0 oy
1,020 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (395 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Evden kaçtım sabah sabah eşimle zaten sorunlarımız vardı eve gelmemeleri içki uyuşturucu iddia daha ne olsun zaten ilgi alaka sıfır evimizi dağıtıp annesine taşınmıştık falan eve birdaha gelmezsen giderim dedim bu sabaha kadar bekledim sabah 5 de babamı aradım aldı beni kaynanamlar falan duymadan çocuğumla çıktık babamlara geldik duyarlar burda oldugumu ama akşamı bulur bana yazanlara merak etmeyin diyorum sadece eşimi terkettim diyorum yakın aileye yani sadece görümce vs eşim köpek gibi beni arıyormuş şimdi akıllansın bıktım karnım burnumda 

Teşekkür ederim destekleriniz için çok yorgunum herkese dönemedim maalesef gelen giden yok suan telefonum da uçak modunda ancak internetten yazabiliyorlar eşimde engelledim  cocugu falan da göstermicem bir süre zaten görmek istese kendileri eve gelirdi gece 

25 Cevaplar

0 oy
(539 puan) tarafından
Huylu huyundan vazgeçmiyor iste canım senin vicdanın rahatsa gerisini düşünme boyle biriyle ömür geçmez  
-Reklam-
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Geldimi canım eşin yanına nasılsın iyimisin merak ettim de yanlış anlama 
(395 puan) tarafından
Beni heryerde aramış sonra babamla kayınpeder birlikte çalışıyorlar babam söylemiş kayınpedere aldım kızımı geri diye onlar da öğrendiler burda olduğumu ama gelen giden yok bir iki defa da böyle gitmiştim bence geri dönerim sanıyor hl
(2,310 puan) tarafından
Dönersen de hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır herseydede bi hayır Allah yardımcın olsun canım inşallah eşin düzelir
0 oy
(376 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm 
0 oy
(53,991 puan) tarafından
Allah kurtarsın seni ondan 
0 oy
(218 puan) tarafından

İyi yaptın kuzum dönme  bir daha

İlgili sorular

+4 oy
27 cevap 2,216 göst.