Geçenlerde yazmıştım eşim aylardır uzak benden diye bugün mesaj atıyor sürekli dün farketti onunla ilgilenmediğimi . Aşkım seni ne kadar sevdipimi biliyorsun da seninle ilgilenemedim de bir sürü şeyler. Neymiş daha kızımıza kardeş yapacak mışız falan. Ben de dedim hiç sanmıyorum kuruduk kaldık çocuk fln yapamayız :) böyle çok iyiyiz bozmaya hiç gerek yok , cinsellik olmadan da gayet mutlu bir çift olabiliriz dedim. Nasıl sinir oluyor oh olmuşşş bu aralar hiç yanaşmasın aşırı derecede sinir oluyorum :$$$
Yuz buldun tabi geri ceksin kendini kopsun gitsin iyice de gor bi anyayi konyayi sonra yine yaz burda uzak yaklasmiyo biseyler izliyor vs vs gider
Valalhi canım tamam haklısın ama bence uzatma canım çünkü öylesine bir konu değil yani. Allah korusun eşin senden yüz bulamazsa nazından sıkılır gider başka yerlerde arar mutluluğu. Erkeklerin yapı taşı cinsellik vallahi. Yani uzatma bosver erkek milleti nefsine sahip çıkamaz uçkurlarının peşindeler yani. Yuvayı dişi kuş yapar hem. Eğer uzatırsan sonuna kadar böyle devam eder ve sana bir daha yaklaşmaz eşin. Benden söylemesi
Biz ne kdr kavga edersek edelim o yatag girince bi bi bakmisiz hc kavga etmemisz gbi cnku bnm.snrmde hemn gciyo.onunda
1,488,454 soru
24,330,501 cevap
345,661 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın