0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tekrarlayan düşükten sonra nereye yönlendirdi doktor sizleri, ne yaptınız? Ve ne kadar aralıkla hamile kaldınız? 

4 Cevaplar

0 oy
(2,981 puan) tarafından
6 ay sonra hamile kalmamı önerdi 
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
  Genetik tahlile yöneltti  ama ben gidemeden gebelik oluştu tedavi altına alindim  kan pıhtılaşma bozukluğu olabilir dendi corospin kullandım   oğlum oldu 1 yaşında şükür
0 oy
(1,386 puan) tarafından
ilk dusuk yaptim 2.kurtaj olundum  10 gun geçti üstünden   doktor 3 ay hamile kalmazsan iyi olr dedi  suan tahliller yapiyorm bi sorun cikmazsa 3 ay beklemeyi dusunmuyorm kan pıhtlaşmasi olursa eyer cunki tedavisi var 
0 oy
tarafından
Eyer dusuklerin varsa siddetle kan pihtilasma testini oneririm.4 dusukden sonra oyrendim 9 ay boyunca iyne kullandim.genellikle dusukler pihtilasmadan dolayi oluyor.
tarafından
2 düşük.  İlki kalbi durdu kürtaj 2. Kanama alanı vardı ciddi oranda sancı ve yoğun parça ile düştü, parça kaldığı için yine kürtaj oldum .
tarafından
Bendede 2si kendi dusdu 2de kurtaj oldum.kac doktora gitdim pihtilasma icin hepsi gerek yok dedi. sonra baska bir doktor buldum allah ondan razi olsun ben soylemeden dediki genetik trstlere bakalim cunki benim annemde babamda halalarimda kan pihtilasmasi var.yaptirdim cikdi sonra yine hamile kaldim 9 ay iyne kullandim.bir yaptir derim.adetan doktorlar 2 3dusuyu normal karsiliyorlar.
tarafından
2 de yaparlar mı acaba ? 3 demişti doktorum ama
tarafından
Yapsalar iyi canim bir daha tehlikeye atmazlar.sen diren iste.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 196 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
11 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BoncukGozlum (31,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
7 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elisaa d (1,710 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,309 soru

24,181,619 cevap

336,346 kullanıcı

...