0 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Bir baba ki çocuğu ile gün içinde 10 dakka bile zaman geçirmiyor çocuğunu sevse bile o sevgiyi göstermiyor ... Çocuğun o babayla büyümesi mi doğru yoksa ayrımı?

Eşim sabahdan işte 1 saat oldu eve geleli kızım oma taraf gitdiyinde bile git burdan diyor ve kızım 15 aylık işim acıyor..bende babaslz büyüdüm o yüzden eşim öyle davranlnca sanki kendi babam bana bunu yapıyormuş gibi hiss ediyorum artık gerçekden çok yoruldum kendimden geçdim bari çocuğuyla doğru dürüst ilgilensin

9 Cevaplar

+4 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim abimde öyleydi kızına bir damla.sevgi göster meri noldu yengem tekmeyi bastı şimdi kızına hasret memlekete gelince kızına ölüp bitiyor geberiyor 

İyi oldu zamanında kıymet bilecek di
(4,567 puan) tarafından
Tarafsız olup kendi abin diye savunmadığın için gerçekten çok tebrik ediyorum olması gereken bu hayatta
(1,663 puan) tarafından
Bende keşke tekmeyi basa bilsem ama geç tez bu olacak qaliba
tarafından
Nesini savunacam herkes hakettigini yaşar kiz değer verseydi el kızı tekme basmazdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Varken yok gbi olcağına hiç olmadın dha iyi 
(1,663 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum bende babasız büyüdüm kendime sordum az önce babam olsaydə ama böyle olsaydı isdermiyim yok isdemezdim hiç olmasın daha iyi
tarafından
Kesinlikle öyle yazık günah varken olmaması dha acı.
(1,663 puan) tarafından
Aynen malesef
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Aynı bizde öyle büyüdük şuan olmasa idi daha iyidi daha mutlu yaşardık diyoruz kardeşim ve annemle
(1,663 puan) tarafından
Aynen malesef çok üzülüyorum kızıma
0 oy
(16,368 puan) tarafından
Baba mı o sam babası derler ya 

Git buradan der mi jnsna evladına 

Heleki bu aylar da daha da babaci oluyorlar.
(1,663 puan) tarafından
Çocuk inanki 15 ay oldu asla doğru dürüst baba sevgisi görmedi 15 ay boyunca toplasam üst üste ilgilendiği saatleri belki 1 ay etmez
(16,368 puan) tarafından
Ne kadar kötü ya
Haberler de duymuştum  ilk 2 yasa kadar çocuklar baba ilgisi çok önemliymis ozguvenli birey olurlsrmis bunu eşine belirt
(1,663 puan) tarafından
Deniycem yine umarım işe yarar
0 oy
tarafından
Kıyamam ona ben kurban olsun o bebegin kalbine nefret ediyorum bu tür insanlardan sen üzülme sen  o adamın veremedigi sevgiyi ver kızına tamam yorgun olabilir ama oda senin canından bir parça  büyük konuşmak istemem ama ben kendi canmdan kanımdan birini belki sevgimden bitiririm boşver takma güzel bir dille konuş  anlat ona
(1,663 puan) tarafından
Bende üzüntümden 15 aylık kızıma gitme istemiyor seni işte dedim o masuma ya içim parçalandı
tarafından
Kıyamam ben ona çok üzüldüm o minak kücük bebişe allah akıl fikir versin o adama
(1,663 puan) tarafından
Amin kuzum
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Kuzum ben senin hep eşle alakalı postlarina denk geliyorum sanki olacak bir insan değil gibi ya en azından annenin evine bir gitsen biraz surtse zaten pişman da olmazsa boşa gitsin yazık bebeğine 
(1,663 puan) tarafından
Kuzum annem boşandı hasta dayımın eline bakıyor maddi durum sıfır ... Uyuşturucu bağımlısı diğer dayım ,büyük dayımın karısı ve 2 kızı ,annem birlikde yaşıyorlar ..gitsem çocuğumu emanet edip çalışacağım kimsem yok ... Zaten devir öyle bi bozuldu ki anneme bile güvenemem o derece ... Bende hep kendimi kandırıyorum ama olmuyor olmuyor ..çok istiyorum kurtulmak ama kurtulamıyorum
tarafından
Annenle ayrı eve ciksaniz sen çalışsan olmaz mı acaba ? Yapabilir misin annenle
(4,692 puan) tarafından
Kıyamam kuzum ya rabbim hayırlı bir kapı açsın sana o adama da vicdan merhamet versin
(1,663 puan) tarafından
Diamond ... Kuzum dediğim gibi kızımı emanet edemem annemde sorumlu değil ya başına bişey gelirse dye korkarım çünki annem gerçekeen dikkatsiz ... Büyüse belki bu mümkün ama şimdi değil malesef
Asaf2135... Amin kuzum inşAllah
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Çok üzüldüm tatlım yaaaaa benım kızım kızım 13 aylık babasını odadan çıkarmıyor yazık adam tuvalete gidemiyor o derece.... Sen söylesen güzelce bak kızım senden sevgi görmezse büyüyünce dışarıda arayacak sevgiyi diye falan 
(1,663 puan) tarafından
Kuzum anlatdım inanıemırmısın ama anlamak istemiyor demekki
0 oy
(72 puan) tarafından
Ayni şeyleri yaşıyoruz canim  benimki de oyle 17 aylik kizim var ne bi ilgi ne bi sevgi ben iş yaparken bari ilgilen derim bi gelirim ki çocuğun elinde vermiş telefonu kendi kendine oyalaniyor 
(1,663 puan) tarafından
Geçen çocuğu emanet etdim banyo yapmaya gitdim geldiyimde eşim horluyordu kızımda dolaşıyordu yani başına bişey de gele bilirdi
0 oy
tarafından
Kızım 14 aylık olacak yakında, senin bebeğini düşününce içim sızladı. Eşimin kızıma öyle davrandığını düşününce. Yani ayrirken en azından babam yok der ama bu şekilde sürekli git burdan gibi sizlere maruz kalmak daha çok yakar canını diye düşünüyorum. Nasıl böyle davranılır onu da anlamıyorum, bir tanıdığın çocuğu gelse yanımıza ona bile bu şekilde konuşmayın. Bebek bu ya bebek, git burdan nasıl der insan.
(1,663 puan) tarafından
Malesef canım ((

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 191 göst.
24 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,367 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 101 göst.
21 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Emneerydmn (324 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
5 cevap 405 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prenseslerin_annesi (1,495 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,374 soru

24,384,954 cevap

348,962 kullanıcı

...