0 oy
194 göst.
Moda kategorisinde tarafından
18 aylık oğlum var ne aldıysam olmadı. 3 tane ayakkabı aldım iade ettim. Şimdi birde vicco ayarlı tokalı sandalet aldım o da boydan büyük oldu diğerleri enden sıktı 21 numara sandalet alanlar siz ne aldınız? 

4 Cevaplar

0 oy
(530 puan) tarafından
Ben deneyerek alma taraftariyim marka farketmiyo 40 liraya sandalet aldim denettiim yuruttum aldim
(2,462 puan) tarafından
Avmde vicconun mağazası var ordan da bakabilirsiniz sandalet dahil her tarz ayakkabı bulabilirsiniz. Vicco yoksa da ayakkabı dünyası falan var. Bence deneyerek alın
tarafından
Ben trabzondayım burada sadece minipicco vardı oraya gittim sevmedim. Bir tane giydirdim oldu ayağına ama almadım sonra aynısını internetten siparis verdim geldi ayagina iz yaptı iade gönderdim bende. Son aldigim vicco 22 aldım onda da boydan büyük biraz sevemedim o yüzden sordum
(2,462 puan) tarafından
Anladım canım bu şekilde biraz zorlancak gibisin. Benim kızımın ayağı da tombuldu viccodan aldım o zaman cocuklara yasak vardı göturemedim. O olmadı malesef. Sonra ben de eski converse tarzı üstü bez ve cırtcırtlı bi ayakkabı tercih ettim. O çok rahat olmuştu. Eğer bulabilirsen o tarz bişey de alabilirsin
tarafından
Benim sıkıntım cırt. Cırtlı olunca yoldan topluyorum ayakkabıları
(2,462 puan) tarafından
Aa dogrudur ya yumurcağa bak sen :D
-Reklam-
0 oy
(11,579 puan) tarafından
Vicco aldım 20 numara ayakları kısa tombik tam oldu 14 aylık oğlum bu yazı rahat çıkarırız bu ayakkabıyla
tarafından
Ya hangi model bende vicco alıyorum ama olmadı. Fotoğraf ya da link atar misiniz bizimde ayaklar tombik o yüzden olmuyor 22 alıyorum bu sefer de büyük oluyor
(11,579 puan) tarafından
Benimki sandalet değil gerçi normal ayakkabı ama terletmiyo sandalet anneannmiz almış gezerin ki oda çok rahat ama viccoyla daha rahat yürüyo
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Benim ki 15. Aydan beri 22 giyiyor igor aldım.. rahat oluyor bide crocslari var
tarafından
Bende nike spor ayakkabı aldım onlar 22 ama sandalet tutturamadım bi türlü.
0 oy
(11,579 puan) tarafından

image

bu ikisini giydiriyorum  sandalet büyük biraz seneyede giyer ama viccolar tam ayağına göre ayaklarının üstü etli tombik

image 

tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
21 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kuzel2013 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
21 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kuzel2013 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 253 göst.
13 Haziran 2025 Moda kategorisinde Minnosunannesi (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 632 göst.
28 Mayıs 2022 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,510 soru

24,184,511 cevap

336,527 kullanıcı

...