Dış çekimim olmustu iki tane tablo aldık ve her biri farklı fotoğraf kaynanam onu istedi bende suan onla yaşıyorum kiracı çıkınca aşağı ineceğim bende ben inene kadar as birini geri alırım dedim bu lafı içinde tutup bana küstü elledigim tabağı bile ellemedi evin içinde bende dayanamayıp evden çıktım eşimin amcası beni durdurdu neyse eşimde o sırada mactaydi geldi annesi o gelene kadar herşeyi anlatmış ama üstüne kata kata benim eşim her hata sonu haftalığini annesine veriyor bide eve ekmek vs alıyor tek eşim alıyor iki kaynım var onlar almıyor bende anne ona mı aldiriyon dedim eşime de kavgayı ekmek aldığı için cikarmisim gibi gösterdi bu fotoğraf olayı kapandı amcasi gelip bizi barıştırdı ertesi gün ben eşimle bı yere gittim aynı konu için kaynimi doldurup üstüme yolladı eşimde bu arada çok anacı bir insan ben haklının yanındayım diyor ama 1-2 dışında beni tutmadı bu arada hamileyim düşük tehlikem var kaynanam tüm mahalleye iş yapmiyor diye yayiyor düşük tehlikem onun yüzünden oluşmuştu bu arada cam silmistim sonra tehlike olunca eşime ben ona cam silme dedim kendi sildi dedi
Olaylar çok karışık ama eşiniz anneci olunca ne yapıyorsunuz Allah için yol gösterin her akşam ağlamaktan helak oldum