+1 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Calpol verdim yıkadım düştü gibi yine çıktı burnu tıkalı 

Korkuyorum havale geçirerek diye konusyoda benimle  geziyo evde bu ateşle Allah korusun havele gecirirki havale aniden mi oluyor 

Eşim yolda geliyor gideces hastaneye

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oglum havale gecirdi 41derece atesle kucagimda oldu sandim postlarima bak canım oyle kolay değil gecirmek korkma allahin izniyle bisey olmaz sen basinda dur yinede
tarafından
Gördüm canım aniden mi oldu 38 üstü ateşi korktum
tarafından
Aniden oldu malesef
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yıkamak ateşi yukseltiyor cnm. Gecmis olsun. Eklemlerine ıslak havlu iyi geliyor 
tarafından
Evet arkadaşım hemşire oda çocuk acilde çalışıyor dedi biz ılık duş aldırıyor dusmeyince
(5,725 puan) tarafından
Aynen canım geçmiş olsun bikac güne antbiyotk.fayda gösterir anca
tarafından
Bizde her defasinda ateşi yukseltti.
(5,725 puan) tarafından
Bes buçuk yaşında ikizlerm var çok hasta oldular boğaz enfeksiyonu ateş hep yıkardm doktorlarda hep öyle derdi sana denk gelmiş olabilir cnm
tarafından
Bilmiyorum her ılik dustan 10 dk sonra yükseliyordu. Antibiyotikten sonra gecti cok şükür
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Kız bence diştendirr ekstra bir şikayeti yoksa Meltem
tarafından
Oglum üç yaşına girecek tüm dişini çıkarttı canım burnu tıkalı gözleri sulaniyo
(13,307 puan) tarafından
Güneşe çıktı mı hava epey kötüydü bu aralar dengesiz üşüdü mü acaba yaz nezlesi mi oldu acaba.? Küçüğü sandım ben bi an
tarafından
Boğaz enfeksiyonu varmış canım
(13,307 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
tarafından
Sağol canim
0 oy
tarafından
Biz 2gündür ateşliyiz canım 39.9 bile gördük valla kanda enfeksiyon çıktı bugün antibiyotige başladık. Of çok zor. Allahım sen koru çocuklarımızı. Geçmiş olsun sizede
tarafından
Çok geçmiş olsun canım ne kadar oğlum üç yaşına girecek
tarafından
8.5aylık canım benim oğlan
0 oy
tarafından
Bu aralar hep duyuyo1um havale geçirenleri dikkat et geçen hafta az daha kızımda gecirecekti 39 buçuktu hep en son doktorlarla kavga ettim yani serum takıyorsunuz 2 saat sonra kız gine aynı diye sonra yatırdılar 3 gün çok şükür iyi oldu çok dikkat edin bu ateş herşeyi yapar
tarafından
Aynen ne havalesi diyenler varda 38 oluyor bir anda 40
tarafından
Aynen öyle ben bi hafta boyunca hiç yatmadım korkudan
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Kız 38le ne havalesi :) korkma normal ateşi çok yüksek değil ama takipte kal. Ilık suyla duş aldırabilirsin hem ateşi düşer hem burnu açilır rahatlar çocuk. Geçmiş olsun
tarafından
Canım artıyor en son 38.2 di ondan önce 39 oldu
(2,462 puan) tarafından
Gittiniz mi doktora canım
tarafından
Evet bir iğne yaptılar ilaç verdiler antibiyotik
(2,462 puan) tarafından
Gećmiş olsun canım tekrar
tarafından
Sağol canım.
0 oy
(163,446 puan) tarafından
sakin ol meltem 38 dereceden havale olmaz bak icme sulari tr de problemliymis musluk suyu falanmi icti acaba
tarafından
Kız yukseliyor 38 de kalmıyor 39 a çıkıyor tekrardan iniyor uykusu varmış gibi duruyro
(163,446 puan) tarafından
kafasi tutmuyodur meltem ustune ince giydir eniste geldimi gidersin uuuf kiyamam yaa
tarafından
Gittik geldik iğne yaptılar antibiyotik verdiler ilaç verdiler verdim şimdi uyudu

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 487 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 17,075 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde oslem87 (42 puan) tarafından soruldu
+3 oy
34 cevap 837 göst.
25 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yorgun Cupcake (1,626 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,241 göst.
17 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yorgun Cupcake (1,626 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,110 soru

24,120,204 cevap

333,430 kullanıcı

...