0 oy
240 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (943 puan) tarafından
Kızlar dün gece ateşlendi doktora götürdük. Boğaz enfeksiyonu olmuş.  Antibiyotik ve ateş düşürücü verdi. Ama hiç düşmedi 4 saate bir dönüşümlü olarak dolven şurup pedifen ve fitil veriyorum 2 saat iyi 2 saatten sonra yine yükseliyor ateşi. Acile gittik kaş devlet Hastanesi'ne. Bakmadi bile ateşi o kadar yüksek değil 39 ve üstünü ateş sayıyoruz dedi duş aldırdık yine düşmedi 

7 Cevaplar

0 oy
(200 puan) tarafından
Baska hastaneye gidin kuzum bir hastaneyle kalmayin okadar ilaca fitile dusmesi lazım en azindan serum falan verirler duzelir cok gecmis olsun rabbim sifasini versin bide bana cok dediler de daha denemdim ben gene sen bilirsin de ayakkarinin altina eklem yerlerine limon sur diyolardi bana tabi bilmiyorum fayadasi varmi yokmu
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Aynen canim çok yüksek degil doğru söylemişler sen ilik dus aldir cok guydirme üzerini kontrol et artarsa acile götür. 

Ateşte iyidir vucudun direncini yükseltir
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Evde sadece kısa kol zıbınla dursun öyle yatıp kalksın. Serum takmadılar mı brnimki dr öyle olmuştu serumla düşürdüler hastanede sonra eve yolladılar antibiyotik 2 güne rahatlattı 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Üstünde sadece atleti olsun altını bile açık bırak canım geçmiş olsun bi daha götür bu kez sert ol serum takin de çocuk eziyet çekiyor ateş saymiyorlarmis ne peki düşmüyor işte koca adam değil küçücük bebek 
0 oy
tarafından
Kızımda ayni kizimda bakmadılar  bile 2 gündür  nöbetteyim 
0 oy
tarafından
Burda 37 yuksek diye baktilar 38.5 e nasil bakmadılar. Eklemlerine ıslak havlu uygula. Bisey giydirme.antibiyotik onu tadavi edecek merak etme cnm. Bizede bogaz enfeksiyonu dedi antibiyotik iyi geldi cok şükür. Gecmis olsun 
0 oy
tarafından
Bnm kızim da olmuştu aynısını 3 gün ateşi indi çıktı.ilaçlari düzenli kullan cnm.dus aldır dikkat et.yemek yesin mama veya meme hangisini veriyorsan.malesef dikkat ve özenle bir iki güne düzelir.geçmis olsun.
tarafından
Eklem yerlerine kol ve bacaklardaki dirsek kısımlarına ıslak mendil vb.birsey köy cnm.bana buradan önerdiler öyle düşmüştü ateşi hatta

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 213 göst.
17 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 559 göst.
10 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,467 cevap