0 oy
652 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,309 puan) tarafından
Kizlar 4 yillik evliyiz ve esim normalde bi dedigimi iki etmez ama giderek degisiyo bnde degisiyom yani birbirimize verdigimiz tepkiler degisiyo bn mi haksizim bide size soruyum esimin bi arkadasi var bekarkende arkadaslardi gecmsleri pis ama evli abdestli namzli filan artk bizim bi dugunumuze geldi bi kerede biz yemege cagrdk bi kerede onlar yemege cagirdi bu kadr gordum sadece arabamz yokken sık sk aramzdi ama araba aldiktn snra verdk bikac kere cocuk gormeye gelmedi evimize bi oturmaya gelmedi esimi arayip sormaz kolay kolay ee simdi diyo arabayi verin piknige gidecez bnde esime vermeyceksin dedim oda verecem dedi verirsen tartisirim dedim bsy yapamazsn dedi haksizmiyim bn

16 Cevaplar

0 oy
(3,454 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bizim arabamizi kimse acileyet dışında isteyemez hastalık cenaze vs rabbim kimseyde yaşatmasın keyfi araba istenmez çok istiyorsa gitsin kiralasin
(1,309 puan) tarafından
Aynen bnde deim parasi yok diyo yaa bn kimseden araba isteyemem yani verdik zatn bikac kere eee daha ne uzerine mi yapak arabayi
(3,454 puan) tarafından
Daha önce verdiyseniz alışmış istediği zaman tamirde yada araba ile biz gezicez diyin
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Boşver canım versin gitsin ufacık şey eşini kırma bisey olursa ben demiştim dersin uzatma bence tartışmaya gerek yok 
(1,309 puan) tarafından
Canm haketse hemen verrim ama haketmiyo
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Keyfi araba mı isterin
(1,309 puan) tarafından
Valla yuz bulursan arabada isteniyo evde istenr
0 oy
tarafından
Sen çok haklısın ve eşin bunu güzel bi kazık yemediği sürece anlamaz
(1,309 puan) tarafından
Ins bnde bekliyom
0 oy
(185 puan) tarafından
Haklisin kesinlikle eşini araba için kullanıyor hem keyfi için bir başkasının arabası istenmez herkesin ailesi çoluğu çocuğu var.. acil bir şey olur neyse ama eşiniz kullanılıyor umarım kötü bir tecrübeyle bunu anlamaz
(1,309 puan) tarafından
Ins cok kotu tecrubeyle anlarrr
0 oy
(495 puan) tarafından
Araba herkezin keyfine gore istenirse oooo ben cok sinir oluyorum ama benm esimde verr ses edemiyom ayip olacak diye bizim arabamiz yokken millet hic vermzdi bizim arbayi herkez goturr ha acil bisy olur hasta cenaze vs ama keyfi araba ne bilim ya ole keyiflerine duskunler neden bi araba almiyorlar da milletten istiyorlar
(1,309 puan) tarafından
