafından

Dolabi ac onun almasini sagla bseyler basardigini görünce kendine almak isteyecek dolaptan bu donemde kendi kendine biseyler yapmak isterler

0 oy
(4,285 puan) tarafından
İlk defa  başka bi cocugun içtiğini görünce icti kizim
(1,404 puan) tarafından
İçine çilek parçaları falan koyup o şekilde eğlenceli haline getirerek belki alıştırabilirsin.
(383 puan) tarafından
Bunuda denicem teşekkür ederim canım
0 oy
(11,946 puan) tarafından

• Vallahi 22 aylık Ben de alıştıramadım hala Bilen varsa bana da yazsın:(
(6,435 puan) tarafından
Ya ben izmirdeyim bizde süt kuzusu var 1 ile 5 yaş arası getiriyorlar marketlerde satılan çoçuk sütünü içiyor onu içmiyor ev süt doldu alışsın dıye her öğün uzatıyorum yok benımki 1,5 yaşında olacak
(11,946 puan) tarafından
Valla market sutu de dahil hiç birini içmiyor canm benim ki. Napsak bilmiyorum
(6,435 puan) tarafından
Büyümesini bekleyeceğiz sanırım
0 oy
tarafından
benim kızım da sadece sütü içmiyor icine cici bebe karıştırıyorum o sekilde içiyor 
(383 puan) tarafından
Cici bebe ile kabul etmiyor denedim bunu
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Canım farklı süt markaları deneyebilirsin benim kardeşim belli markalar içiyor sadece farklı alınca anlıyor içmiyor
(383 puan) tarafından
Bunuda denicem teşekkür ederim fikir için
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Ben cicibeyle alistirdim 
(383 puan) tarafından
Cici bebeli hiç sevmedi
0 oy
(17,138 puan) tarafından
Bimin kakaolu sütu haric baska süt içiremedim ben. Dene istersen belki sever. 
(383 puan) tarafından
Kakaolu sütü 1 yudum alıyor bırakıyor
0 oy
tarafından
2 yaştan sonra verdim ben şuanda sadece pınar süt içiyo onu da arada bir hftada bir paket süt anca bitiyo o kadar söylim :)
(186 puan) tarafından
İki yaşında nasıl verebildin cnm ben iki yaşında 4 yaşına kadar uğraştım malesef hala alıştıramadimm
tarafından
Direk dolaptan br. Doldurup veriyorum ısıtmadır tatlandırmadır yok öyle yapınca içmiyo :)
0 oy
(313 puan) tarafından
Kakaolu süt bakın izleyin boy da uzatıyor ama katkısız evde gerçek kakao ile doktor söylemişti bı TV programında hepimiz zararlı sanariz ama değilmiş içine bal da koyabilirsin iyice blenderdan geç ver benim ki de kakaolu içiyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 230 göst.
0 oy
4 cevap 200 göst.
23 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seddy (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 219 göst.

Kategoriler

1,469,966 soru

24,079,569 cevap

331,109 kullanıcı

...