0 oy
2,124 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Esiyle bayramlasip harclik alanlar :))

Normlde esm bni zaten harcliksz birakmaz ama evlengm gunden beri byrmlarda kandillerde byramlasr kandillesir harcligimi alirm  hosuma gidiyor :))

36 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Nerdeeee lazım olduğu zaman istesem bile yok der çol önemli bişey olcak ki versin ama anası bişey istesin koşa koşa alır ayakları bi yerine vurcak sanki
tarafından
Kendisini tanıyamıyorum ya çok fazla değişti
tarafından
Bana karşı kullanmadığı kelimeleri kullanmaya başladı ama ben ona diyince vurcak dereceye geliyo
(2,348 puan) tarafından
Sen yinede kullanma o kelimeleri hakliyken haksz duruma dusurur seni sen sayginligini koru esinin o sozleri haketmedginden degl sen kendini bozma onada soylemlerinin igrenclernden bahset ki kendini suclu hissedebilsin ;) ins duzelir su  kotu soylemlerden vazgecer..
tarafından
Söylüyorum ama anlamıyo inşallah canım
(2,348 puan) tarafından
Valla heyecanla askla bekle gun say sonra bole huzursz ol ne bileyim can sıkıci Allh muhbbtinizi artirsin evinize huzur versn ins
-Reklam-
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Aynen bn iatemem ama bizimki verir saolsun dusunceli kocisim bnm bazen cok.sinir oluyom ama iyi yonleride var:)))
(2,348 puan) tarafından
Ona kalirsa  bzde gcik oluoz tartsioz o baska bu baska :))
(2,848 puan) tarafından
Aynen canim ;)))
(2,348 puan) tarafından
Muhbbetimz eksk olmasn :))
(2,848 puan) tarafından
Amin amin :)))
(2,348 puan) tarafından
Vellaaddin amin :)
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Benimki elini öptürdü haha kazandığı bütün parayı önüme serdi 
(2,348 puan) tarafından
Hepsini sermesin geri ister bn harclik olrk aldgm orayla kendime korse alacam :))
(2,848 puan) tarafından
Benimkide elimi opmedin ama vereyim dedi bnde ama sen bnden kucuksin dedim ay olarak bn senden buyugum deyince peki tamm dedi :)))
(2,348 puan) tarafından
Bn elini operim :))) yasida benden epey buyuk yasi bahane edemem etmeme de gerk yok :))
0 oy
tarafından
Kredi borcu var bu ay ödemicek. Maasindan cekmesinler diye butun maasini benim hesabima aktarmis. Hani harcligim dedim bütün maas sende zaten sen bana harclik ver diyo :D
(2,348 puan) tarafından
Adam dogru soluo adama harclik ver birz lazm.olur erkk adam cebnde birz biseyler bulunsun :))
tarafından
Evet vercem arkadaslarina mahcup olmasin :D
(2,348 puan) tarafından
E yani yani hahah :)
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Bu evliyken 2. Bayramimiz geçen bayram verdi bu bayram henuz görüşemedik ben annemlerin yanindayim yarın gelecek bekleyip görücez :)
(2,348 puan) tarafından
Hadi bakalim :)  nedn yok sehir disinda mi calisio ;)
(1,963 puan) tarafından
Yok canım ankarada oturuyoruz ben erkenden  annemlerin yanina coruma geldim eşimde yarin gelecek inşallah  :)
(2,348 puan) tarafından
Him anldm :))
0 oy
tarafından
Ne kadar aldın kız rabiş bende almıştım:)
tarafından
Tabi elini öpmüyorum yüzünü kocanın elini öpmek bana çok tuhaf geliyo
(2,348 puan) tarafından
Evt tuaf gelebilr bn kimsenin elini opmem hep yanaktan opup bayramlasirm ama esimin elini optum  :)) 100 tl aldm gecen byram 200 almistmda bu bayram biraz sıkısık ya 100 verdi bnde ses etmedm korse alacam kndime :)))
0 oy
(292 puan) tarafından
Bana vermiyo esim kendim diyorum harclik yokmu vermickmisin diye nakitim yok diyo hep :( 
(2,348 puan) tarafından
Bn aldm :)

Nie yokmus nakit tasimio mu esin pos cihazm yok uzgunum de :)
0 oy
(805 puan) tarafından

