0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
Amneler 5 aylik bebegim dunden beri hapsiriyo ve az oncede burnu akti.. ben nezle geciriyorum ve sanirim bebegime bulasdirdim ..ne yapa bilirim lutfen yardik edin

5 Cevaplar

0 oy
(180 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım bekliyeyim burda..
(454 puan) tarafından
Bebegin kac aylik canim
(180 puan) tarafından
3 aylıklar canım
-Reklam-
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Hemen bir kelle paça malum kurbanı yeni kesmişken :) içine limon , sarımsak birazcık da sirkeli sos hazırla iç öyle. Nane limon yap kendine o da rahatlatır hemen. 
(454 puan) tarafından
Ben Gurcistanliyim ama aslim Turk .. sizler karapapak turkleri diyosunuz :) Azeriler  Azeri diyolar ... :)
(2,631 puan) tarafından
Yaaa :) ben gürcistanlilari gürcü diye biliyorum sadece :) karapapak türklerini ilk defa duydum :)
(454 puan) tarafından
1 Milyon Musluman var Gurcistanda ve hepside Azerice , Turkce konusuyo
(2,631 puan) tarafından
Yaaa ne kadar güzel :) siz gürcistanda mi oturuyorsunuz yoksa turkiyede misiniz
(454 puan) tarafından
Gurcistanda oturuyorum  hatda Turkiyeyi hic gormedim:(
0 oy
(406 puan) tarafından
Canım benim bebegim 4 aylık dünden beri öksürüyo hapşırıyor normalde dogdugu günden beri hapşıırır ama dünden beri baya çogaldı ve buna öksürük de eklendi ateşi yok keyfi yerinde oyüzden bişey yapmıyorum bakalım umarım bebeklerimiz hasta olmaz
(454 puan) tarafından
Benim bebegimde ayni durumda tamda oyle keyfine diyecek yok masAllah sadece hapsiriyo iki uc kerede oksurdu .. o kadar bir kesde burnu akti dun bu gun akmadi .. bu gun cok sukir daha iyi ben sogan yedim bol bol:) sutumden gecdi heralde
0 oy
(83 puan) tarafından
Aman dikkat et canım bizim de öyle başladı sonra bayramı hastanede geçirdik ateşi çıktı kanında yüksek enfeksiyon varmış 4 gün hastanede yattık
(454 puan) tarafından
Allah sifa versin canim .. sukur bu gun iyi biseyi yok
0 oy
(77 puan) tarafından
Bn öyle olunca ıhlamur veriyorm hemen geçiyor
(454 puan) tarafından
Gecdi cok sukur

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,787 göst.
24 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 252 göst.
10 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Roza1996 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 188 göst.
19 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 436 göst.
29 Eylül 2019 Diğer kategorisinde prensannesi34 (454 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,902 soru

24,131,260 cevap

334,059 kullanıcı

...