0 oy
321 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızımın giymediklerini besiklerini falan satmak istiyorum kullanan varmı acaba para alımı falan nasıl oluyor şimdi tekrardan beşik falan alicam oğlum olucak diye kızımda ilk çocuk hevesiyle herşeyini pembe almışım sıfır gibi eşyaları o yüzden saticam çok güzel takimlsri falan da hiç giymedigi esylari yazık günah baza altında beklemesin vericek olduğum kimsede yok 3 5 parça kendime ayırıp gerisini vermek istiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Satışlar komisyonu oluyor ona göre fiyat belirliyorsunuz kargo boyutunu doğru seçmelisin aksi taktirde sana yansır birde hergün 1 ürünü öne çıkarman gerekiyor dolap ismim fadimeoguzates 
tarafından
Vallah bende şimdi indiricem uygulamayı güzel şeylerde var orda nasıl alışveriş yapıcam onu bile bilmiyorum
(4,687 puan) tarafından
Ben ordan alışveriş yapıyorum ama gardropsada yükle gardrops senden komisyon kesmiyor istediğin FİYATA satıyorsun canım
tarafından
Sağol canım simdi ikisini de yuklucem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ürünü ekle ama fiyatı mesela 20 liraya satmak istiyor isen 30 yap çünkü hem komisyon kesiyorlar hemde kargo parası veya teklif veriyorlar. Parada anladığım kadarıyla satış yaparsan komisyon kesiliyor kazandığın parada kayıtlı olan banka kartına veya dolap hesabına yatırılıyor tam bir bilgom yok çünkü satış hiç yapmadım ama ürün aldım
tarafından
Bende daha önce hiç kullanmadım ne kadar güvenilir bilmiyorum
0 oy
tarafından
canım bence dolap değil gardrops indir o daha iyi senden ücret almıyor ama dolap senden alıyor hemde alıcıdan ama gardrops sadece alıcıdan alıyor oda kargo zaten. onu indir. derim sen bilirsin yine de.
tarafından
ben onu kullanıyorum valla o daha avantajlı dolap uygulamasının yorumlarına da bakin herkes şikayetçi ve gardrops öneriyor.
tarafından
hamileyim bebeğim kıza benziyor yeni ve temiz ürünlerin varsa ilerleyen zamanda alırım bende senden canım. tam kesin olunca
tarafından
Vallaha bacım beşikten tut küçük ayakkabilara kadar herseyim duruyor istersen özelden iletişime geçeriz verebilirim tertemiz esyalarim yani şimdi ikinciye de tekrar düzecegim için bir nevi katkı olsun diye saticam birazda baza altları rahatlasın diye :D
tarafından
iyi yaparsın uygulamaya koysan uygun fiyata satarsın malum 2. el diye bakılıyor artık. dediğim gibi yenileri bende almak isterim bebeğim kıza benziyor kız  çocuğu eşyalarını alırım
tarafından
Her zaman beklerim almak istersen :))
0 oy
(863 puan) tarafından
Canım ürünlerini ekledikten sonra dolap ismini yazar mısın belki alım yaparım 
tarafından
Bacım şuan herkez gardirops indir diyo komisyon almıyomhs sanirim onu indiricem ama istersen özelden iletişime geçelim elimde kızımın neredeyse tüm küçük şeyleri duruyor
(49 puan) tarafından
sera99 benim dolabıma da bakar mısınız
0 oy
tarafından
gardrops da takip ettim Racihan Korkmazer ismim. sen ürünleri paylaş ben bakacağım.
tarafından
Tamamdır akşama aticam
(49 puan) tarafından
sera99 dolaba beklerimm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
0 oy
3 cevap 256 göst.
0 oy
9 cevap 420 göst.

Kategoriler