0 oy
239 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (285 puan) tarafından
Kızlar aranızda hemşire yada bilgisi olan acil bilgi versin kafayı yedim artık ... Oğluma ameliyattan sonra sonda takmislar idrar torbası falan var iki gündür bı sorun yoktu bugün hiç gitmiyo  içine hep dışına cikiyo Cocuk bütün gece baş bas bağırdı kime ne dediysek bisy yaadilar hemşireler bilgi bile vermiyorlar onu gectim söylemiyorlar hoca bilir doktor bilir diyolar normal diyolar ama sizdirmiyo bildiğiniz fiskiriyo böyle olmaması lazım neden oluyo ya canı çok yaniyo yavrumun bütün gece uyumadi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilemedim ama gerçekten o sonda çok pis bişi ya

Allah şifa versin cnm 
(285 puan) tarafından
Saolcanim bizde anlamadık ya birisi geldi gece ta sesini duymuş neden agliyo diye gelmiş hemşire pipisine göre küçük sonda yeni doğanlar o in olduğu için büyükler için olan sondalar büyük olur pipisine hiç duramaz dedi tamam sizdirmasi normal ama neden hiç firmaya gitmiyor her çiş dışına çıkıyor bilemedik
tarafından
Aynen bı tuhaflık var bu işte
Doktorlar gelmiştir şimdi cnm direk odasına git meseleyi anlat
tarafından
Yaaa bak boş disari cikiyosa zaten neden duruyo çek al işesin yere zaten tasiyomus ayyy sinir oldum yaaa şu an orda olmak istedim valllaaaa eeeee
tarafından
Aynen ya çıkar o zaman yere isesin.s.çarım onların yapacakları ise
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bacım yık ortalığı.rezil olmamak için hemen ilgilenirler.benim eşim öyle yapıyor pervane oluyorlar.ben söyleyince on sefer söylesem bosluyorlar.ama eşim bağırıyor hemencik yapıyorlar.aci çekmesin sen ortalığı kat birbirine
(285 puan) tarafından
Öyle yapıyoruz doktor yok çekecek diyolar
tarafından
O ne saçmalık ya şikayet edecem sizi de.ozel mi devlet mi.sikayet edeceğini söyle bacım hatta şu an edeceğin bı yer varsa et direk normal değil çünkü o.sonda takılır dolsa ya da sorun olsa değiştirilir yani
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Ben bile dayanamadım onun ağrısına niye ilgilenmiyorlar yazık çocuğa başhekim varsa onun yanına git direk şikayet et
(285 puan) tarafından
Ay gece kimseyi bulamadık ya
(3,355 puan) tarafından
Çok üzüldüm yaa rabbim şifa versin
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Kız biz çocuğa boiding için bir saat zor takıyoruz hemen en ufak bir harekette çıkıyor muhtemelen çıkmıştır 
(285 puan) tarafından
Volding için takılan sondadan değil kuzum bu başka bı sonda daha ince lastik gibi bisy ucunda balon var
0 oy
tarafından

Yaaa ne demek doktor yok ilgilenicekler gerekirse cifkefles bağır çocuğun acı xekiyosan ne duruyorsun ve hastanede acımı olurmuş çeker alırım de çek getekirse kaç yaşında isesin

gerekirse yere bu ne canım bağır günah durma öyle şikayet ederim sizi dee  beklemee
0 oy
(717 puan) tarafından
Doktora soyleym ameliyat sonrasi sonda  cok onemli ya tıkanmistir yada cikmistir mutlaka doktoea soyleyin

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 373 göst.
+3 oy
30 cevap 613 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 399 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,522 soru

24,170,393 cevap