0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (1,263 puan) tarafından
Kızlar babamlardan yeni geldim şimdi bayram temizliği yapıcam biraz gec oldu ama anca bide hamileyim ağır ağır yapıyorum mutfak yatak salon ve kücük bir odam var nereden başlıyacağımı bilmiyorum hamile kalmadan önce bir günde hepsini yapıyordum şimdi nereden başlasam bilmiyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(163,485 puan) tarafından
En dipdeki odadan smr yatak odasi kari koca banyosu snr koridorda  dumduk devam et 
(1,263 puan) tarafından
Benimde aklımda önce yatak odası vardı teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Mutfaktan başla en zoru bana gore orası ben tüm gün cikamiyom icinden
(1,263 puan) tarafından
Off mutfak cok zor dolaplara da yetişemiyorum onu ancak eşim yapar
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Yatak odasi cocuk odasi salon oturma odasi mutfak koirdor sonra banyo tuvalet balkon bitti canim sirali yapki isin kolaylasin
(1,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından

Önce mutfak bence

(1,263 puan) tarafından
İşte üst dolaplar kalıyor merdivene cıkmıyorum onu eşim yapsın
tarafından
Aynen canım sakın çok yorma kendini ve çok dikkatli ol Allah yardımcın olsun kolay gelsin
(1,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Nevresimleri yikamayla başla yatak odasından şükür sık çık sonra küçük odanı salonu ve mutfağı şupir sıl sonra toz alırsın hepsini bir ginde yapma cam perde fln yapacaksan eğer önce bgun onları hallet yatin supir sil bitsin 
(1,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım güzel tavsiyen icin
0 oy
(71 puan) tarafından
Biri banada yardim etsin kara kara dusunuyorum nasil temizliycem belki kendi kendine temizlenir ama yok nerdee hamileyken zor oluyo yoksa dedigin gibi bir gunde yikardim butun evi simdi zor geliyo  
(1,263 puan) tarafından
Valla  cok üşeniyordum nereden başlasam diye kızlar sağolsun fikir verdiler yatak odası ve kücük odayı bitirdim şimdi salonu yapıcam azıcık mola verdim
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Önce küçük odan ve yatak odasını temizle canim, sonra salon, mutfak en son banyo lavabo 
(2,252 puan) tarafından
Ohh miss yorma kendini fazla dinlene dinlene yap :) kolay gelsin
(1,263 puan) tarafından
Valla mis gibi oldu biraz dinlenip salonu yapıcam eşimde bu gece nöbeti var gelmiyecek acelem yok yavaş yavaş yaparım
(2,252 puan) tarafından
Rahatsın o zman erkkler evde oldumu temizlik yapılmıyor yahu
(1,263 puan) tarafından
Kayınpederim cat kapı geldi
(2,252 puan) tarafından
Oha ne alaka
0 oy
tarafından
Ben hamileken yapmıyodum bayram temizliği normal günlük temizlik yapıyordum esimde bosver yapma diyor du millet evin temizliği için geliyorsa olmaz olsun öyle insanlar diyor du sen kendine güvenemiyorsan yapma canim
(1,263 puan) tarafından
Canım valla eşim bilse yaptığımı kıyameti koparır ona dedim üstten silicem ama rahat edemiyorum hamileyim heran ne olacağı belli değil temiz olsun
tarafından
Haklısın da ama karnindakinde düşünmen gerek ben yapmadim birde 3 çocuğum da vardi doğum dan sonra 40 kin çıkınca yaparsin ben öyle yaptim canım
0 oy
tarafından
Önce mutfak bacım mutfak bitti mi diğerleri çok kolay oluyor mutfaktan sonra kendi odanı yap sonra salona  geç ufak bir odan varmış zaten o hemen hallolur
(1,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 222 göst.
15 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 396 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ozgegzem (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 889 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde leylanehir (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 795 göst.
17 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤Kızınınannesi❤ (773 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,381 soru

24,153,632 cevap

335,037 kullanıcı

...