Var kızzz hamileyim eşim eğitime Girit ben anneme tüm hamiiliğim annemde geçmişti neyse kontrol için sağlık ocağına kayıt lazımdı adres değiştik babamla tabi hemşire kayıt için hamileyim ya soru soruyor bana babam yanımda en son sordu sordu dedi ki eşinle akrabalığın var mı bende var dedim neyin dedi eşim deidm ama babamın bana bir bkjlı var seni keşke yapmasaydık der gibi o kdr rzil olmuştum ki anlatamam
Hahahahahahaha cevaplar olayy özellikle eltii :) hele senin ki daha komikmiş canim ama çok gülmek istemiyorum ilk hamileligim bakalim benim komik anım ne olucakk )))))
Benimde suyumu patlatinca, ıkınma hissi gelmişti. Meğer doğum başlamış. Doktor çatala çıkarıyor. Tuvaletim geldi benim diyorum ( büyüğü ama ) gelsin diyor. Bak salıcam burda sonra çok fena olucak diyorum olsun olsun sal o hissi sakın kaybetme diyordu bana. İlk doğumda ise ebem alttan muayene etmesin diye tekme atmıştım. Doğum yaparken ay ben sana ne yaptım da bana öyle davrandin diye icerlemisti kadın
Ahahaaaa Allah ım yarabbim daha neler duycaz
Çok güzeldi jsjsjsjsjs
Dogumda dikiş atilirken erkek cocuk doktorunun gelmesiydi utanmistim baya rezillik değil ama yinede
Dogumla ilgili bende anlatayım ilk doğumum normal oldu doğum anında tabi ikin çığlık at derken bebeğin kafası çıkmış ben bebek doğdu saniyom aniden bişey çıktı o ne be demişim ebeye o da gayet sakin bebek demişti ne gülmüştüm ama kendi halime
Yanlız eltiye çok guldum
Ben bunları okurken oğlanı emziriyodum kahkaha atınca çocuk emmeyi bıraktı yüzüme bakıyo garip garip
1,489,342 soru
24,342,666 cevap
346,117 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın