0 oy
235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Şimdi uyandı aldım kucaga çocuk yanıyor ölçüyorum temassız ateş ölçerle hep farklı farklı çıkıyor koltuk altı 39.1 ense 38.5 alnı 37 ama vücut sıcak ilk defa oluyor 8aylık bu zamana kadar hiç ateşlenmedi. Ateş ölçermi bozuk yada ateşimi var anlayamıyorum

7 Cevaplar

0 oy
(1,664 puan) tarafından
İlık bi dus aldir istersen cocuk ferahlasin ustunu ince giydir
tarafından
Şimdi calpol verdim emiyor sonra duş aldırayım o zaman zaten üstü ince tek body ile yatıyor. Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bi duş aldır canım, normal ateş ölcer yok mu dudağını değdir alnına yakıyorsa dudağını ateşi vardır 
tarafından
Biraz yakıyor dudagımı şimdi calpol verdim emiyor sonra duş aldırıcam. Sağol canım
0 oy
tarafından
muhtemelen atesi var ki sana da yaniyor geliyor calpol ver istersen ilik dustan sonra
tarafından
Sağol canım. Calpolu şimdi verdim emiyor sonra banyo yaptırıcam
0 oy
(534 puan) tarafından
Bizim de atesimiz var carpol verdim islak mendille hafif ilik kompleks yapiyorum insallah duser yavrularimizin ateşi 
tarafından
Yaa geçmiş olsun sizede. Bizim ilk defa oluyor anlamadım kucaga aldım yanıyor çocuk ölçüyorum hep farkli farklı eşime gösterdim 36.8 normal diyor ben ölçüyorum 39larda anlamadım ki
(534 puan) tarafından
Elindeki olcer dijital ise en dogru sonucu alından 1-2 cm uzaktan verin vucudun her yeri farklı çikar
tarafından
Alnı 36.8 diyor ama ense yanıyor 38 çıkıyor
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Atesi var kuzum bence surup ver vey ya fitil kot ates iyi bisey diyil geciktirme Allah korusun havale falanda gecire bilir.

Eynini cikar .usutur diye korkma atesli cocuk usitmez atesi dustumu hafif bisey gotdir hava drumuna gore.gecmis olsun
tarafından
Üstü ince zaten banyo yaptırdım calpol verdim düşmüyor
0 oy
(218 puan) tarafından
Duş aldır canım calpol ver 
tarafından
Duş aldırdım calpol verdim yok yinede düşmüyor
(218 puan) tarafından
Hastaneye götür canım dahada kötüleşmesin
tarafından
Götürdüm bogazında enfeksiyon var dedi bu işin uzmanı değilim 8buçukta çocuk doktoru gelicek ona gösterin dedi.
(218 puan) tarafından
İnşallah çabuk iyleşir canım
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Salgin var dikkat edin benim oğlumunda boğazları kızarmış ates yaptı 3 gündür mahvoldu yavrum yeni geçti çok şükür doktor ilac yazar onun haricinde ilik duş aldır ihmal etmeyin

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 263 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Goncagull (1,151 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 315 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 324 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 322 göst.