0 oy
249 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (135 puan) tarafından
29 aylik oglum var 1 ay once tuvati ogrettim son 1 haftadir benle gitmiyo hep tutuyp cisini babasiyla gitmek istiyo babasida hep evde olmadigi icin altina yapiyos onra banyoya glturyorum birsuru agliyo aglaya aglaya yikatiyorm cok sinir oluyor.. bu kisir donguye girdi. Tuvaletini okaer cok tutuyorki en son altina kaciryo.babasida hatirlatsa yine gitmiyo.nalicam bilmiyorum nasil gecicek:(

4 Cevaplar

0 oy
(1,430 puan) tarafından
Babası görüntülü falan arasanız o sırada yazık çok kötü durım
(135 puan) tarafından
Pyle musiat bi yer degil evdede calisiyor odasinda cocuk onu evin icndede hep goremedjgi icin unutuyp spylemehk arada esime hatirlatiylrum gel soyle diye geliyo gidelim diyo istemiyo sonra altina yapiyo napicam bilmiyorum ya :(
-Reklam-
0 oy
(532 puan) tarafından
Seninle neden gitmiyor acaba canim?
(135 puan) tarafından
Gercekten bilmiyorum koyde yasiyoruz tuvalette kertenkele gordu ozmandan beri gitmiuo gezmede gidyo benimle bi sikinti yok evde srun cikariyor
(532 puan) tarafından
Anladım canim ondan korkmuş olabilir o zaman
0 oy
tarafından
Mutlaka bi sebebi vardır. Bi düşün hiç kızdın mı ona tuvaleti için. Yada tuvaletini yapınca ayy pis öö falan dedin mi 
(135 puan) tarafından
Yok canm ya ama bu siralar bana cok vruyo bende hafiften poposuna vuryodum bana vurma diye. Bide kertenleke gordu tubalette koyde yasiyoruz korktu cocuk ozmandan beri benle gitmiuo bende onu oldurmeye calsitim belkide babasinin onu daha iyi koruycagini duanuyordur
tarafından
O zaman seninle giderse yine böcek falan görecek diye korkuyordur aklında öyle yer etmiş canım. Sen oyunla çikolata falan bi şekilde ikna et götür bi defa giderse korkacak bişey olmadığını görür
0 oy
tarafından
En çekindiğim konu tuvalet eğitimi bizimkide hevesleniyor oturuyor lazımlığa sonra altı açık bir şekilde evde tur atıyor. Allah yardımcın olsun canım sevdiği şeyleri versen eline kanmazmı. 
(135 puan) tarafından
Hic ikna edemiyorum ve gercekten cok zor bir donem ilk kolay geldi hemn alisti faln simdi boyle seyler cikinca insan napcagini sasiryor. Ama sey diye duanuyorum.meaela ben ogrettim ona tuvaleti babasi odul verdi belkide oyzueen babasini istiyo hic bilmiyorm
tarafından
Ondandır belki canım sende ödüllendir mesela tuvalet ihtiyacını yaptıktan sonra parka falan götür seninde ona bişeyler vereceğini ödüllendireceğini bilsin Allah yardımcın olsun.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 229 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 436 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 233 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ecalased41 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 268 göst.