0 oy
153 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Evinizde meyvelerden hoşaf yapıyor musunuz çok şükür bir sürü meyve ağacımız var hepsinden her mevsim yapıyorum ben kan ilacı yerine mesela doğal vişne hoşafı içiyorum cokda güzel oluyor :)

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Agac yokkkk ama 2 3 posette olsa alıp koycam kisin guzel oluyo 
tarafından
Vallaha bacım biz normalde kırmızı erik hoşafni siselerce yapardık bu sene eriklerimiz hep yandı kocaman ağaçta 10 20 tane can eriği yedik yetmedi kırmızı eriklerimizde bir tane bile yok insslalh uzumlerimize bişey olmaz da üzüm çok koyarım
tarafından
InsAllah :)
-Reklam-
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Evet yapıyorum buzluga da koydum hazır hoşaf ,erik yaparım ,vişne kızılcık, severiz en dogalindan
tarafından
Kızılcık hiç sevmem kaynanam marmelat yapıyor ondan ben yemem ama hosaflarin hepsinden yaparım erik,üzüm,tahnal,kiraz,elma,dut ne bulduysam
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Cok severim ben de babaannemin bahceden doldururum hep vısne erik cılek cok gyzel oluyor oglum da bayılıyor hem de ıcerıgı belli temiz miss
tarafından
Sen simdi asil tarlada miss gibi kokan salatalikla domatesleri görsen çileklerin zamanı geçti mis gibi dağ cileklerimiz vardı :D
(1,827 puan) tarafından
Her seyı var kız babanemın saolsun her gıttfmzde toplarız verir fasulye mısır salatalık domates lahana kabak balkabağı vısne kiraz erik segtalı elma armut incir karayemıs
tarafından
Aynen bizdede bunların hepsi var çok güzel oluyor vallaha
0 oy
tarafından
Benim dondurucu vişne dolu çok severiz 
tarafından
Bizdede tek bir ağaç var vallaha olanı hemen yapıyoruz visnede dolaba atıcak kadar olmuyor
0 oy
(30,108 puan) tarafından

Arada yaparım pek sevmem vişne harici

tarafından
Dışarıdan almaktansa evde yapmak daha iyi oluyor bence

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,433 soru

24,072,302 cevap

330,738 kullanıcı

...