Bende her sene öperim elini ve her bayramda da verir sağolsun bugün yine kaptım harçlığı
Sabah kalktım hazırlandım geçtim karşısına elini öptüm bana dediği şey "yetersiz bakiye" ama sonuç harçlığımı yine aldım
Hii ne demezsin geçen bayram bana para verdi herkes 150 TL param oldu o hafta da motorumuzun lastigi patladı maasada vardi baya ben paramı verdim ama bak borç olarak veriyorum geri alırım dedim tamam aşkım ayıp ediyorsun ha dedi 2 ay geçti vermedi bugün geldi elimi öp beni bayramla dedi bende sen önce borcunu öde bana dedim lastigini yaptırdım lan senin yoksa yolda kaliyordun dedim
Benim eşim daha işten gelmedi gelince verir her halde isterse elini de öperim gocunmam biz böyle gördük ailemizden ama eşim elini vermez
ay bende sabah elini optum adamda tik yok kiz vermedi bana aglayasim geldi benim herif zenginlestikce pintilesti valla
Sabah bayramlastik elini optum oda benim elimi optu haclik da verdi 10 dolar
Valla eşimle bayramlaşmayı unuttum desem daha doğrusu hiç fırsat olmadı öldüm yorgunluktan sabah 7 den bu saate kadar mahvoldum şimdi popumun üzerine oturup uzanabildim dört kurbandı onları bitirene kadar canımız çıktı bir de misafirler çocuklar deli oldum başımın ve belimin ağrısı beni öldürdü resmen. Bu yüzden kocişimi de unuttum
Bana da vermeye kalktı, dün akşamdan kırgındım. Senin parana ihtiyacım yok dedim, almadım. Çokta gururluyumdur
1,490,132 soru
24,353,742 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın