0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Büyük abdestinden korktuğu için lazimlik hariç bir yer de yapmıyor şuan 4 gün oldu sonra tuvalete nasıl alistirdiniz

6 Cevaplar

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Direk alaturkada alistirdim şimdi her ikisinede gidiyo
tarafından
Ben alaturkaya alistirdm ilk iki gün güzel gitti sonra büyük abdestini gördü yaparken korktu simdi pis dio gitmek istemiyor oraya ağlıyor o yüzden lazimlik ile devam ediyorum
-Reklam-
0 oy
(289 puan) tarafından
Klozet üstü çocuk kapağı aldım çişini lazimliğa kakasını klozete yapa yapa lazımlığı bıraktı oğlum.

Lazımlığı yıkarken kakasına baktı birgün "çok pis kokuyor".dedi. Bende klozete yaparsan sifona basarız gider dedim. Sonra klozete yaparken sürekli sifona bastı öyle alıştı.
(289 puan) tarafından
Yok bez istemez artık mama değil normal yemek yedikleri için kakalarını altlarına yapınca rahatsız oluyorlar. Kakaları hemen pişik yapıyor yakıyor popolarini.
Evde ki tuvalet alaturkaysa siz tutun o yapsın.
Yani tuvaletim geldi deyince lazimliğa değilde tuvalete tersten siz tutun yapsın.
tarafından
Olmazsa birde öyle teklif edim korkup kabız olmasından korkuyorum
(289 puan) tarafından
Korkudan kabız olmaz merak etmeyin. Lifli gıdalar ile besleniyilorsa şayet hertürlü yapacak zaten. Içinde tutacak değil ya.
tarafından
İşte korkunca yapmayı erteliolar o da kabızlık yapıyor maalesef cevremde çok duydum hatta oğlumda sorun yoktu bezi bıraktığım ilk gün yapmadı 2. Gün yaptı onda da baya kötüydü hani
(289 puan) tarafından
Siz zoru başarmışsınız zaten. Lütfen çocuğunuzun değil kendi korkularınızın kurbanı etmeyin çoğunuzu. Özgüvenli kendinden emin kararlı bireyler yetiştirmek istiyorsanız sabırlı olun ve korkularınızın üzerine gidin.
Pısırık bir çocuğunuz olsun istemezsiniz değilmi? :)
0 oy
tarafından
Hemen geçtik çok kolay oldu
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Direk tuvaletle başladım 2 gün oldu ama cok zor yaaaaaa yapmiyo hic oraya 
tarafından
Bnmkide birde yapınca büyük abdesti korktu bence sizde lazimlik ile yapın yada su açın oynasin su ile
0 oy
tarafından
Önce klozetle başladim baktım çişi dışarı fln çıkıyor lazımlık aldım ona alışti tekrar klozete devam edecem
tarafından
Bence az anlasa yapar hani kkozete bende evi taşımış olurum. Evimde yok klozet
 Sıkıntı bir yere gittiğimde de lazimlik isterse napicam:D
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Iz gecemedik ki :) 3 yasinda.tuvalet deliginden korkuyor istemiyor.Lazimliga devam.
tarafından
Neyse ya büyük problem degilmis demekki:) klozette mi sevmio
(3,895 puan) tarafından
Evet cnm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 152 göst.
22 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hazal00 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ftm1907 (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 376 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 531 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,686 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,861 soru

24,145,954 cevap