Bnde diyom ama dinleyen yok haketse icim yanmz yaa iki kere gordugum adama bn ndn arabamizi verim yaa
(495 puan) tarafından
Canim ayni iyligi fazlasiyla olan kisilere can kurban baska tanimadigin bizim isimiz oldugunda yuzumuze bakmayan kisiler istedyince deli oluyorum esimde bi anlamiyor
0 oy
(668 puan) tarafından
Valla şöyle soyleyim yol bu nolcagini kimse garanti veremez babam dha önce bı iki kadeh içip araba kullanmisligi oldu ehliyeti kaptırdı kemeride öyle aklına gelirse takar geçen yıl bu zmna trafik kazası geçirdi ve eşek arabasına çarptı adam öldü babam o gün sbah ise gidiyordu hala mahkemesi goruluyo babam haklı suç karşı tarafta tamamen o ara yoldan ana yola atlamış keşke ölmeseydi tabikide Ama Allah adamın ölümüne babami vesile yazmış babam hep der ya başka zman olsaydida alkollü olsaydım yda kemerin takılı olmasaydı üstelik başkasının arabasını kullanmak zaten şuan kanunende bı suç başına Allah korusun bişey gelmiş olsa o adama yazılan cezadan başka esinede ceza kesilecek bunu biliyormu acaba
(1,309 puan) tarafından
Zannetmem yaa arkadasinin tanimadigi arkadadina bile verdi yaa hayr diyom arabanin arkasina beles taksi yazdirak bari diyom onada yok diyo
(668 puan) tarafından
Ne diyim üzüldüm eşinin adına başkalarına yarancak diye böyle yapmanın anlamı yok para kolay kazanilmiyo araba kolay alinmiyo bu devirde bı arızası olsa kimse üstüne alınmaz ama kullanmaya geldimi isterler
(1,309 puan) tarafından
Aynen oyle bakalim yarin ne olacak israrla verme diyecem
0 oy
(15,994 puan) tarafından
Keyfi istemeye insan utanır ama millete yüz kalmadı artık nasıl olsa verir kafasında herhalde.
(1,309 puan) tarafından
Heralde alisverise gidecek ali gel ucaga binecek ali gel eve gidecek ali gel hayr biz araba almadan once ne yapiyodu acaba
0 oy
tarafından
Sen laf ettikçe eşin daha da bağlanacak arkadaşına. Boşver nasıl istiyorsa öyle yapsın, eninde sonunda anlıyorlar adamlar da, uzun sürüyor ama olsun sabret. Sağlam kazık yemesi lazım, senin lafınla düzelmez o iş. Benim de öyle sabrettiğim bi arkadaşı var eşimin bekliyorum bakalım ne olacak. Daha önce de bi arkadaşı vardı sağlam kazık yedi de öyle bıraktı o yüzden tecrübe konuşuyor canım, sabret
(1,309 puan) tarafından
Canm bi kac kere dgl baya aldi yani en az bnm ailem kadr bindi arabaya yaa haketse bsy demeycem ama haketmiyo
tarafından
Anlıyorum Ama dediğim gibi konuştukça sen kötü olucan arkadaşı göklere çıkacak eşinin gözünde. Bi.kere uyardın bitti gitti gerisine karışma, anlayacak o da ama zamanı var.
0 oy
tarafından

