0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (285 puan) tarafından
Herkesin evladını rabbim anne babasına bağışlasın benim yavrumuda bağışlasın kızlar girdi ameliyata çok canım sıkkın ama karnımdaki de yavrum onada bisy olursa kahrolurum dua edin nolur :((

14 Cevaplar

0 oy
(31 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Rabbim şifa versin inşallah sana bagıslasın canm
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Sağ salim çıksın insallah
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Allah sofa versin kac yaşında ne ameliyati
(285 puan) tarafından
Böbrek genişlemesi den olcak canım 2 buçuk yasinda
(2,290 puan) tarafından
Ay kiyamam ya kuzuya :(
(1,644 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm kaç mm di ki genişlemeden ameliyat oluyo benim bebeğimin de genişlemesi vardı 8mm olmuştu en son dha goturemedim benm kocam da kaynanamda eski kafa bişey olmaz diyip duruyolar çocuk 2 yaşında bsey olursa iki elim yakalarinda
(2,290 puan) tarafından
Bisey olmasini bekleme ne ger3kiyosa yap onlara bakma manyaklar mi ya ya bisey olduktan sonra onlari oldursen ne fayda
(285 puan) tarafından
9 mm di bizimde ama voldg çekildi 5 grad düzeyinde genişleme  var yani çok yüksek derecesi geçme ihtimali yok bide kan değerleri bozuluyor böbrek fonksiyonu düşüyor geri yerrine gelmiyor da yani biraz önce götür sen o çocuğu
(1,644 puan) tarafından
Ya neblm gondermiyolar tek başıma da gidemiyorm sinirimden catliyorm halbuki çocuk bikere bu genişlemeden enfeksiyon kaptı hastanede yattık bır hafta ne istiyolar ya anlamiyorm en yakın zamanda götürmek istiyorm ya çocuğu . Senin ki nekadr büyümüş ki ameliyat a aldılar ya çok üzüldüm
(285 puan) tarafından
Bizde iki kere enfeksiyon geçirdik ama o enfeksiyon böbreği çürütür eşine tek böbrekle olmasını istiyorsa Co ugun goturmesin curutuyo böbreği bildiğin ya
(2,290 puan) tarafından
9 olmus arada 1 mm fark var bir an once gotur tek git gerekirse nolacak takibini yaptir
(1,644 puan) tarafından
6 mm e kadr düşmüştü en son ondan snra dha hiç biyere goturemedim ya
(2,290 puan) tarafından
Götür takib et onemli bisey demek ki
(1,644 puan) tarafından
Bizde iki kere enfeksiyon geçirdik nerdeyse aynı şeyi yaşamışız ya bide çocuk ayaktan tedaviyi kabul etmedi yatarak serumla antibiyotik vererek duzelttiler
(1,644 puan) tarafından
Canm ameliyattan çıkınca haber ver mutlaka merakta bırakma bizi
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Canim sen moralini cok yüksek tut sebebini bilmiyorum ama allah evladini sana bagislasin insallah
(285 puan) tarafından
Canım hamileyim fuygusalm üstüne oğlum ciddi bı ameliyata girdi daha 2 buçuk yaşında nasıl üzülmeyim  öyle parçalandığı içim
(7,617 puan) tarafından
Karnındaki prenses etkileniyor bu durumdan güzel düşün insallah oglunun ameliyati iyi geçer kavusursun kızını kucağına alırsın bu dertler biter baskalari başlar imtihan dünyası
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Rabbim şifasını versin insallah
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Sag salim ciksin insallah canim 
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Rabbim evladinizi size bagislasin inşallah sağlıkla geçsin ameliyati
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
0 oy
tarafından
Rabbım acısını göstermesin inşallah sağ salim çıkar cnm
0 oy
(917 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin inşallah icini ferah tut inşallah güzel gecicek canım çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin kolay geçirsin inşallah
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah cnm ❤️ sana da dayanma gücü versin inşallah ❤️
0 oy
(163,444 puan) tarafından
allah sifa versin bacim

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 333 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 193 göst.
1 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 319 göst.
25 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 637 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (21,121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,895 soru

24,104,534 cevap