0 oy
462 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (562 puan) tarafından

Canlarım cigerlerim ya geçen post açmıştım daha var denmişti aradan 6 gün gecti kizimin damaklari boyle oldu ne zaman cikarrr şimdiden teşekkürler

image

image

image

11 Cevaplar

0 oy
(562 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar bide ilk çocuğum olduğu için bilmiyorum çıkınca böyle hepsimi kabarıyor yoksa sadece cikacak olan diş mi kızımın hepsi kabardi
(1,136 puan) tarafından
Her bebek farklı canım kimisiNin bütün dişleri aynı amda patlıyor kimisininki sirayla
(562 puan) tarafından
Anladim canim bir anda cikmasi daha iyi ozaman. Aciyi her seferinde yasamaktansa bi kerede cikartsa daha iyi
(1,136 puan) tarafından
Kemik yapısıyla alakalı canım her türlü acı çekiyor bebisler zor valla
(562 puan) tarafından
Evet yaa insan dayanamiyor huysuzlukta. Uyumuyor 6 gunde böyle iyice kabardi bi önceki postumdl 6 gun onceydi smdi bakiyorumda hic belli deglmis bile. Bir anda oldu
(1,136 puan) tarafından
Çıkar çıkar :) az kalmış
-Reklam-
0 oy
tarafından
Resimde tuhaflık var sanki. Çift damak mi görüyorum yoksa çok mu şiş çözemedim fotoyu
(2,018 puan) tarafından
Ayni seyi ben yazacaktim kuzum
(1,633 puan) tarafından
Evet kız valla bende böyle demek istedim sonra yok ben yanlışım ahahahhh
(562 puan) tarafından
He yok canim resimde öyle cikmis agliyordu ondan öyle gözükmüs
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Kız başı gözüküyor
(562 puan) tarafından
Ne zamana cikar cok huysuz yaa damaklari cok sert elimle kontrol ediyorum emerkende sert cikinti var gibi
(1,633 puan) tarafından
Hemen hemen çıka bilir ama elleme cnm bu baktın çıkmış
(562 puan) tarafından
Çıkınca ne zmna uzar canim peki
(1,633 puan) tarafından
Cnm benim oğlumun ki üste 7 gündur başı çıkmış şimdi hemen hemen hepsi çıktı
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Başı var çıkar artık 
(562 puan) tarafından
Ayy insallah ama 6 günde böyle oldu buraya yine atmistim ozaman çıkacak sandim ama butun dişleri kabardi ayni anda cikarmi kii
(1,828 puan) tarafından
Cnm benim oğlumda beş aylıkken çıkardı aynı senin bebeğinin ki gibiydi Bi kaç gün sonra daha belirgenlişti hemde ikisi beraber çıktı
(562 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yardımcı oldgun için
(1,828 puan) tarafından
Rica ederim yerime öp
(562 puan) tarafından
Tmm canim benim :))))
0 oy
(2,263 puan) tarafından
1 hafta içinde patlar canım hatta daha erken bile çıkabilir
(562 puan) tarafından
Ayyy gerçekten mi yaa cok sevindimm ama ciktigi zaman hepsimi kabariyor kızımın bütün disleri kabardi
(2,263 puan) tarafından
Kabarması normal canım ama peş peşe çıkacak galiba
(562 puan) tarafından
Herkeste mi böyle oluyo ilk bebeğim bilmiyorum ama sanki böyle hemen kabarmiyo cikacak olan dis kabariyo sanki
0 oy
tarafından
Bir haftaya patlar canim
(562 puan) tarafından
İnşallah çok sevindim çok teşekkür ederim
0 oy
(163,375 puan) tarafından
damaklar bi degisil yaaa
evet yaa 2 damakli gibi
(562 puan) tarafından
He yok canim ağlıyordu dilin alti beyaz gibi çıkmış flaşla cektim bide videodan ss aldim cektirmiyorki hanim. Sıkıntı yok yani :)
(562 puan) tarafından
6 gunde bu kadar kabardı bi önceki postuma bak anlarsin çocuğum çok huysuzlasti
fena kabarmis haftaya kalmaz patlar
(562 puan) tarafından
İnsallah ama ilk bebeğim bilmiyorum hepsi kabarmis sadece cikacak olan kabarmiyormuydu bizim kizin hepsi boyle olmus
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Bı iki güne patlar alttakiler canım eigerleride peşine gelir hepsini aynı anda çıkaracak gibi çok kabarmış diş kasiyicigi dondurucuda beş dakika tutup eline ver rahatlatır canim
(562 puan) tarafından
Diş jeli , diş kaşıyıcısini donduruca koyuyorum agzinda aninda eritiyo sadece başında hafif ateş var ishal gibi cıvık yapiyor insallah bir an once cikartir. Ama hepsi bir anda mi cikiyor benim bildigim hepsi bi anda kabarmiyo
(1,136 puan) tarafından
4 dış birden çıkaran var canim ve daha fazlası . Dış atws yapar canım ,duş aldır rahatlatır bu dönem mecbur bu skeilde gececek
(562 puan) tarafından
Daha 5 aylik bebegim ondan sasirdim keske fazla cikartsada tek seferde kurtulsak
(1,136 puan) tarafından
Keşke canım ya benimki ilk dışını 8aylliken çıkardı yaşına girecek başka dış yok:) bekliyoz bakalım hep huyszu
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Çıktı çıkıcak gibi duruyo darısı bize 
(562 puan) tarafından
İnşallah kabardimi sizinkide kac aylk
(3,280 puan) tarafından
6 aylık sadece kaşınıyo ağzına ne sokacağını şaşırıyo
(562 puan) tarafından
Aynen bizde oyleyiz gunduz hic uyumuyor neredeyse. Ates var sadece basinda. Hafif ishal gibi civik yapiyor diş jeli diş kaşıyıcısini donduruca koyuyorum agzinda aninda eritiyo
(3,280 puan) tarafından
Aynen canım gündüz yatırıyom 10 dkk sonra kalkıyo kafası ateş gibi huysuz hiç durmuyo
0 oy
tarafından
Kız bebekleri erken çıkarırmış benim oglan 8.5aylık tek dişi var yegenim var 7aylık kız çocuk 6dişi var o baya erken çıkardı 
(562 puan) tarafından
Benim eltimin oglu 1 yasini gecti anca cikardi
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Kabarmış ama henüz çıkmaz tek tek çıkıyor hepsi birden değil.karanfil yağı iyi geliyor diye duymuştum

(562 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım duymustum bakalım en kotu onu yparim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
25 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde seoz (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 179 göst.
7 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Agdhdg (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 325 göst.
27 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prenseskizannesi (117 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,102 soru

24,082,017 cevap

331,253 kullanıcı

...