0 oy
797 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar 23 yaşındayım 90 kiloyum. Göbek desen sarkık duruyo. Kaç defa diyet yapayım dedim olmadı.  Bugün eşim ile bayramlık almaya gittim. Tesetturluyum. Elbise alayım dedim bir kız hamile misin dedi. Moralim çok bozuldu.  :'(

Ya ben neden veremiyorum  :( yeter ya valla yoruldum kızlar.  Yesil Çaylı sütlü diyet yaptım gün boyunca salata yedim. Egzersiz yapmaya çalıştım olmuyor olmuyor olmuyor.  Ya Heroes zayıf çöp gibi bir ben kiloluyum  sanki ya yeter valla :'( aglicam resmen ya.180 boyum var. Zebani gibi hissediyorum kendimi ya.  Dev gibi koca bir devvvvvv :=( korse alayım dedim o da olmadı.  

Param olsa midemi aldıracam resmen o derecedeyim. 

Ya bana akıl verim iştah kesen bir hap ilaç ot bitki çay var mi? Ya yemek yerken aklıma fare lesi  getiriyorum yine yiyorum yine yiyorum arkadaş :( 

Akıl verin akıl. 

27 Cevaplar

0 oy
(5,327 puan) tarafından
Ben sabah akşam 1 fincana 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve su koyuyorum aç karnına tüketiyorum  sende dene  faydası ı görür gbiyim birde lealienin akrın hareketini yapıyorum
-Reklam-
0 oy
(6,538 puan) tarafından
Az yiyeceksin tek formulu bu :) hap ta ilaclarda caylarda care arama saglisindan olursun

Sabahlari 2 dilim cavdarli tam tahilli gibi ekmeklerden ye kahvaltiyla , hamur isi kizartma vs olmasin 2 tane haslanmis yumurta ye, bol salatalik domates biber yesillik ye ,lor peyniri fazlaca tuket

Gunde iki ogun beslen aksam 6 dan sonra bisey yeme 

Aralarda meyve ye, meyveyle birlikte sut urunleri ve kuruyemis tuketebilirsin, cig kuruyemis 8-10 tane ama

Hergun bi bucuk saat yurumeye calis 

Uyku duzenin olsun 

Bagirsaklarin duzenli calissin

Masallah ne guzel boyun varmis 20 kg versen ne guzel olursun :) 
0 oy
tarafından
Sabah aç karna 2-3 tane zeytinyağlı incir kürü yiyosun bu sabah kahvaltın oluyo tok tuttuğunu görüceksin bol su ekmek şeker pilav mak. Kesiceksin bol limonlu salata doldur ye yiyebildiğin kadar ve hergün en az yarım saat yürü erken kalk akşam 7 den sonra yemek çay faslı asla olmasın  kendine güven isteyipte çalışan ve başaramayan kimse görmedim .
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Canm özlex tea diye bi çay var kuzenim 15 kilo vermiş eşi de baya vermiş bnde alıcam inşallah zarar eder mi diye korkuyorum ama yine de alasım var benim de 168 boy 85 kilo kalp tansiyon vs olanlar kullanamaz yazıyo bilmiom inşallah işe yarar 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
İştahını kesme korbonhidrat kes proteyin  ağırlıklı ye çiğneme  alışkanlığı edin en az 20 defa cigne 
0 oy
(1,345 puan) tarafından

Canm bunu teyzem içti 7 kilo verdi tok tutuyo ve susatiyo bunu kullan sende

image

0 oy
(7,933 puan) tarafından
1.80 boyun var 90 kilo gibi degilsindir kız belki fiziginden dolayi sadece göbegine vermissindir kilonu ondan öyle duruyodur bölgesel egzersiz yap

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 279 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
8 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeyra (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 646 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (845 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,436 soru