0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Hanımlar merhaba bebeğim 6 aylık kilolarımı atamadım henüz arkadaşımın tavsiyesi üzerine online diyetisyen buldum çarşamba  günü başladım normalde tartılma  günlerim perşembe ama dayanamadım bu sabah tartıldım 2 kilo vermişim sabah sabah çok mutlu oldum iyi ki denk geldim ona ve bana tavsiye eden arkadaşım 2 ayda 8 kilo vermiş kürleri menüleri herşeyi şahane ve aç ta kalmıyorsun aylık 75 TL ödeyerek zayıflıyorum 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
Bana da yaz kız ozelden kariyi.
(15,379 puan) tarafından
Hahaha ya adamsa :)))
tarafından
Hayır kadın hilal acar yazdım tatlım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adını da yazsaydın canım keşke
tarafından
Dyt. Hilal acar instagram hesabı
0 oy
(1,856 puan) tarafından
75 tl çok bence ayrıca benim gibi fakirlere yardımcı olmak istiyorsan öğrendiğin tecrübe ettiğin şeyleri yaz
tarafından
Olur canım diyet listemi de paylaşırım isterseniz
(15,379 puan) tarafından
Allah seni kiz bugün takmışsın sen fakirliğe :))
(1,856 puan) tarafından
:))) bende isterim diyetisyene  75 tl vereyim ama param olsa ilk isim ogluskoma kaydırak Alacam :))

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiii (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
30 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ebru3131 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
13 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde iremxersoy (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,865 soru

24,036,483 cevap

328,938 kullanıcı

...