0 oy
216 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Kizlar merhaba..

Eşim ve ben ailelerimizden uzakta görev gereği yaşıyoruz. Ben hamile olduğum için İstanbul'da olan annemin yanına geldim doğumum burada olacak nasipse. 

Esimin babasını 2 yıl önce kaybettik evin büyüğü eşim . Şimdi bayram tatili olacak 14nde yola çıkıp annesinin yanına gidecek Artvine 8 gün orada kalıp bayramın 3.gunu benim yanıma gelecek 2 sonra da işi için geri dönecek. Biz eşimle 2 aydır ayrıyız. Doğru olanı mi yapıyor yoksa ben mi duygusal davranıyorum. Yani benim yanımda 2 gün anne ve erkek kardeşiyle 10 gün kalacak

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Steminde.haklisin cnm..konuş bence eşinle neden o kadar uzun süre.kalmak istediğini sor bakalım..ama belki annenler nedeni ile kalmak istemiyo.olabilir mi..oda var.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani anne ve kardeşlerini kaç zamandan beri görmüyor Bi de işin o tarafı var
(15 puan) tarafından
2 ay olmamıştır beni annemlere bıraktı annesinin yanına geçip 1 hafta onlarda kalmisti
tarafından
Sen annendesin ya belki rahat edemiyordur orda. Onun için kafaya takma benim eşimde ben babam gildeysem rahat edemez Bi kaç gün kalsa hemen sıkılır. Bence bu yüzden kavga etme. Hamilelik hormonların var ondan alıngan olmuşsun bence
(465 puan) tarafından
Alingan mi ne alakaaa ya kız diyoki 8 gün annesinde 2 gün benlw kalcak var mi boyle dunya anansin dibinden ayrilamiycakti da madem niye evlendi
0 oy
(5,268 puan) tarafından
5 gün senle 5 gün annesiyle kalsa hem sorun olmaz bnce
0 oy
(16,012 puan) tarafından
Ben olsam giseridm esimin yanına birlikte dönerdim
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Olmaz ya tamm anne kardeş de sende hamile bir kadınsın ve o senin kocan yarı yarıya kalsın bnece 
0 oy
tarafından
Çok haklısın bende yanımda olsun isterdim
0 oy
tarafından
Bnm esim de gorevden geldi ailesine giti 5gun 7gun de bnjm yanımda kaldı biraz daha çok snaa vakit ayırsin çünkü izinlee kapalı olur  bilemezsin gidecek kaç ay sonra gelecek yarı  senin yanında yarı ailesinin yanında kalsın 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 256 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 367 göst.
25 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 439 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,783 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,927 soru

24,176,035 cevap

336,110 kullanıcı

...