0 oy
590 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben karar veririm diyor benim ismimi koyun diyor ben dedim asla koymam, lıya koymak istiyorum o diyor gülnar emine köy asla koymam diyorum oğlum kimlik çıkarmaya gidecek gülnar emine yazacak diyor

31 Cevaplar

0 oy
(238 puan) tarafından
Şu isime karışan Kaynanalar deli oluyorum agzına resmen kürekle vurasım geliyor bendede var bi tane  ismini ben koyacam diyip duruyor doğur koy diyecen olmayacak ben ismi hazır benım istedipim olacak diyorum
-Reklam-
0 oy
(289 puan) tarafından
Canım sen bunları düşünme kafanı hiç takma lütfen. Kayınvaliden ne derse desin sen ses etme.

Kocan ile otur konuş isime karar verin kayınvalidenin ismi olmayacak ama. Isme karar verince eşin kimliği sen olmadan çıkartmaya gitmemesi için hastaneye dilekçe verin Doğum belgesini sizden izinsiz kocanıza dahi vermesinler . Diyelim doğum belgesini eşiniz aldı gitti kimliği çıkarttı ve kayınvalidenin ismini koymuş mesela.

Sakın üzülme benim vicdansız kocam oğluma koyduğu ismi rızam olmadan koymuştur diyerek dava açtım avukatsız tek celsede ismini değiştirdim.  Türk medeni kanunu 339/5 maddesine göre çocuğun ismini anne ve babası koyar.

Herşey doğum belgesine bağlı canm onu kaptirmazsan bebeğin ismini kocanla birlikte verirsin.
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Şu büyüklerin isim koyacağız merakını anlamıyorum yaa. Eşim de erkek olursa babam koysun diyor asla müsaade etmem sanki kendi çocuklarına çok güzel isim koymuşta, benim düşüncem şu :Çocuk büyüğü zaman isminden utanmamalı yani okula gidecek üniversite hayatı var, iş hayatı falan derken güzel ismi olsun isterim 
0 oy
tarafından
Oğlunu da boşarım seni de kapının önüne koyarım dicen olmucak. Sen kocanı ikna et
0 oy
(551 puan) tarafından
Kaynanın böyle bi hakkı yok, sadece fikir verebilir. 

Liya ismini iyi araştır ama canım. Anlamı yanlış biliniyor. 

https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/07/liya-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
0 oy
(147 puan) tarafından
Bu kadar taviz vermeyin eğer öyle birşey yaparsa alır giderim kızımı de. Hadsiz insanlar 
0 oy
(1,171 puan) tarafından
İsimlerde güzel değil. Ne diye ısrar ediyorsun? Zaten koymanı isteseler sorarlar ya. 
0 oy
(876 puan) tarafından
Hamile kalır kalmaz ben şu ismi koycam demediğin sürece her kafadan bi ses çıkar 
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Kız Gülnar hep eski isimler senin çocuğun onlara neki ya
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Offf biz bu çocukları kaynana kayınbaba ismi koyalim diye doğurmuyoruz ki,  bi salın şu hamile kadınları bide sizin gibi cahil ve direten yobazlarla uğraşmak zorunda kalmasınlar...
0 oy
(171 puan) tarafından
Aklıma kuzenimin isim koyma hikayesi geldi. Teyzem Ömer Faruk istedi..ex eniştem kimliğe sadece Faruk yazdırdı. Teyzem ve biz de Ömer dedik inattan. Çocuk şimdi hepimizden nefret ediyor:D

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,636 göst.
0 oy
19 cevap 435 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde __Eda38H_E (97 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 485 göst.
0 oy
13 cevap 472 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde -Bal_bocegi02 (204 puan) tarafından soruldu

Kategoriler