0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Kızlar beni dün açtığım konudan taniyanlariniz vardır kusura bakmayın çok heyecanlıyım anlatacak kimsem yok diye burayaaa yazıyorum bildiğiniz gibi ben 4 gün önce erken gebelik testi yaptım ondan bir gün sonrada ve buraya attım resimleri herkes gebelik var kan ver diyince dün gece acilin yolunu tuttum doktor hem idrar hem kan testi istedi 4  saate çıkar dedi ama biz beklenmedik acil kqlqbalik ti zaten 3 saat sıra beklemiştik.

Neyse e nabız dan bakarsınz dediler ama bn e nabiza giremiyorum çünkü e devlet şifrem yok

Esiminkinden baktım benm hastaneye gittiğim orda gözüküyor ama tahlil yok tahlillerimde gozukurmu sizce kaçta çıkar sonuç yada bn nasıl öğrenebilirim.

Tabi ki sabırsız ben dururmuyim bugünde erken gebelik testi yaptım çünkü yaptgm testin yanlış sonuç verebileceğini okumuştum.

İlk attığım resimler 3 gün öncesine ikinci attığım bugüne ait 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mobil suben varsa herhangi bir bankanın ordan da bakabilirsin yada sağlık ocagina gidip ogreneceksin
(6 puan) tarafından
Var mobil bankacılık tam olarak nasıl bakılıyor anlatır mısınız ricaa etsem
tarafından
Mobiline gir menü kısmında e devlet yazıyor canım irfan giriyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Var canım daha belirgin olmuş hatta

8 buçukta tekrar bak siteye inşallah düşmüştür sonucu sayfaya 
(6 puan) tarafından
Evet daha belirgin diğerlerine göre
0 oy
(3,354 puan) tarafından
Var gibi canım hayırlı olsun inşallah
(6 puan) tarafından
Amin canım inşallah ☺️
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Var canım gözün aydın☺️.  
(6 puan) tarafından
İnşallah kuzum ya ☺️
0 oy
tarafından
Var canım belirginleşmis hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz yada hastanenin sitesinden labaratuvar sonuçlarına bakın isterseniz. Devlet yada özel fark etmiyo çoğu hastanenin sitesinde mevcut olabiliyor
(6 puan) tarafından
Hastaneyi aradım söyleyemeyiz dedi 184 ü ara dedj aradm biz göremeyiz dedi başından saldılar resmen e devlet şifremi yaptim e nabiza kayıt oldum ama tahliler kısmında hicbisey yok dun hastaneye gittiğim gözüküyor ama sonuç düşmemiş sanırım
tarafından
Olabilir bazen doktor görüntüledik ten sonra düşüyor hastanenin sitesinden bakmayı denediniz mi
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Var gibi canım sonucunu paylaşırsan sevinirim 
(6 puan) tarafından
Bende beklemiyorm.cnm sonuç e nabiza düşmedi daha direk yazacafm buraya ☺️

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 194 göst.
0 oy
0 cevap 30 göst.
+1 oy
0 cevap 29 göst.
30 Ağustos 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Fatma sis (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 149 göst.
28 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Biranne06 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,902 soru

24,131,282 cevap

334,060 kullanıcı

...