0 oy
669 göst.
Diğer kategorisinde (667 puan) tarafından

Her kim icat ettiyse çok büyük bir halt etti :D

Benim herif eve geldi oynadı oynadı yoruldu sonra gidip yattı 

Ya neden bu tarz oyunlar var ve neden erkekler eşiyle ilgileneceği yerde oyun oynar hemde hiç sıkılmadan 

Bu oyunlar olmasın yeter ya:angry: yakında protesto edicem o olacak  

17 Cevaplar

+2 oy
(7,786 puan) tarafından
Sorun oyunda degil eslerde... 

O oyun olmasa baskabi sey bulur yapcak. İlgilenen her türlü ilgilenir.. 

Benimii de ayni halti yedi ama sorun oyun degil koca :D
(667 puan) tarafından
Oyun olmasaydı onlarda oynamazdı bide arkadaş önemli
(7,786 puan) tarafından
O oyun olmasa baskasi olur alkol diye bir eey de var ama ben icmiyorum... Var olan her şeyi kullanmak zorunda degiliz beynini kullanan insan her seyi ayarında yapar zaten...    
Arkadaş onemli ama bir es karisini arkadastan once tutmali karisi benle saman gecir diyosa onu dinlemeli. Benim esimde oynar ama her cagirdiklarinda girmez film fln sectiysem onu izleyelim dersem onu yapariz canım oyunda sorun yok.. sorun karakter
(667 puan) tarafından
Inan önceden yoktu hiçte sikayetim yoktu bu arkadaşta aile erkekleri oluyor arayip hadi gel seni bekliyoruz kılıbık mi oldun diyip adamı dahada azdırıyor
1 hafta da bi insan değişir mi bilemedim sıkılır inşaallah
(7,786 puan) tarafından
Biliyirum canim benimkini de oyle gorumcem kuzeniyle evli  o cagirir diger enistesi cagirir vs  cocuk durmuyo Ayşegül un isi var vs diyo bazen yada uyucam diyo cikiyo :D  bazen de ben karismiyorum..
-Reklam-
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Bizim oyun oynama alışkanlığımız yok ama gerçekten huzur kaçıran birşeymiş çok okudum.
(667 puan) tarafından
Iyikide yok valla
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Allah benimkinin öle oyun oynama alışkanlığı Yok
(667 puan) tarafından
Ne güzel benimkisi de arkadaş kurbanı
(2,310 puan) tarafından
Çok uzun süre mi oynuyo canım eğer kafayı papcidan kaldirmiyosa bi konuş istersen
(667 puan) tarafından
Önceden yoktu hatta ben oynamam falan diye de dayılık yapıyordu sonuç bağımlı oldu
(2,310 puan) tarafından
Anladım bi konusmayi dene bakalım ne tepki vericek
0 oy
(818 puan) tarafından
Esim hic merak edip indirmedi bile onun oynadigi tek oyin bilardo onu da en fazla yarim saat oynar sevmez telefonla ilgilenmeyi bana bile kizar birak iki muhabbet edelim diye
(667 puan) tarafından
Bizde muhabbet ederiz taki biri arayip hadi oyuna gel diyene kadar
(818 puan) tarafından
Eşimin arkadaslarida hep oynar eşim cok kiziyo telefondan kafalrini kaldirmiyolar diye
0 oy
tarafından
Herkes sikayetci. Cok sukur eşimin daha oyun oynadigini gormedim. 
(667 puan) tarafından
Çok pis illet bu papçi
0 oy
tarafından
Ayyy su oyun konusunda acayip derecede sıkıldım ben eşim sürekli oynamıyor görevde anca devreleri abisi kardeşiyle oynuyor yanıma gelinve bende bakicm duruma göre neyse eşim ve ailesi çok marifetli bişey yapıyorlarmış gibi birde bana sende oyna diyor eee çocuğa eve  kim bakıcak diyorum

Eltimin 3 tane küçük çocuğu var bırakıp papci oynuyor banada sende oyna kocanla diyor bendde oyunu bıraksın diye söylediğim adam ben oynayınca beni ne kadar sallar ciddiye alır diye sordum amannn sanki dinliyorlar yine Kendi bildiklerini yapıyorlar dedi bende benimki dediğimi yapıyor dedim boşvercekmisim hayatın tadını çıkarcakmsm oyunla nasıl çıkarıyorsa??

Bende bir tane buna rağmen öğle uykusuna yatınca kendimi yırtıyorm ki işleri bitireyim oğluma bişeyler öğretiym diyorum vallahi dün parmaklarım delik deşik oldu kanadigi halde devam ettim bitsinde bişeyler öğreteyim diye oğlum uyanınca oyun oynadım ellerim sızım sızım sızlıyordu.

Kaynimla Eltim 3 çocuğu salıp oynuyor görseniz ot sanki kendi kendine büyüyorlar hiç bir katkı yada oyun yok evde iğne atsan yere düşmez tozlqr kirler dağ olmuş birde ben eşim olmadan büyüttüm bol zamanım varken yarısi oğlum diğeri kalan yari temizlik ben mi anormalm bilmiyorm
(667 puan) tarafından
Oyun oynamak var oyun oynamak var kuzum
Arkadaşlar oyunda bende bakayım hemen çıkarım diyor 2 saate anca yüzünü görüyorum
Keşke silseler bu oyunu
tarafından
İnşallah en yakın zamanda silinir ne oyunlar bitti biter Elbet
(7,786 puan) tarafından
İki tarafta anormal temizlik icin kendini o kadar da kasma canim :) cocuga da her gun egitici seyler yapmana gerek yok oyna tabi de surekki eğitim icin ugrasma
tarafından
Bu papciyi ve tıktok kaldrilsa çok mutlu olcm oda nerde millet sal*k oldukdan sonra kaldrlmaz ya
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Çok haklısın benimki hergun oynar çıkalım gezelim desem yok der Allah yardımcımız olsun bu oyunlar yüzünden kaç yuva yıkıldı 
(667 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Bnm esim oynamaz ama kardesim resmen onla yatip onla kalkiyo icat eden etmez olaydi zikkimi 
(667 puan) tarafından
He valla ya
0 oy
tarafından
Benim kocamda sedat peker izliyo . İzleyemiyoda uykusu geliyo yatiyo izlerken biktim artik 
(667 puan) tarafından
Bıktırıyorlar insani
0 oy
(143 puan) tarafından
Sıkıntı pubgde değil bence benim eşimde sürekli fifa oynar o olmasa başka bişey bulurdu eminim :) pubg benim ilgi alanım :D neyse ki biz bu konuda sıkıntı yaşamıyoruz 
(667 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Valla kim yaptı bilmiyorum ama Allah razı olsun çok güzel bısey yaa 
(667 puan) tarafından
Deme kız öyle ya:))
(1,644 puan) tarafından
Kız çok güzel eşimden çok ben oynuyorum ya
0 oy
(265 puan) tarafından

Kör olasıca . Elleri kırılsın. :happy:

(667 puan) tarafından
Hahahahahha:)))
0 oy
tarafından

Aynen vala cikaranin Allah bin türlü cezasını versin aynı durum bizim ewdede varrrr :):D

(667 puan) tarafından
Şimdi göbek atsin iyi b.k yediği icin
tarafından
Ayn vala ya
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Ah o papci geçen eşim indirdi yeni yeni oynuyordu sil dedim silmedi uyardım zaten sinirliydim telefonumu o sinirle duvara bı attım parçalandı nasıl gözü m döndüyse telefonum kırıldı korkudan sildi utanmadan kizlar adamlarla ne muhabbetler yapıyor hepsi değil ama bazıları iyice sapıtıyor amaçları oyun değil resmen 
(667 puan) tarafından
Silinsede kurtulsak
(2,080 puan) tarafından
Silmiyor mu eşin benimki sildi ama oln benim telefona oldu
(667 puan) tarafından
Hayır silmez arkadaşları var Onlar defolup gitse oda siler
(2,080 puan) tarafından
Yazık oyun ama yuva bile yıkiyor Muş bu papci yazık millet tapmis oyuna resmen
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Şükür daha eşim nasıl bı oyun bilmez bile 
(667 puan) tarafından
Ne güzel cnm
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Benim eşim oyun oynamaz ama TV kumandasını da elinden düşürmez :) sinir bozucu bir durum. 
(667 puan) tarafından
Oyun oynaması daha kötü bağımlı oluyorlar
(1,107 puan) tarafından
Birde o oyunda kadınlar filan da var tabi
(667 puan) tarafından
Evet abla diye biride başımıza çıktı
0 oy
tarafından
Bizim oyun arkadaş aliskanligimiz yok çok şükür ❤️ sorun bazı erkeklerde bence. İlk evlendigimizde ben papçi oynuyordum baya ilerlemistim. Eşim bana kızdı onla oynayacağına benle ilgilen dedi oyunu sildi. Daha da oynamadım zaten onunda tek alışkanlığı benim. Evde benle oynar durur:)))) ısırır vurur kaçar yastık atar:)))) akşama kadar bogusuyoruz evde:))))))
(667 puan) tarafından
ALLAH daim etsin kuzum
tarafından
Amin inşallah cnm ❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 336 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 187 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu
0 oy