0 oy
351 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
6 aylık bebeğim var. Doğumdan sonra lohusalık depresyonu yaşadım ve hâlâ atlatamadım galiba. Başlarda daha ağırdım. Şimdi daha iyiyim ama Evimde duramıyorum. Sabahları ağlayarak uyanıyorum. Hep bir yerlere gitmek istiyorum.  Sürekli annemde veya başka bir yerlerde kalmak istiyorum. Eskiden evimi çok severdim nereye gitsem evime dönmek isterdim. Şimdi evime dönmek istemiyorum. Böyle olan var mı? Sizce psikiyatriye vs gitmeli miyim?

5 Cevaplar

+2 oy
(2,290 puan) tarafından
Bakara suresi ac evinden sogutmus olabilirler sirkeli su ile de sil kendinde sirkeli su ile yikan gecmis olsun
-Reklam-
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Çok tuhaf bir durum yani insan evini neden istemez bence bı doktora görün dediğin gibi normal değil 
0 oy
(1 puan) tarafından
Şuan ne durumdasınız, atlatabildiniz mi? Bir yakınımda aynı durumda doğumdan beri evde duramıyor. Bütün ev işlerini vs salmış durumda. Eve girdimi mutsuzluk yaşadığını ve hiçbir şey yapmadan boş boş oturduğunu söylüyor 
0 oy
(100 puan) tarafından
Kişisel olarak çözemediğimiz şeyler dert olur 

O yüzden imkan varsa psikolog en iyisi 
0 oy
(18 puan) tarafından
canın nasıl ıstıyorsa oyle yap donem donem sevdgımız seyler degısebılır bırde lohusasın ıstersın kı yanında sevdıgın bırı olsun endıselendıgınnde senı rahatlatsın yada sevıncıne ortak olsun bu gayet ınsanı bır durum yenı anne degılsenız bıle yenı bır bırey gırdı hayatınıza onun saskınlıgı

kendınızı suclamayın

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 881 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
23 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 521 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 747 göst.
6 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde dertli.anne (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,336 soru

24,167,706 cevap

335,700 kullanıcı

...