+1 oy
652 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün çok sikiliyom ya bakiyom yorum yapiyom hemen bitiyir  ahahahaha boş kalinca sıkıldım size bir soru

Benim bı oğlum var şimdi kizim olucak. Ve oğluma agdan zeye herşeyi aldim tabikisi mavi  kizima    sadece elbise alim diyorum yeni doğan oda eymenin çok yeni doğan elbisesi var ya etrafımda da vericem kimse olmadı ve çok şirinler ter temizler acaba almasammi hemen büyüyorlar ya bide çoğu beyaz kızda giyer siz napardiniz napiuorsunuz tabi dışarıya cikmak için alicam benbe şeyler ama çok az 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yenidoğanlar beyazmış o yüzden giydirirdim ne var abisinin sonuçta. 3 6 aylıkk pembis alirdim :)
tarafından
Aynen canım bende öyle düşüyorum dediğin gibi 3,6 ay sonra hiç biri olmiyacak çocuğa  haklisin
-Reklam-
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Giydiririm tabi 
tarafından
Sağol canım cvp için ( ˘ ³˘)♥
0 oy
tarafından
Giydir kız tabi bende giydiririm evde falan kıza mavi falan nolcak
tarafından
Bende öyle düşünüyorum canım çünkü ilk diye çok fazla almıştım hele bataniye valan ikiser ikişer   ondan boşuna almim diyorum zaten biraz büyüdükten sonra hiç biri olmayacak ondan sonra alirim inşallah ama biraz alicam dışarı cikmak için falan
tarafından
Tabi canım gezmeklik alırsın evde giydirirsin oglaninkileri nolcak dedigin gibi çabuk büyüyorlar hep boşa gidiyor alınanlar
0 oy
tarafından

Ben hiç Bir şey almadım desem yeri.   Kızımın kileri kullanicam hastane çantası ni bile o kıyafetlerden hazırladım. Sadece özel hastane çıkışı yaptırdım 

tarafından
düzenlendi
Bende öyle yapicam inşallah çünkü herşeyden fazla fazla almıştım  kimseye veremedim  de bende bir süre giyirirrim 6 aylık olunca hiç biri olmaz zaten o zaman alırım bende insallh
0 oy
tarafından
Benkmde bir oglum var kizim olacak inşallah. Atlet corap falan giydircem. Oglumun küçük kıyafetlerini arkadasim dogum yaptığında ona vermistim elimde olanları ev icinde giydiririm bende.
tarafından
Benim kiler hep duruyir canım çünkü verecek kimsem yoktu ve çoğu beyaz kızda giyer aslinda ama  yine fikir alim dedim sizden ( ˘ ³˘)♥
tarafından
Giydir hicbisey olmaz.beyaz olmasada olur. Zaten disari çıkınca kızlara uygun giydiririz. Yazik atilmaz o kıyafetler
tarafından
Aynen canım ya hepsi çok yeni çok aldığım için ilk diye  giydiremedim çok fazla ondan dediğiniz gibi yapicam
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Kizz çekirdek bittimi pempeee
tarafından
Ahahahahah biti bitanem
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Kullan tabi canımm israf olmasın. Kızı erkeği kalmadi şimdi. 
tarafından
Aynen canım zaten aldığım elbiseler  hem kıza olur hem erkeğe çoğu
(7,118 puan) tarafından
Zaten çabuk büyüyorlar sipalar. Alsan da bir çoğunu giydiremeyeceksin belki de .
tarafından
Aynen canım ya eymenin çok ama çok fazla   kiyafeti var bebeklik çünkü İlk diye çok almıştım  annelik işte insan tutamiyir
(7,118 puan) tarafından
Hayırlısı ile kucağına al insaAllah canım.
tarafından
Saogl bitanemmm Allah razi olsun
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bence varsa giydir hiç masraf etme boşuna benimde kızım olcak birdahaki oğlan olsa giydiririm evde bile olsa.  Bebek bu nerden bilcek.
tarafından
aynen bence haklisin canım
0 oy
tarafından

Beyaz takımların üstüne bı pembe şapka al eldiven al ohh kız oldu iste miss kırmızı da olabilrr:D

tarafından
Hepsinin eldiveni var ama canım şapkası da ama çok iyi fikir çoğuna öyle yapcam bak saogl fikrin için
tarafından
Yap şakalar eldifen takım ucuz baya civilde ben yapmıştım çok yakışmıştı

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 496 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 388 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 450 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu