0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından

Kızım 18 aylık dün zor bela küpe taktırdık bütün dükkanı yıktı ağlamasıyla. Şimdi bi baktım teki yok yatağında buldum gece uyurken çıkmış. Kayınvalidemle denedik takmayı ama yok yine ağladı çokta kuvvetli tutmakta zor. Nasıl takıcam geri bilen var mı ya :ermm:

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kapanmıştır artık tekrar delinmesi lazim
(1,169 puan) tarafından
Daha kapanmamıştır diyor arkadaş da bakıyım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ama şimdi büyümüş kendi kararları var çok daha bilinçli. Biz 4 5 aylikkken taktik ne olduğunu bile anlamadı ağlamadi. Şimdi 16 aylık onun bı parçası gibi olmuş ya kurcalamiyor bile elini kulağına atmıyor. Siz biraz geç kalmışsınız. Artık eli hep oraya gidecek hemde bı hafta sızlama yapar dedim ya artık fazla bilinçli eli hep oraya gider Allah korusun kulağını yara yapar. Bence bırak kapansın. 4 5 yaşına gelince kendi ister taktirirsiniz
(1,169 puan) tarafından
Teki delik mi kalsın? Pandemiden dolayı oturduğumuz ilçede hiç bir yer delmiyordu canım çok sorduk şimdi delmeye başlamışlar o yüzden geç kaldı
tarafından
Yok işte onu da çıkar kapansın yine siz bilirisniz ama hem size zor olacak hem ona. Yara olur iltihap akar daha çok üzülürsun diye dedim. Kızımdan biliyorum şuan ona ne yaparsan yap taktiramazsin.
tarafından
İlk taktirdigimiz hafta ablam kızımın kulağındaki küpeyi çıkarmıştı canı acıyor sanıp. Ben ucuna hametan sürüp geri taktım daha kaygan olsun canı yanmasın diye. Böyle bi dene uyurken yada cizgifilm aç bı tane daldiginda hızla koy
(1,169 puan) tarafından
Bende arko sürdüm ama takamadık uyurken denicem bakalım
tarafından
Hadi inşallah takarsın. O kadar delik açılmış çocuk da acı çekmiş boşuna olmasın istiyor insan
0 oy
tarafından
Uyurken takın arko krem sürun dha dün delinmis kulak nasil tikansin kpansinki 
(1,169 puan) tarafından
Bencede kapanmamıştır. Arko sürdüm bende ama takamadık uyurken denicem
tarafından
Uyurken dha raht oluyo kizma ben öyle yapiyodum
0 oy
(668 puan) tarafından
Kupeye zeytinyağı döküp uyurken denesen döndürerek flan oynatıp olmazmi acaba canim bide sana tavsiyem kullanmadığım kupen varsa arkası silikon olan bn öyle yaptım o küpe arkasını çıkardım silikon  uc taktım hem kulağına batmıyor küpe hemde çıkmıyor 
(1,169 puan) tarafından
Zeytinyağı da mantıklı aklıma gelmemişti. Bende silikon uç taktım da işte takabilirsek
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Uyuyunca tak canm
0 oy
tarafından
Keşke yaptirmasaydn cnm mesela bneim annemde kucuukken deldirmis hic sevmem küpe takmayı hep soylenirim niye deldin diye
0 oy
(54,061 puan) tarafından
krem sür oyle tak canim
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Uykuya dalinca yavaşca tak..ben deldirdim geldim evde uyutdum altin takdim

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,282 göst.
30 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Begonya (7,808 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy
2 cevap 171 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Minnos_1 (8,675 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,986 soru

24,118,806 cevap

333,352 kullanıcı