Bende her sene öperim elini ve her bayramda da verir sağolsun bugün yine kaptım harçlığı:D

(2,348 puan) tarafından
Bnde kaptim korse alacam o parayla :)
(805 puan) tarafından
İyi yaptın canm zayıfla içinde :))
(2,348 puan) tarafından
Amiin aslinda kilo veriorum ama karnm sis gbi duruyo eski gerginligi yok ondan almk itiom 67 le dogum yaptm suan 58 kiloyum8 gun oldu dogum yapali.
(805 puan) tarafından
Maşallah cnm zayfmissin ve baya Kilo vermişsin darısı başıma insallh
(2,348 puan) tarafından
2 kilo verdim sadece 7 kilo dogumhaneden cikarlen vermistm zaten  bebek su feln
0 oy
tarafından
opuyorum elini elimi uzatip parami aliyorum çocuk gibi :)
(2,348 puan) tarafından
Bnde aliorm hosumada gidiyor :))
0 oy
tarafından
Bayramlaştım elimi uzattım paralar sende ya dedi :D :D doğru bende durduğu için kendi harçlığımı kendim alıyorum :) 
(2,348 puan) tarafından
Ama kocanin elinden almata bi baska kiz :)
0 oy
(926 puan) tarafından
Aldım harçlığımı kaçar mi benden :))
(2,348 puan) tarafından
Aslaa :)) bndende kcmaz :))
(926 puan) tarafından
:)) onikikarakter :D
0 oy
(77 puan) tarafından
Bn her sabah elini öper kahvaltı hazır ederim her zaman da harçlık verir saolsun
(2,348 puan) tarafından
Bnmde her zamn harcligimi verir ama bayramda harclik almak bi ayri ya :)
(77 puan) tarafından
Aynen çocukluğumu özlüyorum bn
(2,348 puan) tarafından
Bnde ozledm ozellikle anne oldjtan snra daha cokozledm cocuklugumu :))
0 oy
tarafından

Sabah kalktım hazırlandım geçtim karşısına elini öptüm bana dediği şey "yetersiz bakiye" :Dama sonuç harçlığımı yine aldım 

(2,348 puan) tarafından
Bn cok zorlmk istemedm paramz yok bi dahaki byrm ins kzm icnde alicm :))
tarafından
Artıkın bir dahaki sefere canım :))
(2,348 puan) tarafından
Aynn cnm :) bakbayram demiyo seyran demiyo bu gece gece 3 de ise giycekyarn geceye kadr yok bayram bayram adam direksiyon sallicak Allh raziolsun
tarafından
Ayy benimki de ek iş olarak cumartesi pazar su satıyor, acaba yarın gitsem diyor bana üzülüyorum da bazen
(2,348 puan) tarafından
Bnde bazen uzuluyorm sinirlenincede calis gezip tozacagina calissn die dusunuyirm bazende icim el vermio :)
0 oy
tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Hii ne demezsin :D geçen bayram bana para verdi herkes 150 TL param oldu o hafta da motorumuzun lastigi patladı maasada vardi baya ben paramı verdim ama bak borç olarak veriyorum geri alırım dedim tamam aşkım ayıp ediyorsun ha dedi :D 2 ay geçti vermedi bugün geldi elimi öp beni bayramla dedi bende sen önce borcunu öde bana dedim :Dlastigini yaptırdım lan senin yoksa yolda kaliyordun dedim 

(2,348 puan) tarafından
Bn her bayramda kandilde alirm harcligimi :)))
tarafından
Ben almıyorum alsam bile tek harciyamiyorum mutlaka beraber yiyoruz :)
(2,348 puan) tarafından
Yok bu bnm sahsi harcligim bunla korse alacam kndime :)
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Her bayram mutlaka harçlık verir bu 2 bayramdır 2 kadınına veriyor hem bana hem kızına 200 tl ben 100 tl kızımız aldı❤ normalde de zaten harçlıksız bırakmaz her gün evden çıkarken para bırakır .

