0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (2,586 puan) tarafından
Kızlar kızım 16 aylık olunca sütü kesicem bazı nedenlerden dolayı dolayı şimdi  normal market sütünü veya günlük sütü ılıtıp içine bisküvi koyup yatmadan onu versem gece kalkınca da aynı şekilde çünkü kızım mama yemiyo aldım bi tane hiç içmedi ziyan oldu aranızda böylr yapan varmı yani market sütü versem yada doğal inek sütü günlük kızıma artık olur mu  

3 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bence daha küçük emmeyecekse mama içmeli başka mama alıp deneyebilirsin
(2,586 puan) tarafından
Hip aptamil hepsini denedim içmiyo canım bebekken verince bir ara içiyordu sonra sütüm artınca anne sütüne devam ettim onu bıraktık şimdi başa sardım bunları içmiyo
(25,181 puan) tarafından
Bebelac gold denedin mi sma falan onların tadı daha güzelmiş. Süt kansızlık yapar malesef çok küçük çünkü. Sen bilirsin yine de
(2,586 puan) tarafından
Yok kuzum denemedim deniyim bi haklısın
(25,181 puan) tarafından
İnşallah içer canım
-Reklam-
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Mama içmiyosa devam sütü var ondan verebilirsin 
(2,586 puan) tarafından
Onu denemedim canım deniyim onu da çok saol
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Benim oglum 14 aylik ve süt aşırı kansızlık yaptı istersen süt yerine mama ver 
(2,586 puan) tarafından
İçmiyo canım gece versem uyku sersemiyken alışır mu dersin
(9,611 puan) tarafından
Bizimki mamayi da 6. Ayda birden bire kesti noldu niye kesildi anlam veremedim bende gece uyurken veriyodum..dediğin gibi uyku sersemligiyle anlamiyodu iciyodu..bende 8 buçuk aylıkken  sütten kesmek zorunda kaldım gündüzleri mama icmiyodu diye mecbur süt veriyodum ilk zamanlar sorun yoktu sonra kontrole gittiğimiz de normal tahlil falan yaptı sonuçları görünce doktor direk sen süt mü veriyosun dedi bende evet dedim şuan kan damlasının üçüncü şişesini kullanıyoruz bidaha ki ay kontrolü var 1 aydır kestim sütü insallah düzelmistir yani mümkünse gece mama vermeyi dene öyle içmezsem onun içine bisküvi koyup ver tadını değiştirdin ama süt verme..benim başıma geldi ya sanki herkese zararı olucakmis gibime geliyo o yüzden vermemen için ısrar ediyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 550 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
0 oy
8 cevap 512 göst.
16 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 265 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,690 puan) tarafından soruldu