0 oy
246 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Dış çekimim olmustu iki tane tablo aldık ve her biri farklı fotoğraf kaynanam onu istedi bende suan onla yaşıyorum kiracı çıkınca aşağı ineceğim bende ben inene kadar as birini geri alırım dedim bu lafı içinde tutup bana küstü elledigim tabağı bile ellemedi evin içinde bende dayanamayıp evden çıktım eşimin amcası beni durdurdu neyse eşimde o sırada mactaydi geldi annesi o gelene kadar herşeyi anlatmış ama üstüne kata kata benim eşim her hata sonu haftalığini annesine veriyor bide eve ekmek vs alıyor tek eşim alıyor iki kaynım var onlar almıyor bende anne ona mı aldiriyon dedim eşime de kavgayı ekmek aldığı için cikarmisim gibi gösterdi bu fotoğraf olayı kapandı amcasi gelip bizi barıştırdı ertesi gün ben eşimle bı yere gittim aynı konu için kaynimi doldurup üstüme yolladı eşimde bu arada çok anacı bir insan ben haklının yanındayım diyor ama 1-2 dışında beni tutmadı bu arada hamileyim düşük tehlikem var kaynanam tüm mahalleye iş yapmiyor diye yayiyor düşük tehlikem onun yüzünden oluşmuştu bu arada cam silmistim sonra tehlike olunca eşime ben ona cam silme dedim kendi sildi dedi 

Olaylar çok karışık ama eşiniz anneci olunca ne yapıyorsunuz Allah için yol gösterin her akşam ağlamaktan helak oldum  

5 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
O mahalleden uzaklaşmak gerekiyor başka bir eve geçmelisiniz
(15 puan) tarafından
O imkansız canım keşke öyle bir şansım olsa
-Reklam-
0 oy
(163,445 puan) tarafından
o binadan o sokaktan kac baska bi yere tasin
(15 puan) tarafından
Keşke öyle bir şansım olsa canım
0 oy
tarafından
Başka bir mahalleye taşının 
0 oy
(253 puan) tarafından
Çok zor bacım hele bı eş anneciyse daha zor bu şekilde bilerek mi gittin aynı evin içinde kalmayı dahil 
(15 puan) tarafından
Çok seviyordum canım bu kadar anacı olmasını da beklemiyordum
(253 puan) tarafından
İşte kuzum inan sevmek bazen yetmiyor tabii sevgi önemli ama biraz da insan mantıklı hareket etmesi gerek diye düşünüyorum sonra busekilde insan hüsrana uğruyor
(15 puan) tarafından
Tek taraflı fedakarlık hiçbir şeye yaramıyor ki ben onun çabalıyorum o beni şeytan ilan ediyor
0 oy
(621 puan) tarafından
Kocana ve kaynanaya deki madem kıymeylıydi uşağıun niye evlendirdin eşne de madem annene düşkündün niye benimle evlendin ne bu böyle ua Allah ın davarları kimse senden önemli değil bi daha dünyaya gelecek değiliz lafını esirgeme söyle gitsin 
(15 puan) tarafından
Önceden söylüyordum ama herşeyde haksız bulununca susmaya başladım eşim şakayla karışık babanın evinden buraya oturmaya mı geldin diyor
(621 puan) tarafından
Ay hoşt ulan afkurma de hizmetci mi aldın de
(15 puan) tarafından
Herşeyden soguttular canım ben Allah'a havale ettim

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,198 göst.
0 oy
20 cevap 1,498 göst.
12 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sinem bolatat (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,085 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 311 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,951 soru

24,118,270 cevap

333,340 kullanıcı

...