Çok haklısın bence

(1,309 puan) tarafından
Anlatamiyom bnm annemle babam binmeye korkuyi aman gazi biter aman bsy olur diye hastanrye bile kendiler gidip geliyo ama bu yuzsuz arkadasndan biktm bi yere gidecek ali gel bisey alacak ali gelll biktimmm
tarafından
Canım eşinle aran bozulmadan halletsen durumu izah et de böyle böyle kullanıyorlar keyifleri için seni de hani resmen keriz yerine koyuyalar seni hayır demesini öğren artık de güzel güzel anlat canım ama o terbiyesiz insanlar yüzünden de huzurunuzu kaçırmayın
(1,309 puan) tarafından
Kac kere konustuk ama yok illede o diyo ya bn anlamiyom sık sık gorusseler neyse ama bi cocuk gormeye bile gelmemis yaa bn anlamiyom
tarafından
Kesin eşin utanıyodur yaa o yüzden hayır diyemiyodur
(1,309 puan) tarafından
Yanmda bi kackere sen avrattan korkuyon filan dedi tlde de duydm bi kackere acaba esim bn korkmuyom diye kndini mi kanitlamaya calisiyo anlamadm
0 oy
(262 puan) tarafından
Emanet arabanın şeytanı bol olurmuş keyfi olarak isteyene araba vermemek lazım bi kaza falan olsa kullanıcının yanında araç sahibimin de başı belaya girebilir yalnız senin de vermeyeceksin şeklinde insanın inadına giden tahakküm kurar tazda konuşman hoş olmamış o senin inadına verir daha kibar tatlı dille söylemeni tavsiye ederim
(1,309 puan) tarafından
Kac kere bu arkadasi icin tartstm hatrlamiyom bile ama hala arkasmdan gidiyo deli olacam
0 oy
(3,546 puan) tarafından
O adam kendi senin arabanlw kaza falan ypasa arabanın masrafını falan gectim senin 3şin bası yanacak. Hele de ehliyeti yoksa bitti eşin.. Araba emanet alınmaz. Yani ben almam. Alınacak birşey değil. 
(1,309 puan) tarafından
Ahh canm bnm bn doguma otobusle gttim kmsedende bi araba isteyemedk allahtn kaynim taksicide zorlanmadk cok hicbi arkadasndan gun gormedk ama buda boyle yapinca cinleniyom
(3,546 puan) tarafından
Bende olsam bende cinlenirim... Araba emanet verilmez. Herkesin emeği malı. Bizimde araba vardı sattık. Bizim arabayı herkes kafasına göre alırdı şimdi hamileyim ben kaç saatlik yola tek basıma otobüsle gidiyoruö doğuma da otobüsle hdip taksiyle cıkacagım canım. Bir yere gitmek içinde gidip kirslıyorux. Kimsenin rızası olmaz ki.
0 oy
(562 puan) tarafından
Haklisin ama artik soz vermis bu seferlikte alsinlar ama bidaha izin verme yuh yani o arkadasida dengesizmiş
(1,309 puan) tarafından
Canm bnmki iyice yoldan cikmaya basladi ***** gbi bsy olmaya basladi eskiden olsa soz vermissin rezil olma bi daha bana sormadn soz verme derdim ama yerini duracagi yeride bilsin cok araya gtti bu aralar
0 oy
tarafından
Eşine de ki sen o arkadaşından bişey iste bakalım vercek mi de isteye bileceği para olur heralde desin 1 aylığına fazlada değil 100 200 bilemedin 500 borç ver desin bunu bi iki kere tekrarlasın o adam eşin gibi karısını karşısına alcak mı bakalım selamda vermez bidaha :D Allah kötüye de iyi davranmayı emrediyo bize ama bu devirde iyiyi s. K. Yolar valla 
0 oy
(804 puan) tarafından
Kız öyle güven olmaz herkese vermeyin bence 
(1,309 puan) tarafından
Ooo diyom ki qrabanin arkasina beles taksi yazdiralim diyom anlamiyo
(804 puan) tarafından
Ne diyim canım ne yap et verdirme bence
(1,309 puan) tarafından
Ne yapim bilmiyom ki
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Canim hastane vs işi olsa verin derdim de piknik icin bile sizden araba istemesi yanlis ha nasil olur ararlar sizi yarin piknik yapalim mi derler beraber gidersiniz vs olur da haklisinda ne dicen ki benzini fln doldurup mu veriyo bari?
(1,309 puan) tarafından
Yani o konuya bi kere girdim ondada gidecektm yani oyle bi tehditte asla bulunmam
(7,786 puan) tarafından
Bilmiyorum ya yangına körükle gider gibi olmasin ama ben olsam giderdim bi arabaya daho lafım gecmiyor git arkadasinla yap madem derdim sanirim. O da hatasini anlar belki devam eder ama anlamaya baslarsa surekki vermez vs vs
(1,309 puan) tarafından
Bakalim yarin ne olacak
(7,786 puan) tarafından
Aynen canim bakalim haber ver bize de :)
(1,309 puan) tarafından
Ins bakalim bnde merk ediyim acikcasi dogaclama takilacam yazarm buraya ;)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 544 göst.
30 Nisan 2020 Diğer kategorisinde busraerpolat (327 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 310 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 471 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 541 göst.
30 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aleynaalis.com (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,397 soru

24,168,641 cevap

335,742 kullanıcı

...