El öpme olayına gelince büyüğümdür evimin direğidir öperim bu benim için bir saygı göstergesidir Rabbim kocamı başımdan eksik etmesin❤☺️
(2,348 puan) tarafından
Bn normlde aldgm parayi eve harciotm ihtiyaca felan bayram harcligi bnm sahsima ait istedgmi yaparm :))
(3,555 puan) tarafından
Kız bende kendime harcayamıyorum kızıma harcıyorum kendime inan bi toka dahi alasım gelmiyor ☺️
(2,348 puan) tarafından
Bazende kenara atiorum biriktiriom elimiz daralinca yine ordan kullnioz kiz biz kadinlar saf miyiz neyiz :))
(3,555 puan) tarafından
Galiba öyleyiz anam valla aklım ermiyor bazen bize bende kenara biriktiririm eşim dara düşünce çıkartır veririm halbu ki kenarda durması lazım bende o paranın gel gör ki eşimden saklayamıyorum=)))
(2,348 puan) tarafından
Bnde ole yapiorm esmde smdi alisti :))daralinca kenarda bisiler var mi yine diyo :))  ne yaplim onlar calisip kazanip getiril birlikte yicez tabi o parayi huzurumz olsunda
0 oy
(3,141 puan) tarafından

Benim eşim daha işten gelmedi gelince verir her halde :Disterse elini de öperim gocunmam biz böyle gördük ailemizden ama eşim elini vermez 

(2,348 puan) tarafından
Bnm esim verio elini :)) ama olsun kolunu kaptirio :))
0 oy
tarafından

ay bende sabah elini optum adamda tik yok kiz vermedi bana aglayasim geldi benim herif zenginlestikce pintilesti valla:P:P:P

(2,348 puan) tarafından
Hahaha olabilr :)) bn elini optum elimi actm cikardi verdi hemen ama bn ole alistrdim evlendgimzden beri hep aynini yaparim.
tarafından
onune mendil serip otursam yine vermez canim benimki cocuklara verdi sadece kendi halime acidim :()
(2,348 puan) tarafından
Olsn cocuklarina vermis :))
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Sabah bayramlastik elini optum oda benim elimi optu :D haclik da verdi 10 dolar :angel:

(2,348 puan) tarafından
Iyi gzl :) bn turkis lirasi aldm :))
(2,133 puan) tarafından
:) valla bnde bebegin kumbarasina attim buyuk bir kumbara aldim hamileligimi ogrendigimden beri biriktiriyom kaclira oldu hic bir fikrim yok ama kumbara kalkmiyor artik :)) kizimin eksiklerine yeter sanirim kiyafetleri tamam besigini almayi dusunuyorum :)
(2,348 puan) tarafından
Ohh en guzelini yapmissin :)
(2,133 puan) tarafından
Aynen bebekten sonrada biriktirmeye devam  :))
0 oy
(3,135 puan) tarafından

Valla eşimle bayramlaşmayı unuttum desem :( daha doğrusu hiç fırsat olmadı öldüm yorgunluktan sabah 7 den bu saate kadar mahvoldum şimdi popumun  üzerine oturup uzanabildim :( dört kurbandı onları bitirene kadar canımız çıktı bir de misafirler çocuklar deli oldum başımın ve belimin ağrısı beni öldürdü resmen. Bu yüzden kocişimi de unuttum :(

(2,348 puan) tarafından
Olsun yarinda bayram yarn bayramlasirsin ;)
(3,135 puan) tarafından
Öyle yapacam sabah ilk işim kocişimi n bayramını yapmak olacak:))
(2,348 puan) tarafından
Hadi baklim ;)
0 oy
tarafından

Bana da vermeye kalktı, dün akşamdan kırgındım. Senin parana ihtiyacım yok dedim, almadım. Çokta gururluyumdur :)

(2,348 puan) tarafından
Yok canm bn yeme icme disinda ole kndime sunu alim bunu alim die para harcamam esmle beraber cikariz o tarz alisverislere hemde esimin fikrini ala ala alirm o kiyafettir parfumdur vs.
tarafından
Ne güzel, bende çok kıyafet meraklısı değilimdir. Ama boğazıma çok düşkünümdür:)
(2,348 puan) tarafından
O bndede var cnm disardan yemk feln solerm o baska bi sey  :))
tarafından
Benim bebiş uyudu ve gece nöbeti bitti canım, sana kolay gelsin :) Gözümden uyku akıyor iyi geceler :)
(2,348 puan) tarafından
Bnmkide uyudu iyi geceler :))

İlgili sorular

+6 oy
34 cevap 965 göst.
29 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifylmz0660 (1,359 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 474 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Akss (931 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 775 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 775 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,812 soru

24,077,549 cevap