0 oy
234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Şimdi kizlar bbu sene köyde evim oldu ve bı eve laz olan herşey lazım yani bende bu evimdeki bütün tül halı deyistirdim eskileri oraya goturcem evde olan eski yorganlar yastıklar yani işte aslında köyde ev olmasa kullandığım şeyler bazısı bı kaç senelik yani temizler neyse bugünde tost kahve makinası keril çaycı filan paketledim kaynanam sende köy diye hep eskileri yolladım ha gibi bı laf etti yani bne gelince evkura gitcem Alcam anne dedim hatta yorganları filan aldım pattaniye filan budaaki tencere tabak takımı oraya buraya yeni aldım sizce kimin yaptığı doğru yaaa sonuçta orası valla dağın başı çok seviyorum o ayrida bide bahçeye giden fincan bardak geri gelmiyo gıdım topluyorum yani bişey desem bı bardak için kalp kırmam ama takım olmayanları götürdüm yani cevap vermedim ama oğlunu durumu ortada yani ev yeni yaptirdik borç çok ben istemezmiyim her yere yeni alım çok sinir oldum yaa 21 yıllık kaynanam yani sonuçta ne bilimyaa

6 Cevaplar

0 oy
(289 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Mevzu edilecek bir durum yok.

Tamam anne de geç gitsin. :D

tarafından
Öyle dedim de ister yinede ne bilimyaa
(289 puan) tarafından
21 yıllık kayınvalideni tavına getirirsin sen. Maşaallah hamarat ve becerikli bir kadına benziyorsun. Buraya yazmanızın tek sebebi anlatıp rahatlamak aslında. yoksa senin ne nasihate ne yoruma ihtiyacın yok. Güçlü kadınsın vesselam ;)
tarafından
Aynen canım biraz öyle oldu ben geçim derdindeyim onlar desinler olunca zoruma gidiyoo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden takıyorsunuz ki bukadar he anne eskileri götürüyorum de geç şaka yapmış olma ihtimalini düşünmüyor musunuz ? 

O durumda olsam bende derdim kız eskileri topladın götürüyorsun oraya diye .. 

Art niyet göremedim böyle herşeyi kafaya takarsan kirkini zor gorursun 
tarafından
Köy de onun eltileri var ciddi ciddi dedi canım öyle deme kız 38zaten yasimm
tarafından
Desin canım takma bukadar inan hasta olursun bize yazdığın gibi soyle köy yerine yenileri mi götüreyim bunlar iyi falan de geç ağzı olan konuşur yani sen bunları takarsan hasta olursun. Çünkü kaynanan değişmeyecek
tarafından
Aynen deyismiyo valla bide yeni huyları ekleniyo gittikçe çünkü onun şekeri varmiss
tarafından
Ya onların hastalığı bitmez bugün şeker çıkar yarın tansiyon. O yüzden takma canım ama altta da kalma kalp kırmadan ver cevabını
0 oy
tarafından
Olması gerekeni yapiyorsun sen canım şehrin eskisi köyün yenisi oluyor kaynana deseydin benim gücüm buna yetiyor yenisini de sen alırsın annecim :)
tarafından
Aliyo kız valla alimiyo desem yalan olur desinleri çok sever eşya konusundaa
0 oy
tarafından
Napcan köye gelin eşyası gbi düzemezsin ki en mantıklısı öyledir gerektikçe yine alınır 
tarafından
Ayy inşallah dünya mali ya ne olucak işte ama sen gel anlatt
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Bence in iyisini yaptin koy evine yada sene de bikac haftalik gidecegin yere yeni biseler almak bana biraz abes geliyorr seneden seneye kullaniyorsun zaten 
tarafından
Aynen bide Karadeniz kız nemli biter yarışı rutubet oluyo kapalı kalica kaynanamın evinden biliyom zaten ama çok seviyorum buna rahmen ev yaptık yani inşallah gidince rahat ederim ben tatil amaçlı gidiyorumm
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Beğenmediysen ver götürcem de :D

tarafından
Kız kendisi yemedi icmedi köye bı ev dizdi herşey yeni bı kere saydik 35 tane inanır mısın tencere tava almış almos koymuş unutmuş gidince o bile şok oldu düşün kaç sene boriktirdiye benden de bekliyo ama nerde ben anca yavrularıma yetiyom işte o götürduklerimden al dedi banada neyin eksikse şimdi yalan mı söylüyimm

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 661 göst.
16 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 886 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,620 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 378 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,350 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,605 soru

24,185,950 cevap

336,622 kullanıcı

...