0 oy
252 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kaynımın kızı var 3 yaşında bitlenmiş eltimde çok uğraşmış ama yok kızın kafasında hala varmış kaynanamı aradı geliyim de bizim gelin kardeşinin kafasını temizlemişti benim kızıda getiriyim temizlesin deşmiş bende getirsin dedim kaynıma dedim abi şu ilaçtan al gel  kızıda getir dedim tamam dedi neyse getirdi ben kızın kafasını temizledim tek tuk kaldı yarın yine getiririm dedi tamam abi  dedim eşimde neden yine çağırdın ya bizede bulaşırsa naparız kızımız var 6 aylık ya onada gecerse dedi bende kıza üzülüyorum kaşınıyo yenge diyo annesi yani eltim aşırı temizdir titiz bi kadın evinin hiç bir yerinde toz bulamazsın o derece ama kadında bit işlerinden anlamıyo ama uğraştı taradı etti ama yapamadı bende eşime dikkatli yaptım merak etme bulaşmaz dedim ama eşim hala temizlememi istemiyor 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Eşin yokken çağır temizle bence sevaptır.  
(23 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Eşine sorun değil bizde ilaçtan kullanırız gelemz de  yada evde yokken çagır kuxum
(23 puan) tarafından
Valla ise gitsin öyle cağırıcam yazık kıza rahatlasın iyice

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 2,129 göst.
9 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 176 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 76 göst.
21 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,208 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,638 soru

24,075,173 cevap

330,883 kullanıcı

...